E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Κορακάκη: Είμαι και λίγο πικραμένη

Τι δήλωσε μετά τον τελικό των 25μ. πιστόλι

Δημοσίευση 30/7/2021 | 16:13

Αννα Κορακάκη: Είμαι και λίγο πικραμένη
@facebook.com/ Hellenic Olympic Committee Βρείτε μας

Η δις Ολυμπιονίκης της σκοποβολής παρότι δήλωσε ικανοποιημένη, εξέφρασε και το παράπονο της μετά τον τελικό των 25μ. στο πιστόλι.

Η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην μπόρεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να πάρει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό στα 25μ. στο πιστόλι, όπως στο Ρίο, όμως στις δηλώσεις της τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη από την 6η θέση.

Από την άλλη, σημείωσε πως είναι «λίγο πικραμένη» για το γεγονός πως δεν είχε τη δυνατότητα σε σχέσης με τις αντιπάλους της να προετοιμαστεί κατάλληλα λόγω της πανδημίας, κάτι που την επηρέασε.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη, είμαι όμως και λίγο πικραμένη γιατί επιβεβαιώθηκαν οι "φόβοι" του προπονητή μου, ο οποίος ήταν απαισιόδοξος λόγω της κατάστασης και λόγω του ότι είχα να κάνω αγώνα 1,5 χρόνο και η αλήθεια είναι πως με επηρέασε πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζα» είπε η Κορακάκη.

Συνεχίζοντας, η σκοποβόλος μας τόνισε ότι όσες αθλήτριες μπόρεσαν να ανέβοθυν στο βάθρο ήταν όσες μπορούσαν να αγωνιστούν εν μέσω πανδημίας.

«Ανήκουν σε μεγάλες χώρες που είχαν την τύχη και την ικανότητα παρά την πανδημία να κάνουν αγώνες στις χώρες της, είχαν ανταγωνισμό με αθλήτριες του επιπέδου τους κάτι που εγώ δυστυχώς δεν είχα. Αν μπορούσα να κάνω 2-3 αγώνες περισσότερους, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα», τόνισε.

Τέλος αναφέρθηκε και στον παράγοντα τύχη που δεν την ευνόησε. «Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη 5άδα ενώ έκανα εξαιρετικές βολές για ελάχιστα χιλιοστά έχασα… όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είναι καθαρά θέμα τύχης. Ο τελικός των 25μ. θέλει τύχη την οποία δεν είχα, είμαι όμως πολύ ικανοποιημένη με αυτό που έκανα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Τρίπολη: Νεκρή αστυνομικός μετά από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι της

Ελλάδα 07.03.2026
Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη εξέπνευσε στο νοσοκομείο στην Τρίπολη, ενώ ο σύζυγός της - επίσης ένστολος - φέρεται να μην είχε άδεια οπλοφορίας.

Ο Πεζεσκιάν απαντά στον Τραμπ για παράδοση άνευ όρων: Ένα όνειρο που θα πάρετε στον τάφο σας

Κόσμος 07.03.2026
Ο πρόεδρος του Ιράν κάλεσε τους Ιρανούς να αφήσουν στην άκρη τις εσωτερικές διαφωνίες και να ενωθούν για την υπεράσπιση της χώρας

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών