E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου αμυντικού

Οι κατηγορίες για οπλοκατοχή, η απόπειρα ανθρωποκτονίας και η περίοδος στη φυλακή

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 30/8/2021 | 16:11

Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου αμυντικού

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης για βιασμό, ωστόσο δεν είναι η πρώτη που ο Πορτογάλος αμυντικός απασχολεί τις αρχές για παράνομες πράξεις.

Συγκεκριμένα στην Ισπανία έχει κατηγορηθεί για οπλοκατοχή, για απαγωγή, ενώ μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, μένοντας εκεί για 142 ημέρες.

Οπλοκατοχή, απαγωγή και φυλακή

Ο Σεμέδο είχε κατηγορηθεί για διάφορα σοβαρά αδικήματα στην Ισπανία, όπως απειλή με όπλο κατά υπαλλήλου σε κλαμπ στην Βαλένθια τον Ιανουάριο του 2018.

Στις 20 Φεβρουαρίου της ίδιας χρονιάς, ο Σεμέδο βρέθηκε κατηγορούμενος μαζί με άλλους δύο άνδρες, για απαγωγή ενός άνδρα, τον οποίο έδεσε και χτύπησε στην οικία του και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του θύματος, κάνοντας διάρρηξη.

Για την υπόθεση μπήκε στην φυλακή το 2018 με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας (καταδικάστηκε σε 15,5 χρόνια φυλάκιση), αλλά τον Ιούλιο, πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος, με περιορισμούς.

Δύο χρόνια μετά παραδέχτηκε πως είχε εμπλοκή σε υποθέσεις απαγωγής, παράνομης οπλοκατοχής και ξυλοδαρμού, με τις Ισπανικές Αρχές να του απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα για τα επόμενα 8 χρόνια.

Μετά την άφιξή του στον Ολυμπιακό, είχε δώσει συνέντευξη στην Marca όπου ουσιαστικά παραδέχτηκε τα λάθη του.

«Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα» έλεγε τότε.

Το κορονοπάρτι και η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού
Στην Ελλάδα απασχόλησε πρώτη φορά για εξωαγωνιστικά θέματα τον περασμένο Νοέμβριο. Με την χώρα σε καραντίνα, ο Σεμέδο με άλλους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πήγαν σε κρυφό κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού, όπου υπήρχαν αρκετές νεαρές κοπέλες.

Οι αρχές είχαν επιβάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να καταδικάζει την συμπεριφορά του Σεμέδο και των δύο συμπαικτών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός: «Ο χρόνος επώασης μπορεί να είναι ακόμη και 45 ημέρες» – Τι αναφέρουν ειδικοί

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η μετάδοση του ιού γίνεται κυρίως από τρωκτικά

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε νεκρό – Συνελήφθη η μητέρα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Oι Αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στην νεκροψία

Κεράσια από... χρυσάφι: Απαγορευτική πλέον η τιμή τους ‑ Πόσο κοστίζει το κιλό

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Για πολλούς καταναλωτές οι τιμές των κερασιών θεωρούνται απαγορευτικές

Μετράει αντίστροφα η Καρυστιανού για το κόμμα της που θα στελεχώσει και με Έλληνες του εξωτερικού

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Στα τέλη του μήνα στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα - Κρατούν μυστικό το όνομα και το σύμβολο του κόμματος - Σε ποια δεξαμενή ψηφοφόρων στοχεύει

Θεσσαλονίκη: 48χρονος πρότεινε ανήθικες πράξεις σε 13χρονο και 14χρονο σε πάρκο

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή - Σε πάρκο στην περιοχή της Τούμπας το περιστατικό

Νετανιάχου στο CBS: «Θέλουμε να απεξαρτήσουμε το Ισραήλ από τη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ»

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Νετανιάχου θέλει να απογαλακτίσει το Ισραήλ από την στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, δήλωσε στο CBS

Οργισμένη απάντηση Τραμπ στην πρόταση του Ιράν

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Για «τέλος αυτοσυγκράτησης» μιλά η Τεχεράνη

Η Βόρεια Κορέα αλλάζει το Σύνταγμα της για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Αμεση πυρηνική επίθεση αν δολοφονηθεί»

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Σε αυτή την περίπτωση η Πιονγκγιάνγκ θα εξαπολύσει «αυτόματα και άμεσα πυρηνικό χτύπημα» - Φόβοι για να μη συμβεί αυτό που έγινε στο Ιράν

Χανταϊός: Επαναπατρίστηκε ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου ‑ Η κατάσταση της υγείας του

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Σε αυστηρή καραντίνα 45 ημερών ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου MV Hondius.