E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Διέσχιζε τον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της

Δημοσίευση 15/6/2021 | 12:50

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Η ηθοποιός που είχε παίξει στην ταινία «Gone Girl» Lisa Banes πέθανε σε ηλικία 65 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε, αφού είχε χτυπηθεί από ένα μηχανοκίνητο σκούτερ, πριν από 10 ημέρες περίπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το metro.co.uk, οι φίλοι της είπαν στο New York Post ότι η ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα. Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της Lisa Banes, ένας εκπρόσωπος είπε στην Entertainment Tonight: «Είμαστε συντετριμμένοι για την τραγική απώλεια της Lisa».

«Ήταν μια γυναίκα με ιδιαίτερο πνεύμα, καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από την κάμερα και ακόμα περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφορικά με το ατύχημα που είχε, η ηθοποιός ήταν στον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Kathryn Kranhol, και διέσχιζε απέναντι όταν τη χτύπησε ένα σκούτερ, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Η Kathryn Kranhol μάλιστα, φανέρωσε πως η Banes ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική βλάβη, στο Νοσοκομείο Mount Sinai Morningside. Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «New York Daily News», είχε εκφράσει ότι «έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προσευχηθούμε για τη Lisa».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την πλευρά της, η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τον οδηγό του σκούτερ, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) ανέφερε επίσης, σε μια δήλωση το εξής:

«Την Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 περίπου στις 18.33, η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση 911 για μια σύγκρουση μηχανοκίνητου οχήματος που αφορούσε έναν πεζό που χτυπήθηκε στη διασταύρωση της οδού West 64 και της λεωφόρου Άμστερνταμ.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια 65χρονη γυναίκα πεζή στον δρόμο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Τα Επείγοντα ανταποκρίθηκαν και μετέφεραν τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Mount Sinai Saint Luke, όπου παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση.

Περαιτέρω έρευνα από την Ομάδα Highway District Collision Investigation του NYPD διαπίστωσε ότι ο πεζός προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με το σήμα του πεζού να της το επιτρέπει, όταν ένα σκούτερ, με κατεύθυνση βόρεια, πέρασε το κόκκινο σήμα κυκλοφορίας και χτύπησε την πεζή. Το σκούτερ έφυγε στη συνέχεια, συνεχίζοντας την πορεία του βόρεια. Δεν υπάρχουν συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο