E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Καταγγελίες για παιδιά θετικά στον κορωνοϊό που δεν τα βάζουν σε καραντίνα

Οι καταγγελίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν γίνει στα μέλη του συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας

Δημοσίευση 21/7/2021 | 18:48

Κρήτη: Καταγγελίες για παιδιά θετικά στον κορωνοϊό που δεν τα βάζουν σε καραντίνα

Παιδιά που έχουν διαγνωστεί θετικά στο κορονοϊό σε χωριό στο Ρέθυμνο της Κρήτης, σύμφωνα με καταγγελίες, δεν βρίσκονται σε καραντίνα προκαλώντας μεγάλη ανησυχία για τον κίνδυνο διασποράς του ιού. Ενήμερη για τις καταγγελίες είναι και η αστυνομία προκειμένου να προχωρήσει στους προβλεπόμενους ελέγχους.

Ειδικότερα, στην Κοινότητα Γερανίου, στην Κρήτη, υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποια παιδιά έχουν εντοπιστεί θετικά στον κορονοϊό και κυκλοφορούν στο χωριό χωρίς να έχουν ενημερωθεί όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. Για την κατάσταση – όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Κοινότητας στο facebook – έχει ενημερωθεί η αστυνομία προκειμένου να προσχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους. Οι καταγγελίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν γίνει στα μέλη του συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι έχουν γίνει σε μέλη του συμβουλίου μας καταγγελίες, ότι κάποια παιδιά πού είναι φορείς κορονοιού, κυκλοφορούν στο χωριό μας.

Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε λόγω προσωπικών δεδομένων ποιά παιδιά έχουν κάνει τεστ και βγήκαν θετικά, (εκτός εκείνων που μας ενημέρωσαν οι ίδιοι και τους ευχαριστούμε πολύ για την υπεύθυνη στάση τους ), ενημερώσαμε την αστυνομία για να προχωρήσει στους προβλεπόμενους ελέγχους.

Παρακαλούμε πολύ να κάνουν όλα τα παιδιά τεστ και εφόσον βρεθούν θετικά να ενημερώσετε όσους ήρθαν σε επαφή.
Επιπλέον Παρακαλούμε τους γονείς να προφυλάξουν τα παιδιά τους και να μην κυκλοφορούν άσκοπα γιατί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοιού στο χωριό μας είναι μεγάλος.

Παρακαλούμε βοηθήστε όλοι, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Γεράνι.

Προγραμματίσετε να εμβολιαστείτε όλοι όσοι δεν το έχετε ακόμα κάνει.

Έχει ανοίξει ήδη η πλατφόρμα και για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη