E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ: 33χρονη σκότωσε τα ανίψια της ‑ Τα έκρυβε στο πορτ‑μπαγκάζ του αυτοκινήτου

Κυκλοφορούσε με τα πτώματα στο αυτοκίνητο για πάνω από ένα χρόνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/7/2021 | 09:30

ΗΠΑ: 33χρονη σκότωσε τα ανίψια της ‑ Τα έκρυβε στο πορτ‑μπαγκάζ του αυτοκινήτου

Μια Αμερικανίδα κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας κρυμμένα στο αυτοκίνητό της τα πτώματα των δύο μικρών ανιψιών της. Η γυναίκα συνελήφθη στη Βαλτιμόρη, όταν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου τροχονομικού ελέγχου έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη.

Στη Νικόλ Τζόνσον, 33 ετών, απαγγέλθηκε κατηγορία για «κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο» τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 5 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Baltimore Sun, η γυναίκα έβαλε το πτώμα του κοριτσιού μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, τον Μάιο του 2020. Συνέχισε να κυκλοφορεί κανονικά με το όχημα και έναν χρόνο αργότερα τοποθέτησε μέσα και το νεκρό ανιψιό της, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες.

Το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί την σταμάτησαν όταν διαπίστωσαν υπερβολική ταχύτητα και διαπίστωσαν ότι η Τζόνσον δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα για να το οδηγεί. Στον αστυνομικό που την ενημέρωσε ότι το όχημα της θα μεταφερόταν σε μάντρα αυτοκινήτων, εκείνη απάντησε: «Το ίδιο μου κάνει, δεν θα είμαι εδώ σε πέντε ημέρες» και «Θα ντεμπουτάρω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων».

Η γυναίκα είχε αναλάβει τα δύο παιδιά το 2019, όταν της τα εμπιστεύτηκε η αδελφή της. Κατά την ανάκρισή της υποστήριξε ότι η ανιψιά της πέθανε όταν το κεφάλι της χτύπησε στο πάτωμα, ενώ την ξυλοκοπούσε. Δεν έδωσε όμως καμία εξήγησε για τον θάνατο του 5χρονου ανιψιού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση τις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».

Κατολίσθηση στον Μύρτο Κεφαλονιάς: Τι είπε ο Λέκκας για τον κίνδυνο και ποια έκτακτα μέτρα ελήφθησαν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτερες κατολισθήσεις και ανακοινώνει αυστηρά μέτρα προστασίας για τους λουόμενους.

Πλωτή καντίνα στα Κουφονήσια: Τι οδήγησε στη σύλληψη του χειριστή της

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η φορτηγίδα-αναψυκτήριο κατέπλευσε χωρίς άδεια στην παραλία Ιταλίδα και η Εισαγγελία Νάξου διέταξε άμεσα τη σύλληψη του κυβερνήτη της.

Εφιάλτης για 14χρονη στο Mall ‑ Της επιτέθηκε αλλοδαπός για να τη βιάσει

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Αλλοδαπός 25χρονος συνελήφθη αφού προσπάθησε να επιτεθεί σeξουαλικά σε ανήλικη μέσα σε εμπορικό κέντρο.