E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιταλία: Μετά από 40 μέρες βγήκε από κώμα ‑ Δεν της είπαν όμως την τραγική αλήθεια

Η 50χρονη, μόλις ξύπνησε ζήτησε να μιλήσει με τον Μίρκο, με τον γιό της.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2021 | 21:22

Ιταλία: Μετά από 40 μέρες βγήκε από κώμα ‑ Δεν της είπαν όμως την τραγική αλήθεια

Η Πάολα Πίρας από Τορτολί της Σαρδηνίας πέρασε τέσσερις εβδομάδες σε φαρμακολογικό κώμα. Κι ενώ οι θεράποντες γιατροί ήταν επιφυλακτικοί, η 50χρονη γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Η Πάολα Πίρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από επίθεση του πρώην συντρόφου της, ενός Πακιστανού τριάντα ετών, ο οποίος προσπάθησε να τη δολοφονήσει.

Τη μαχαίρωσε δεκαοκτώ φορές, τραυματίζοντας τα ζωτικά της όργανα. Το ότι η γυναίκα κατάφερε να επιζήσει, σύμφωνα με τους γιατρούς, «αποτελεί σχεδόν θαύμα».

Η ιστορία της Πάολα Πίρας, έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Ιταλία. Διότι τη στιγμή που ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισε να της επιτεθεί ο γιος της γυναίκας, δεκαεννέα ετών, την προστάτεψε με το σώμα του. Είχε γεννηθεί από τον πρώτο της γάμο, και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.

Σήμερα, η 50χρονη, μόλις ξύπνησε ζήτησε να μιλήσει με τον Μίρκο, με τον γιό της. Προς το παρόν, οι ψυχολόγοι και οι γιατροί του νοσοκομείου, δεν της είπαν την σκληρή αλήθεια. Ότι ο Μίρκο, δεκαεννέα μόλις ετών, δολοφονήθηκε από τον δράστη καθώς προσπαθούσε να την προστατέψει.

Οι γιατροί φοβούνται ότι αν, σε αυτή τη φάση, η γυναίκα μάθει την είδηση του τραγικού χαμού του γιου της, η υγεία της μπορεί να επιδεινωθεί επικίνδυνα.

Προς το παρόν, περιμένουν να σταθεροποιηθεί, και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να βρουν τα κατάλληλα λόγια, για να περιγράψουν μια ακόμη ιστορία βίας σε βάρος των γυναικών και των οικογενειών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 22χρονος που επιτέθηκε στη σύντροφό του για ένα… follow στο Instagram

Ελλάδα 23.01.2026
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού, ενώ για το περιστατικό του ξυλοδαρμού υποστήριξε ότι επρόκειτο μόνο για «ένα σπρώξιμο»

Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS

Οικονομία 23.01.2026
ΑΑΔΕ και ΔΙΑΣ προχώρησαν σε διευκρινίσεις σχετικά με το ενδεχόμενο φορολόγησης ποσών που αποστέλλονται μέσω IRIS P2P

Λίμνη Υλίκη: Το νερό επιστρέφει ‑ Γεμίζουν οι υδάτινοι ταμιευτήρες της Αττικής

Ελλάδα 23.01.2026
To Up Stories με τα μοναδικά του πλάνα μας ταξιδεύει στην Υλίκη.

Το ελληνικό νησί που πρoσφέρει 1.000 ευρώ bonus κάθε μήνα στον παιδίατρο που θα πάει εκεί για δουλειά

Ελλάδα 23.01.2026
Τα 1.000 ευρώ bonus κάθε μήνα θα καταβάλλονται επιπλέον του μισθού ως ένα ακόμη κίνητρο για να καλυφθεί η θέση.

Αποκάλυψη Τραμπ: Μεγάλη αμερικανική δύναμη κατευθύνεται στο Ιράν

Κόσμος 23.01.2026
«Παρακολουθούμε το Ιράν - Έχουμε πολλά πλοία που πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση για παν ενδεχόμενο»

Συνελήφθη στο Μόναχο ο Ουκρανός που δολοφόνησε τον ξενοδόχο στην Ρόδο

Ελλάδα 23.01.2026
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των ελληνικών και γερμανικών αρχών μπήκαν χειροπέδες στον βασικό ύποπτο

Μασκ στο Νταβός: «Σύντομα τα ρομπότ θα υπερτερούν αριθμητικά των ανθρώπων» ‑ Το «καρφί» για Τραμπ

Κόσμος Χτες
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Έλον Μασκ στο Νταβός

ΠΑΟΚ – Μπέτις 2‑0: Προκρίθηκε με γκολάρα και με μπαλάρα!

Αθλητικά Νέα Χτες
Tην τελευταία αγωνιστική στη Λιόν... ρέστα 8άδας!

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι και τα σκυλιά τους από διαρροή υγραερίου

Ελλάδα Χτες
Ένας άνδρας και μια γυναίκα εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους

Καθίζηση οδοστρώματος στον Πειραιά: Διεκόπη η κυκλοφορία

Ελλάδα Χτες
Επισημαίνεται ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις εναλλακτικές διαδρομές που έχουν οριστεί για να αποφύγουν την περιοχή αυτή

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε και άφησε την τελευταία του πνοή

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για 68χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του