E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί, μετά την καταγγελία ότι εργαζόμενος τοποθέτησε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου και βιντεοσκοπούσε το νοσηλευτικό προσωπικό την ώρα που άλλαζε

Δημοσίευση 16/6/2021 | 20:00

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

«Ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό σε αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής», είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο Πρόεδρος Εργαζομένων του νοσοκομείου, Κώστας Κουτρουμάνος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο σωματείο των εργαζομένων, στόχο αποτελούσαν οι νοσηλεύτριες που έτσι και αλλιώς και ιδίως τώρα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό πήγαιναν να αλλάξουν στα αποδυτήρια του νοσοκομείου πριν να πιάσουν βάρδια ή όταν τελείωναν.

«Εμείς δεν έχουμε, δεν μπορούμε να έχουμε υλικό εμείς από εδώ και από κει που ρωτάμε, καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ λεπτό θέμα το οποίο στεκόμαστε στην καταγγελία ενός επώνυμου εργαζόμενου και ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία», σημειώνει ο κ. Κουτρουμάνος.

Ο καταγγελόμενος φερεται μόλις εντόπιζε τα θύματα του να ξεκινούσε την καταγραφή, ενώ άγνωστο παραμένει αν διακινούσε και παραπέρα το υλικό της παράνομης καταγραφής.

«Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς, ένα νοσοκομείο Ιστορίας με τους εργαζόμενους να δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να δυσφημήσειτο νοσοκομείο.

Όσον αφορά το περιστατικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τόνισε πως: «Δεχθήκαμε μια επώνυμη καταγγελία από έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου και πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Μας αναφέρει ότι ο εν λόγω κύριος που μηνύεται έχει στήσει κάμερες στην κλινική και παρακολουθούσε εργαζομένους. Ήταν μέχρι πρόσφατα συνδικαλιστής. Παραιτήθηκε πρόσφατα γιατί δεχόταν απειλές και εκφοβισμούς από εργαζομένους που ήταν σε αντιπαράθεση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται είχε κρατήσει το αποδεικτικό υλικό και θα το δείξει στη Δικαιοσύνη. Προσπαθήσαμε να μας αποκαλύψει το όνομα… ο ίδιος ανάφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Η θέση μας είναι πολύ λεπτή πρέπει να υπερασπιζόμαστε όλους τους συναδέλφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κίσσαμος: 15χρονη υπέστη χημικά εγκαύματα από καρναβαλικό σπρέι

Ελλάδα 24.02.2026
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής

Καιρός: Μυρίζει άνοιξη ‑ Πώς θα πάει το επόμενο δεκαπενθήμερο

Καιρός 24.02.2026
Η χώρα περνά σε πιο ήρεμη καιρική φάση

Σε Red Code ξανά ο Έβρος λόγω κινδύνου για πλημμύρες

Ελλάδα 24.02.2026
Λόγω της ανόδου της στάθμης και υπερχείλισης του ποταμού Έβρου

Πλούσια χήρα μηνύει την οικονόμο του νεκρού συζύγου της, γιατί αρνείται να εγκαταλείψει την έπαυλη αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων

Κόσμος 24.02.2026
Οι κληρονόμοι πετούσαν ακόμα και χιονόμπαλες στα παράθυρα, για να τραβήξουν την προσοχή της οικονόμου

Βολέ τερματοφύλακα συνέτριψε γλάρο: Ποδοσφαιριστής έσωσε το πτηνό με ΚΑΡΠΑ

Αθλητικά Νέα 24.02.2026
Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων σε αγώνα στην Τουρκία

Σφραγίστηκε παράνομο τζαμί στον Αγιο Παντελεήμονα, συνελήφθη και απελαύνεται Μπανγκλαντεσιανός που είχε άδεια παραμονής

Ελλάδα 24.02.2026
Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής που εφαρμόζεται μετά τις σχετικές νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Πενθεί ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σωτήρης Γκαβέζος

Αθλητικά Νέα 24.02.2026
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου

Αυτά είναι τα ονοματεπώνυμα των 200 που εκτελέστηκαν στον τοίχο της Καισαριανής

Ελλάδα 24.02.2026
Τα αναφέρει ένα προς ένα στο βιβλίο του ο γιατρός των κρατουμένων του στρατοπέδου συγκέντρωσης Χαϊδαρίου, Αντώνης Φλούντζης