E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Κορακάκη: Είμαι και λίγο πικραμένη

Τι δήλωσε μετά τον τελικό των 25μ. πιστόλι

Δημοσίευση 30/7/2021 | 16:13

Αννα Κορακάκη: Είμαι και λίγο πικραμένη
@facebook.com/ Hellenic Olympic Committee Βρείτε μας

Η δις Ολυμπιονίκης της σκοποβολής παρότι δήλωσε ικανοποιημένη, εξέφρασε και το παράπονο της μετά τον τελικό των 25μ. στο πιστόλι.

Η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην μπόρεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να πάρει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό στα 25μ. στο πιστόλι, όπως στο Ρίο, όμως στις δηλώσεις της τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη από την 6η θέση.

Από την άλλη, σημείωσε πως είναι «λίγο πικραμένη» για το γεγονός πως δεν είχε τη δυνατότητα σε σχέσης με τις αντιπάλους της να προετοιμαστεί κατάλληλα λόγω της πανδημίας, κάτι που την επηρέασε.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη, είμαι όμως και λίγο πικραμένη γιατί επιβεβαιώθηκαν οι "φόβοι" του προπονητή μου, ο οποίος ήταν απαισιόδοξος λόγω της κατάστασης και λόγω του ότι είχα να κάνω αγώνα 1,5 χρόνο και η αλήθεια είναι πως με επηρέασε πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζα» είπε η Κορακάκη.

Συνεχίζοντας, η σκοποβόλος μας τόνισε ότι όσες αθλήτριες μπόρεσαν να ανέβοθυν στο βάθρο ήταν όσες μπορούσαν να αγωνιστούν εν μέσω πανδημίας.

«Ανήκουν σε μεγάλες χώρες που είχαν την τύχη και την ικανότητα παρά την πανδημία να κάνουν αγώνες στις χώρες της, είχαν ανταγωνισμό με αθλήτριες του επιπέδου τους κάτι που εγώ δυστυχώς δεν είχα. Αν μπορούσα να κάνω 2-3 αγώνες περισσότερους, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα», τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε και στον παράγοντα τύχη που δεν την ευνόησε. «Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη 5άδα ενώ έκανα εξαιρετικές βολές για ελάχιστα χιλιοστά έχασα… όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι καθαρά θέμα τύχης. Ο τελικός των 25μ. θέλει τύχη την οποία δεν είχα, είμαι όμως πολύ ικανοποιημένη με αυτό που έκανα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left Χτες
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

Ελλάδα Χτες
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.