E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω μετά τον κορωνοϊό»

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

Δημοσίευση 22/6/2021 | 14:26

«Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατάω μετά τον κορωνοϊό»

Για τη δύσκολη μάχη που έδωσε ενάντια στον κορωνοϊό μίλησε ο πρώην ευρωβουλευτής και επικεφαλής της παράταξης Οικολογία -Αλληλεγγύη, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο κ. Τρεμόπουλος μετά την έξοδό του από τη ΜΕΘ και το νοσοκομείο εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης. «Ήμουν διασωληνωμένος 22 μέρες», είπε μιλώντας στο OPEN σημείωσε ωστόσο ότι με τη βοήθεια των γιατρών του «Παπανικολάου», των δικών του ανθρώπων αλλά και επειδή ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω κατάφερε να βγει νικητής.

«Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα, τη δεύτερη μέρα έκανα το τεστ βρέθηκα θετικός, συνέχισε με πυρετό που δεν ήταν πολύ υψηλός αλλά δεν κατέβαινε, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι' αυτό επέλεξα να πάω στο νοσοκομείο», εξήγησε και συνέχισε: «Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Όταν συνήλθα είχε αντιμετωπιστεί η Covid, οι τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια. Δηλαδή, εξαντλήθηκε ο οργανισμός». «Έχασα πάνω από 20 κιλά», επιβεβαίωσε σε άλλο σημείο τονίζοντας ότι έχασε μυική μάζα και πρέπει να ξαναμάθει να περπατά.

«Τώρα είμαι σε κέντρο αποκατάστασης όπου μαθαίνω να περπατώ, να επανέλθει ο οργανισμός στην προηγούμενη κατάσταση. Δεν μπορώ να σταθώ», είπε ακόμα και σημείωσε πως ήταν εντυπωσιακή η συμπαράσταση του κόσμου. Ο ίδιος εκτίμησε πως το ποσοστό των αρνητών του κορωνοϊού έχει αρχίσει και μειώνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καστοριά: Τηλεφωνικές απάτες με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ελλάδα 25.05.2026
Οι δράστες παρίσταναν τους λογιστές και έπειθαν τα θύματα να παραδώσουν μετρητά και χρυσαφικά

Πέθανε ο Παρασκευάς Αντζας

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Ο παλαίμαχος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τα τελευταία χρόνια πάλευε με την νόσο ALS

Επίδομα Στέγασης 2026: Πώς γίνεται η αίτηση και ποια λάθη οδηγούν σε απόρριψη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για την υποβολή της αίτησης

Αχαρνές: Ένοπλη ληστεία σε ταξιτζή από 3 άνδρες

Ελλάδα 25.05.2026
Τον απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι

Έντονη ανησυχία στο Τόκιο: Ανδρας ψέκασε άγνωστη ουσία σε εμπορικό κέντρο ‑ 20 τραυματίες

Κόσμος 25.05.2026
Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έριξε στον χώρο ο άνδρας

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

Ελλάδα 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους πρωταθλητές Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
H κίνηση Παπανικολάου που συγκίνησε και η ερυθρόλευκη «καλημέρα»

Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες

Οικονομία 25.05.2026
Αλμα 570 εκατ. ευρώ σε τρεις μήνες. Στην κορυφή τα νοσοκομεία με χρέη 1,59 δισ. ευρώ σε προμηθευτές.