E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίλτος Τεντόγλου: «Κάηκαν» τα Γρεβενά για τον χρυσό Ολυμπιονίκη

Οι απίστευτες εικόνες και η συγκίνηση της μητέρας του

Δημοσίευση 2/8/2021 | 09:08

Μίλτος Τεντόγλου: «Κάηκαν» τα Γρεβενά για τον χρυσό Ολυμπιονίκη

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον Κώστα Τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα οριζόντια άλματα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την κορυφή του κόσμου και μας έστειλε στον έβδομο ουρανό. Στα Γρεβενά, ειδικότερα, τα οποία είναι ο τόπος καταγωγής του Έλληνα πρωταθλητή, έζησαν έντονα το ιστορικό χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου, με τους φίλους του να δημιουργούν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα, ενώ έγραψαν στο δρόμο την επίδοση (8.41μ.) που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου, Ιωάννα Παπαδημητρίου, τόνισε ότι από την ένταση είναι έτοιμη να καταρρεύσει και να βάλει τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση.

«Είμαι ευτυχισμένη. Μετά από όλη την ένταση είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Περίμενα αυτό το άλμα, αλλά και κάτι παραπάνω. Περίμενα και το χρυσό. Δεν το λέγαμε, βέβαια. Πίστευα όμως πως θα τα καταφέρει. Ο Μίλτος κάνει συχνά τα καλά του άλματα προς το τέλος. Όταν πέρασε και το πέμπτο το πιστεύαμε ακόμη, αλλά φοβόμασταν. Όταν έκανε το έκτο ξεσηκώσαμε τα Γρεβενά από τους πανηγυρισμούς. Ήταν ένας δύσκολος και περίεργος αγώνας, όπως είπε και ο ίδιος ήταν τυχερός. Καρδιοχτυπήσαμε πάρα πολύ και στο τέλος ουρλιάζαμε από τη χαρά μας. Υποφέρουμε κάθε φορά, σε κάθε αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του, τους ανθρώπους που είναι γύρω του, τον Βαγγέλη Παπανίκο και τον κύριο Πομάσκι που του βγάζω το καπέλο. Ο Μίλτος είναι ικανός και δουλεύει. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του, αλλά του έχω στείλει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς στο καφενείο που συχνάζει. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής για τον αγώνα που έκαναν. Επίσης ευχαριστούμε όλα τα Γρεβενά που είναι δίπλα στον Μίλτο.

Πριν τον αγώνα του έστειλα μήνυμα. Του είπα «πάμε γερά, όπως μόνο εσύ ξέρεις». Του είπα ότι τον αγαπώ όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά του», δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου.

Δείτε όσα έγιναν στα Γρεβενά μετά το χρυσό του Έλληνα πρωταθλητή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.