E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Διέσχιζε τον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της

Δημοσίευση 15/6/2021 | 12:50

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Η ηθοποιός που είχε παίξει στην ταινία «Gone Girl» Lisa Banes πέθανε σε ηλικία 65 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε, αφού είχε χτυπηθεί από ένα μηχανοκίνητο σκούτερ, πριν από 10 ημέρες περίπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το metro.co.uk, οι φίλοι της είπαν στο New York Post ότι η ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα. Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της Lisa Banes, ένας εκπρόσωπος είπε στην Entertainment Tonight: «Είμαστε συντετριμμένοι για την τραγική απώλεια της Lisa».

«Ήταν μια γυναίκα με ιδιαίτερο πνεύμα, καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από την κάμερα και ακόμα περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφορικά με το ατύχημα που είχε, η ηθοποιός ήταν στον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Kathryn Kranhol, και διέσχιζε απέναντι όταν τη χτύπησε ένα σκούτερ, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Η Kathryn Kranhol μάλιστα, φανέρωσε πως η Banes ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική βλάβη, στο Νοσοκομείο Mount Sinai Morningside. Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «New York Daily News», είχε εκφράσει ότι «έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προσευχηθούμε για τη Lisa».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την πλευρά της, η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τον οδηγό του σκούτερ, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) ανέφερε επίσης, σε μια δήλωση το εξής:

«Την Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 περίπου στις 18.33, η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση 911 για μια σύγκρουση μηχανοκίνητου οχήματος που αφορούσε έναν πεζό που χτυπήθηκε στη διασταύρωση της οδού West 64 και της λεωφόρου Άμστερνταμ.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια 65χρονη γυναίκα πεζή στον δρόμο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Τα Επείγοντα ανταποκρίθηκαν και μετέφεραν τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Mount Sinai Saint Luke, όπου παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση.

Περαιτέρω έρευνα από την Ομάδα Highway District Collision Investigation του NYPD διαπίστωσε ότι ο πεζός προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με το σήμα του πεζού να της το επιτρέπει, όταν ένα σκούτερ, με κατεύθυνση βόρεια, πέρασε το κόκκινο σήμα κυκλοφορίας και χτύπησε την πεζή. Το σκούτερ έφυγε στη συνέχεια, συνεχίζοντας την πορεία του βόρεια. Δεν υπάρχουν συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.