O Γιάννης Αντετοκούνμπο την Τρίτη στα Σεπόλια με το τρόπαιο του ΝΒΑ
Θα παίξει μπάσκετ στο ανοιχτό
Δημοσίευση 2/8/2021 | 18:56

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση για το μεγάλο τουρ του τροπαίου του ΝΒΑ.
Το είπε και θα το... κάνει. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είπαν πως θα πάνε το βαρύτιμο «Larry O'Brien» στις παλιές του γειτονιές. Στα Σεπόλια, στους Ζωγράφου. Σήμερα το ανακοίνωσε.
Οπως αναφέρει στο Instagram, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στα Σεπόλια αύριο, Τρίτη στις 20:00, για να έχει υποχωρήσει όσο το δυνατόν γίνεται και η ζέστη.

«Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα βρίσκεται εδώ, αλλά θα το πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου! Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομάδα. Και φυσικά που όλοι μας στήριζαν από την Ελλάδα και εύχονται ότι καλύτερο για την ομάδα. Ολοι να είναι με μάσκες, να προσέχουμε. Θα παίξουμε λίγο μπάσκετ, να θυμηθούμε τα παλιά», είπαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






