E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου αμυντικού

Οι κατηγορίες για οπλοκατοχή, η απόπειρα ανθρωποκτονίας και η περίοδος στη φυλακή

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 30/8/2021 | 16:11

Ρούμπεν Σεμέδο: Το αμαρτωλό παρελθόν του Πορτογάλου αμυντικού

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης για βιασμό, ωστόσο δεν είναι η πρώτη που ο Πορτογάλος αμυντικός απασχολεί τις αρχές για παράνομες πράξεις.

Συγκεκριμένα στην Ισπανία έχει κατηγορηθεί για οπλοκατοχή, για απαγωγή, ενώ μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, μένοντας εκεί για 142 ημέρες.

Οπλοκατοχή, απαγωγή και φυλακή

Ο Σεμέδο είχε κατηγορηθεί για διάφορα σοβαρά αδικήματα στην Ισπανία, όπως απειλή με όπλο κατά υπαλλήλου σε κλαμπ στην Βαλένθια τον Ιανουάριο του 2018.

Στις 20 Φεβρουαρίου της ίδιας χρονιάς, ο Σεμέδο βρέθηκε κατηγορούμενος μαζί με άλλους δύο άνδρες, για απαγωγή ενός άνδρα, τον οποίο έδεσε και χτύπησε στην οικία του και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του θύματος, κάνοντας διάρρηξη.

Για την υπόθεση μπήκε στην φυλακή το 2018 με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας (καταδικάστηκε σε 15,5 χρόνια φυλάκιση), αλλά τον Ιούλιο, πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος, με περιορισμούς.

Δύο χρόνια μετά παραδέχτηκε πως είχε εμπλοκή σε υποθέσεις απαγωγής, παράνομης οπλοκατοχής και ξυλοδαρμού, με τις Ισπανικές Αρχές να του απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα για τα επόμενα 8 χρόνια.

Μετά την άφιξή του στον Ολυμπιακό, είχε δώσει συνέντευξη στην Marca όπου ουσιαστικά παραδέχτηκε τα λάθη του.

«Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα» έλεγε τότε.

Το κορονοπάρτι και η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού
Στην Ελλάδα απασχόλησε πρώτη φορά για εξωαγωνιστικά θέματα τον περασμένο Νοέμβριο. Με την χώρα σε καραντίνα, ο Σεμέδο με άλλους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πήγαν σε κρυφό κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού, όπου υπήρχαν αρκετές νεαρές κοπέλες.

Οι αρχές είχαν επιβάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να καταδικάζει την συμπεριφορά του Σεμέδο και των δύο συμπαικτών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία και έπαθε ανακοπή – Διασώστες την επανέφεραν στη ζωή

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η Ζαν Μένα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία στις ΗΠΑ και υπέστη καρδιακή ανακοπή

Δημιουργήθηκε ομάδα για τη διάσωση του λαγοκέφαλου – «Αξίζει προστασία και σεβασμό»

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
«Η αξία μιας ζωής δεν πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά από τη χρησιμότητα»

ΠΑΟΚ ‑ Μπέβερεν 4‑1: Τεσσάρα ο Δικέφαλος στο ανεπίσημο ντεμπούτο Λίσι, με κέφια ο Ζαφείρης

Αθλητικά Νέα 01.07.2026
Εξαιρετική η πρώτη εντύπωση του νέου ΠΑΟΚ - ο Ντέλιας καθόρισε το πρώτο ημίχρονο

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντησή της για το δημοσίευμα περί αγοράς ακινήτου μέσω fund– «Ούτε καν το θυμάμαι»

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για «εκβιασμούς», τους οποίους, όπως είπε, δεν αποδέχεται.

Η Μάρω Κοντού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η ηθοποιός υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο ύστερα από πέσιμο

Τι κρύβουν οι κόκκινοι φάκελοι του Πούτιν για το Καλίνινγκραντ ‑ ποιο είναι το μήνυμα προς το ΝΑΤΟ

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο Πούτιν συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας για τον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική, με παρόντες τους επικεφαλής FSB, Αμυνας και Εσωτερικών.

Η Ιταλία ψήνεται στον καύσωνα: 5 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με τον ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Κανόνια νερού έξω από το Κολοσσαίο για τους τουρίστες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 57 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις ‑ Ποινές φυλάκισης έως τρία έτη

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Σε 28 καταδικασθέντες επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές ποινές από 500 έως 8.000 ευρώ, με τριετή αναστολή στην εκτέλεση των ποινών

Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορά μετά την εμπρηστική επίθεση στου σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Ιταλία: Υπό έρευνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι για υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Yπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων που συνδέεται με εταιρεία εκδηλώσεων στο Μιλάνο

Αεροπλάνο σε ουρανοξύστη του Πεκίνου: Τι αποκρύπτει η Κίνα για το σοκαριστικό περιστατικό

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή στον ψηλότερο πύργο της κινεζικής πρωτεύουσας, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος ενώ εικόνες και αναρτήσεις εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

«Χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, πνεύμονες»: Θάνατος μυστήριο ναυτικού στη Βενεζουέλα, έλειπαν όργανά του

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
H οικογένειά του ζήτησε επαναληπτική νεκροψία όταν παρέλαβε τη σορό έναν μήνα αργότερα, διαπιστώνοντας πως τους επεστράφη χωρίς όργανα