E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μελανιασμένη με σπασμένα πλευρά»‑ Σοκάρει η μαρτυρία για τον βιασμό στα Πετράλωνα

Καταζητείται ο άνδρας και ενδεχομένος ένας δεύτερος δράστης που φέρεται πως βίασε και χτύπησε 50χρονη γυναίκα

Δημοσίευση 20/6/2021 | 11:17

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την καταγγελία καθαρίστριας σε πολυκατοικία, ότι ένας άνδρας την βίασε και την χτύπησε, εγκλωβίζοντας την στο διαμέρισμα του στα Κάτω Πετράλωνα για ώρες.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Κυριακής ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον «εφιάλτη», την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Όπως είπε ο άνδρας, «είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά». Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Δύο οι ύποπτοι για βιασμό- Διέφυγαν και τους αναζητεί η αστυνομία

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο είναι οι ύποπτοι για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονή γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα. Η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι του φερόμενου δράστη, δεν βρήκε κανέναν.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 και περίμεναν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Την ίδια ώρα, ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φώναζαν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολύθηκε ο χειριστής του οτοκιού του Τραμπ επειδή.... έβαζε στοιχήματα για τις ομιλίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την όλη κατάσταση «πραγματικά λυπηρή και, ειλικρινά, ντροπιαστική» σύμφωνα με την Καρολάιν Λέβιτ

Λειψοί: Αντιμέτωποι με καρχαριοειδές ήλθαν οι λουόμενοι στην παραλία ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λουόμενοι στην παραλία Κατσαδιά στους Λειψούς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σπάνιο θέαμα στιςόταν ένα καρχαριοειδές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή

Απίστευτο συμβάν στη Μάνη: Αυτοκίνητο κατέληξε στην πισίνα δωματίου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσει και το ανήλικο παιδί της

Εμπρησμός Marfin: Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ‑καρέ τη δολοφονική επίθεση στην τράπεζα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα πυκνός καπνός κατακλύζει το εσωτερικό του καταστήματος, με τους εργαζόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι αναζητώντας διέξοδο

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.