E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί, μετά την καταγγελία ότι εργαζόμενος τοποθέτησε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου και βιντεοσκοπούσε το νοσηλευτικό προσωπικό την ώρα που άλλαζε

Δημοσίευση 16/6/2021 | 20:00

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

«Ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό σε αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής», είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο Πρόεδρος Εργαζομένων του νοσοκομείου, Κώστας Κουτρουμάνος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο σωματείο των εργαζομένων, στόχο αποτελούσαν οι νοσηλεύτριες που έτσι και αλλιώς και ιδίως τώρα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό πήγαιναν να αλλάξουν στα αποδυτήρια του νοσοκομείου πριν να πιάσουν βάρδια ή όταν τελείωναν.

«Εμείς δεν έχουμε, δεν μπορούμε να έχουμε υλικό εμείς από εδώ και από κει που ρωτάμε, καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ λεπτό θέμα το οποίο στεκόμαστε στην καταγγελία ενός επώνυμου εργαζόμενου και ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία», σημειώνει ο κ. Κουτρουμάνος.

Ο καταγγελόμενος φερεται μόλις εντόπιζε τα θύματα του να ξεκινούσε την καταγραφή, ενώ άγνωστο παραμένει αν διακινούσε και παραπέρα το υλικό της παράνομης καταγραφής.

«Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς, ένα νοσοκομείο Ιστορίας με τους εργαζόμενους να δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να δυσφημήσειτο νοσοκομείο.

Όσον αφορά το περιστατικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τόνισε πως: «Δεχθήκαμε μια επώνυμη καταγγελία από έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου και πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Μας αναφέρει ότι ο εν λόγω κύριος που μηνύεται έχει στήσει κάμερες στην κλινική και παρακολουθούσε εργαζομένους. Ήταν μέχρι πρόσφατα συνδικαλιστής. Παραιτήθηκε πρόσφατα γιατί δεχόταν απειλές και εκφοβισμούς από εργαζομένους που ήταν σε αντιπαράθεση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται είχε κρατήσει το αποδεικτικό υλικό και θα το δείξει στη Δικαιοσύνη. Προσπαθήσαμε να μας αποκαλύψει το όνομα… ο ίδιος ανάφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Η θέση μας είναι πολύ λεπτή πρέπει να υπερασπιζόμαστε όλους τους συναδέλφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια

15χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια στην Ουαλία ‑ Η παιδική εγκληματικότητα έχει ξεφύγει

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Καθηγήτρια στην Ουαλία κατέθεσε ότι μαθητής τη μαχαίρωσε στο κεφάλι μέσα σε τάξη. Ο 16χρονος αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πυρκαγιά τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο ‑ Με αναπνευστικά προβλήματα δύο ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/7) στον 1ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο» σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Δήμος Αθηναίων: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν κλιματιστικό και πώς να κάνετε αίτηση

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει δωρεάν 100 κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α σε ευάλωτα νοικοκυριά, με αιτήσεις έως τις 19 Ιουλίου 2026 αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ο Τραμπ καλείται να πληρώσει 5,8 εκατ. δολάρια: Ποια είναι η γυναίκα που δικαιώθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο περιφερειακός δικαστής Λούις Κάπλαν διέταξε την άμεση αποδέσμευση ποσού 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της αρθρογράφου, μετά την οριστική απόρριψη της έφεσης Τραμπ από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Χαμός με τα 4 εκατομμύρια ευρώ του Ράμα για συναυλία του Κάνιε Γουέστ στα Τίρανα

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Οι δικαιολογίες του Ράμα μέσω facebook και τα... γαλλικά σχόλια!

Προειδοποίηση ΕΟΦ για ενδοφλέβια «συμπληρώματα»: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Πρόκειται για προϊόντα μη αξιολογημένα ως προς την ποιότητα

Απίστευτη απάντηση Ερντογάν για το casus belli

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Δεν ρωτήσαμε ποτέ την Ελλάδα «γιατί αγοράζεις αυτά τα όπλα;»