E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Κορακάκη: Είμαι και λίγο πικραμένη

Τι δήλωσε μετά τον τελικό των 25μ. πιστόλι

Δημοσίευση 30/7/2021 | 16:13

Αννα Κορακάκη: Είμαι και λίγο πικραμένη
@facebook.com/ Hellenic Olympic Committee Βρείτε μας

Η δις Ολυμπιονίκης της σκοποβολής παρότι δήλωσε ικανοποιημένη, εξέφρασε και το παράπονο της μετά τον τελικό των 25μ. στο πιστόλι.

Η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην μπόρεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να πάρει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό στα 25μ. στο πιστόλι, όπως στο Ρίο, όμως στις δηλώσεις της τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη από την 6η θέση.

Από την άλλη, σημείωσε πως είναι «λίγο πικραμένη» για το γεγονός πως δεν είχε τη δυνατότητα σε σχέσης με τις αντιπάλους της να προετοιμαστεί κατάλληλα λόγω της πανδημίας, κάτι που την επηρέασε.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη, είμαι όμως και λίγο πικραμένη γιατί επιβεβαιώθηκαν οι "φόβοι" του προπονητή μου, ο οποίος ήταν απαισιόδοξος λόγω της κατάστασης και λόγω του ότι είχα να κάνω αγώνα 1,5 χρόνο και η αλήθεια είναι πως με επηρέασε πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζα» είπε η Κορακάκη.

Συνεχίζοντας, η σκοποβόλος μας τόνισε ότι όσες αθλήτριες μπόρεσαν να ανέβοθυν στο βάθρο ήταν όσες μπορούσαν να αγωνιστούν εν μέσω πανδημίας.

«Ανήκουν σε μεγάλες χώρες που είχαν την τύχη και την ικανότητα παρά την πανδημία να κάνουν αγώνες στις χώρες της, είχαν ανταγωνισμό με αθλήτριες του επιπέδου τους κάτι που εγώ δυστυχώς δεν είχα. Αν μπορούσα να κάνω 2-3 αγώνες περισσότερους, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα», τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε και στον παράγοντα τύχη που δεν την ευνόησε. «Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη 5άδα ενώ έκανα εξαιρετικές βολές για ελάχιστα χιλιοστά έχασα… όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι καθαρά θέμα τύχης. Ο τελικός των 25μ. θέλει τύχη την οποία δεν είχα, είμαι όμως πολύ ικανοποιημένη με αυτό που έκανα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάρια – εισβολείς αναστατώνουν το Αιγαίο και απειλούν το ελληνικό καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ολοένα και αυξάνεται ο πληθυσμός ψαριών-θηρευτών στα ελληνικά νερά

Νέα τσουχτερά πρόστιμα στις συγκοινωνίες – Έξυπνες κάμερες στους σταθμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αυξήσεις στα πρόστιμα και κίνητρα συμμόρφωσης

Κηφισός: Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από ανατροπή αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός

Τουρκία: Βυθίστηκε τουριστικό πλοίο με 148 επιβάτες ανοιχτά της Μαρμαρίδας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν

Κακοποίηση 3χρονης: Στη φυλακή η μητέρα και ο Πακιστανός σύντροφος – Το ζευγάρι αρνείται τα πάντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι για την άγρια κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού στα Χανιά: Οι αντιφάσεις, οι απάτες και η μαρτυρία – «κλειδί»

Ιράν: Τι είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο που αποτελεί το «δυνατό χαρτί» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πόσο ουράνιο διαθέτει το Ιράν και γιατί προκαλεί ανησυχία;

Γερμανία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μονάχου για πιθανή παρουσία drone

Κόσμος Χτες
Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και προσωρινή διακοπή των πτήσεων

Αγίου Πνεύματος 2026: Για ποιους είναι αργία ‑ Η αμοιβή όσων θα εργαστούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι

Δικαστικό «μπλόκο» στον Τραμπ: Αποκαθηλώνεται το όνομά του από το Kennedy Center

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το Κογκρέσο έδωσε στο Kennedy Center το όνομά του, και μόνο το Κογκρέσο έχει τη δύναμη να το αλλάξει»

Πανσέληνος Μαΐου: Πότε και πώς θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό «Μπλε Φεγγάρι»

E-Daily 3.Left Χτες
Τι ακριβώς σημαίνει όμως ο όρος «Μπλε Σελήνη»

Νέες ταυτότητες: Τι κοστίζουν, πώς κλείνετε ραντεβού και πότε παύουν να ισχύουν οι παλιές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από τον Αύγουστο του 2026 οι παραδοσιακές «μπλε» ταυτότητες δεν θα γίνονται δεκτές ως ταξιδιωτικά έγγραφα - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε