E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φανατικός οπαδός του Τραμπ αφόδευε σε κήπο γκέι ζευγαριού επί 10 χρόνια

Καταδικάστηκε σε ποινή ολιγοήμερης φυλάκισης

Δημοσίευση 27/7/2021 | 17:02

Φανατικός οπαδός του Τραμπ αφόδευε σε κήπο γκέι ζευγαριού επί 10 χρόνια

Φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ καταδικάστηκε σε ποινή ολιγοήμερης φυλάκισης καθώς επί δέκα χρόνια επανειλημμένως αφόδευε και ουρούσε στον κήπο γκέι ζευγαριού, στο Οχάιο.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ο Μάθιου Γκουγιέτ από το Γκρίνβιλ κάλεσε την αστυνομία όταν εντόπισε άνδρα σε βαθύ κάθισμα στους θάμνους έξω από το σπίτι του, όπου ζει με τον σύζυγό του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 70χρονο Τζέρι Ντέτρικ, αυτοαποκαλούμενο «άνθρωπο του Τραμπ», ο οποίος παραδέχτηκε πως έκανε την ανάγκη του στον κήπο του ζεύγους «πολλές φορές σε άγνωστες ημερομηνίες».

«Ο Τζέρι δήλωσε ακόμη πως το έκανε επειδή οι δύο τους ήταν Δημοκρατικοί και υποστήριζαν τον Τζο Μπάιντεν ενώ εκείνος δηλώνει "άνθρωπος του Τραμπ". Αυτό μας οδηγεί να πιστεύουμε πως το περιστατικό είχε πολιτικά κίνητρα» σημειώνεται στην αναφορά.

Με τη σύλληψη του Ντέτρικ, ο 59χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού «πανηγύρισε» με ποστ στο Facebook πως κατάφερε επιτέλους μετά από δέκα χρόνια να εντοπίσει τον άνθρωπο που τους εκδικείτο με αυτόν τον τρόπο.

Ο Ντέτρικ κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, 30 ώρες κοινωνικής εργασίας, πρόστιμο 232 δολαρίων καθώς και η υποχρέωση απολογητικής επιστολής προς το ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

IRIS: Νέες αλλαγές στις μεταφορές ‑ Τι ισχύει από 30 Ιουνίου

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η υπηρεσία IRIS payments αποτελείται από τρία καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα άμεσης πληρωμής

Ποια είναι η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Η αντισυνταγματάρχης Μαρία Κιοϊλιού έγραψε ιστορία

Αγρίνιο: Πρώην υπάλληλος «φόρτωσε» την εταιρική κάρτα καυσίμων εταιρείας με 32.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για κλοπή, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πτώση των βάσεων δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις Πανελλήνιες 2026

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Τα μαθήματα και τα επιστημονικά πεδία

Νεκροί τρεις ναυτικοί του πετρελαιοφόρου Settebello που έπληξαν οι ΗΠΑ στα ανοιχτά του Ομάν

Κόσμος 11.06.2026
Το Settebello είναι το όγδοο πλοίο που εξουδετερώνεται μετά την έναρξη του αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

Πολιτική 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ελλάδα 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

Οικονομία 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.