E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί, μετά την καταγγελία ότι εργαζόμενος τοποθέτησε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου και βιντεοσκοπούσε το νοσηλευτικό προσωπικό την ώρα που άλλαζε

Δημοσίευση 16/6/2021 | 20:00

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

«Ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό σε αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής», είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο Πρόεδρος Εργαζομένων του νοσοκομείου, Κώστας Κουτρουμάνος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο σωματείο των εργαζομένων, στόχο αποτελούσαν οι νοσηλεύτριες που έτσι και αλλιώς και ιδίως τώρα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό πήγαιναν να αλλάξουν στα αποδυτήρια του νοσοκομείου πριν να πιάσουν βάρδια ή όταν τελείωναν.

«Εμείς δεν έχουμε, δεν μπορούμε να έχουμε υλικό εμείς από εδώ και από κει που ρωτάμε, καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ λεπτό θέμα το οποίο στεκόμαστε στην καταγγελία ενός επώνυμου εργαζόμενου και ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία», σημειώνει ο κ. Κουτρουμάνος.

Ο καταγγελόμενος φερεται μόλις εντόπιζε τα θύματα του να ξεκινούσε την καταγραφή, ενώ άγνωστο παραμένει αν διακινούσε και παραπέρα το υλικό της παράνομης καταγραφής.

«Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς, ένα νοσοκομείο Ιστορίας με τους εργαζόμενους να δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να δυσφημήσειτο νοσοκομείο.

Όσον αφορά το περιστατικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τόνισε πως: «Δεχθήκαμε μια επώνυμη καταγγελία από έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου και πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Μας αναφέρει ότι ο εν λόγω κύριος που μηνύεται έχει στήσει κάμερες στην κλινική και παρακολουθούσε εργαζομένους. Ήταν μέχρι πρόσφατα συνδικαλιστής. Παραιτήθηκε πρόσφατα γιατί δεχόταν απειλές και εκφοβισμούς από εργαζομένους που ήταν σε αντιπαράθεση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται είχε κρατήσει το αποδεικτικό υλικό και θα το δείξει στη Δικαιοσύνη. Προσπαθήσαμε να μας αποκαλύψει το όνομα… ο ίδιος ανάφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Η θέση μας είναι πολύ λεπτή πρέπει να υπερασπιζόμαστε όλους τους συναδέλφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους

Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Εκκένωση στο Μουσικό Σχολείο – Μήνυμα 112

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Σαράντα πυροσβέστες, 12 οχήματα και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή, όπου ενεργοποιήθηκε και Ανακριτικό Κλιμάκιο για διερεύνηση εμπρησμού.

Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.

Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.

Πετρέλαιο κίνησης: Νέα τιμή τον Αύγουστο μετά την επιδότηση των 15 λεπτών ‑ Ποια θα είναι η νέα τιμή

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η κυβέρνηση και τα διυλιστήρια μειώνουν κατά 15 λεπτά ανά λίτρο την τιμή του diesel, με τη μέση τιμή να αναμένεται κάτω από τα 1,90 ευρώ.

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για την επίθεση στον κτηνοτρόφο που του έκοψαν τη γλώσσα – Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους και δικαστική υπάλληλος

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκτελέστηκαν στις 25 Ιουλίου 2026, ενώ στη δικογραφία εμπλέκονται συνολικά έξι άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Η Εθνική πόλο έσπασε την κατάρα: Πρωταθλήτρια κόσμου με 15‑14 επί της Ουγγαρίας

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Ο Αργυρόπουλος σκόραρε 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο World Cup του Σίδνεϊ, μετά από πέντε χαμένους τελικούς

Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση 10 λεπτών στο diesel τον Αύγουστο – Τι ανακοίνωσε για καύσιμα, Ε65 και αμυντικά

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η συνολική έκπτωση στο πετρέλαιο κίνησης φτάνει τα 15 λεπτά ανά λίτρο, με παρέμβαση 30 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο για ολόκληρο τον Αύγουστο.

Ο Όλυμπος εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

E-Daily 2.TopNews 26.07.2026
Η απόφαση ελήφθη στην 48η Σύνοδο της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας, αναγνωρίζοντας τη μοναδική φυσική και πολιτιστική αξία του εμβληματικού ελληνικού βουνού.