E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και καταγγελία βιασμού στο «φάκελο» του τράπερ που συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ

Γνώριμος των Αρχών από παλιά ο 26χρονος άνδρας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/7/2021 | 19:35

Και καταγγελία βιασμού στο «φάκελο» του τράπερ που συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ

Βίος και πολιτεία, αποδεικνύεται ο 26χρονος τράπερ που συνελήφθη για συμμετοχή στη σπείρα που ανατίναζε ATM. Με βάση πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Protothema , ο νεαρός, αποτελεί παλαιό γνώριμο των αρχών καθώς ο "φάκελός" του περιλαμβάνει πληθώρα συμβάντων.

Από πλιάτσικο περιπτέρου και άδειασμα του ψυγείου από όλα τα παγωτά στα 15 του, κλοπή μοτοσικλέτας στα 16 και κατοχή κάνναβης στα 21 του, για να φθάσει στα 24χρόνια του να κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και στη συνέχεια τον βιασμό της 26χρονης πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού που έχουν αποκτήσει μαζί όταν εκείνος ήταν 18 και δεν έχει αναγνωρίσει.

Η εγκληματική του δράση

Όταν στις 22 Ιουλίου η Ασφάλεια προχώρησε στη σύλληψη της «ομάδας των 5» που από τον Νοέμβριο του έτους 2020, διέπρατταν διαρρήξεις Α.Τ.Μ. με εκρηκτικά και εύφλεκτα αέρια, κλοπές ΙΧΕ αυτοκινήτων και χρήσης αυτών για την τέλεση των πράξεων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, διαπίστωσαν πως ο 26χρονος που είχε πιαστεί στα δίχτυα του νόμου ήταν παλιός γνώριμος των αρχών.

Ο τράπερ Leon, με το προκλητικό προφίλ στο Instagram που αριθμεί 7.000 followers όπως αποκαλύπτει το Protothema ήταν βαθιά χωμένος στην παρανομία από μικρό παιδί. Στις 24/4/2010 συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Τ.Α Λιοσίων για διάρρηξη ψυγείου περιπτέρου το οποίο άδειασε από όλα τα παγωτά. Ήταν μόλις 15 ετών! Όμως μετά τη σύλληψη του δε φαίνεται να έβαλε μυαλό. Στις 3/10/2011΄συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Τ.Α Λιοσίων για κλοπή μοτοσικλέτας. Στις 1/11/2016 συλλαμβάνεται και σχηματίζεται δικογραφία από το Τ.Α Θήβας για κατοχή κάνναβης.

Βαριές κατηγορίες για ξυλοδαρμό και βιασμό

Στα μέσα Ιουλίου 2020, ο τράπερ εμπλέκεται σε ένα άγριο συμβάν με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την πρώην σύντροφο του. Μια 27χρονη κοπέλα από τη Ρωσία με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί το οποίο οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει αναγνωρίσει.

Ειδικότερα,στις 22/7/2020, οπως λένε πηγές στο Protothema, η κοπέλα πηγαίνει στο Τ.Α Πεντέλης και καταγγέλλει τον τράπερ για απειλή, εξύβριση και σωματική βία. Ο άνδρας συλλαμβάνεται. Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Στη 1/8/2020 ένα ακόμη πιο άγριο συμβάν εξελίσσεται σε διαμέρισμα στα Μελίσσια. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο πρώην σύντροφος της την επισκέφθηκε με την πρόφαση να συζητήσουν για το παιδί. Όταν εκείνο κοιμήθηκε, αυτός τη ρώτησε αν έχει προχωρήσει στη ζωή της. Η κοπέλα απάντησε καταφατικά. Μια απάντηση που όμως δεν άρεσε και εξαγρίωσε τον τράπερ.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, όρμησε πάνω της και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο με μπουνιές. Στη συνέχεια της τράβηξε τα ρούχα και τη βίασε. Η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσε να σταματήσει όμως εκείνος ήταν αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος. Όταν ολοκλήρωσε τη χυδαία πράξη του, την απείλησε ότι αν μιλήσει θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένεια της. Η γυναίκα την επόμενη ημέρα στις 2/8/2020 πήγε στο Τ.Α Πεντέλης και κατήγγειλε το βιασμό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθήνα: Νεκρός 17χρονος μετά από άγρια συμπλοκή 10 ατόμων – Το παιδί ήταν αιμόφυρτο, πέταξαν το μαχαίρι και έτρεξαν

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην Καλλιθέα, καθώς ένα παιδί 17 χρόνων βρέθηκε νεκρό, μετά από συμπλοκή, με τραύμα από μαχαίρι.

Η νέα πραγματικότητα για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Πρόστιμα έως €1.000, ξεκαθάρισμα στα τετραγωνικά και αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Νομοθετική ρύθμιση φέρνει πρόστιμα για όσους δεν ενημερώνουν το νέο Μητρώο Ακινήτων για μισθώσεις και παραχωρήσεις, συνδέει τη δήλωση χρήσης με το Ε9 και αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ για ακίνητα με αποκλίσεις στα τετραγωνικά

Βρέθηκαν 270.000 ευρώ από τα 350.000 που άρπαξαν από 13χρονο στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Κλιμάκιο της Ασφάλειας Βόλου παρουσία εισαγγελέα μπήκε στο διαμέρισμα που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες και βρήκε το μεγάλο χρηματικό ποσό - Το χρηματοκιβώτιο και οι δεσμίδες χαρτονομισμάτων θα ερευνηθούν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό

Ελβετία ‑ Καναδάς 2‑1: Πρωταθλήτριες ομίλου και στη φάση των «32»!

Αθλητικά Νέα 25.06.2026
Οι Ελβετοί κατέκτησαν την κορυφή του 2ου ομίλου, αφήνοντας τον Καναδά στη δεύτερη θέση - αποκλειστικό ρόλο έπαιξε ο Μανζάμπι

Νοσοκομείο Αττικόν: 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συνελήφθη ο  υπερήλικας - Δήλωσε στον άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου ότι είναι συγγενής της Μάρως Κοντού και ότι θέλει να την επισκεφθεί στο δωμάτιό της - Κίνησε υποψίες στον σεκιουριτά που έκανε έρευνα και ανακάλυψε το μαχαίρι μέσα σε ένα κουτί που υποτίθεται ότι περιείχε γλυκά

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιταλία: Πατέρας εκτέλεσε σύζυγο και γιο ‑ «Τους ξεφορτώθηκα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα θύματα είναι μια 52χρονη γυναίκα και ένας 24χρονος άνδρας

«Μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Έντυσε στα πράσινα τον Φαλ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Γαλλία ζητά τη βοήθεια των ειδικών του καύσωνα – «Ας δούμε πως οργανώνονται οι χώρες όπως η Ελλάδα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η συζήτηση στη Γαλλία επεκτείνεται ακόμη και στον τρόπο ένδυσης στους χώρους εργασίας

Μουντιάλ 2026: Γκανέζος πνευματιστής… έλυσε τα μάγια που έκανε στον Κέιν

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ξανά... ελεύθερος ο επιθετικός της Αγγλίας

Τέλος η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή για τα Προσφυγικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, εκπρόσωποι της κοινότητας γνωστοποίησαν ότι, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε η διακοπή της κινητοποίησης αυτής της μορφής

Η 43χρονη εμπρήστρια για την φωτιά στην Κερατέα: «Θόλωσα γιατί φώναζαν τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς

Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από τον θάνατο 36χρονης γιατρού του νοσοκομείου Μυτιλήνης, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της