E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Διέσχιζε τον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της

Δημοσίευση 15/6/2021 | 12:50

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Η ηθοποιός που είχε παίξει στην ταινία «Gone Girl» Lisa Banes πέθανε σε ηλικία 65 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε, αφού είχε χτυπηθεί από ένα μηχανοκίνητο σκούτερ, πριν από 10 ημέρες περίπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το metro.co.uk, οι φίλοι της είπαν στο New York Post ότι η ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα. Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της Lisa Banes, ένας εκπρόσωπος είπε στην Entertainment Tonight: «Είμαστε συντετριμμένοι για την τραγική απώλεια της Lisa».

«Ήταν μια γυναίκα με ιδιαίτερο πνεύμα, καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από την κάμερα και ακόμα περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφορικά με το ατύχημα που είχε, η ηθοποιός ήταν στον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Kathryn Kranhol, και διέσχιζε απέναντι όταν τη χτύπησε ένα σκούτερ, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Η Kathryn Kranhol μάλιστα, φανέρωσε πως η Banes ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική βλάβη, στο Νοσοκομείο Mount Sinai Morningside. Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «New York Daily News», είχε εκφράσει ότι «έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προσευχηθούμε για τη Lisa».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την πλευρά της, η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τον οδηγό του σκούτερ, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) ανέφερε επίσης, σε μια δήλωση το εξής:

«Την Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 περίπου στις 18.33, η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση 911 για μια σύγκρουση μηχανοκίνητου οχήματος που αφορούσε έναν πεζό που χτυπήθηκε στη διασταύρωση της οδού West 64 και της λεωφόρου Άμστερνταμ.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια 65χρονη γυναίκα πεζή στον δρόμο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Τα Επείγοντα ανταποκρίθηκαν και μετέφεραν τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Mount Sinai Saint Luke, όπου παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση.

Περαιτέρω έρευνα από την Ομάδα Highway District Collision Investigation του NYPD διαπίστωσε ότι ο πεζός προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με το σήμα του πεζού να της το επιτρέπει, όταν ένα σκούτερ, με κατεύθυνση βόρεια, πέρασε το κόκκινο σήμα κυκλοφορίας και χτύπησε την πεζή. Το σκούτερ έφυγε στη συνέχεια, συνεχίζοντας την πορεία του βόρεια. Δεν υπάρχουν συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο με εγκατάλειψη 11χρονου στη Λαμία ‑ Ανθρωποκυνηγητό για τον ασυνείδητο οδηγό

Ελλάδα 09.12.2025
Ο 11χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Βρεφικό γάλα υπό διερεύνηση για σοβαρά κρούσματα αλλαντίασης!

Ελλάδα 09.12.2025
Το προϊόν πωλείται και μέσω διαδικτύου συμπεριλαμβανομένης και της πλατφόρμας Amazon.com, επομένως είναι πιθανή η διακίνησή του και στην Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες ‑ Πώς αντέδρασαν οι γονείς

Ελλάδα 09.12.2025
Η στιγμή του ξυλοδαρμού καταγράφηκε από κάμερα κινητού ενώ την ίδια ώρα μία γειτόνισσα εξέφρασε την έντονη αγανάκτησή της

Σύνταξη 1.700 ευρώ για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών

Ελλάδα 09.12.2025
Προβλέπεται, επίσης, καθολική διαγραφή οφειλών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και πλήρης υγειονομική κάλυψη για τους εγκαυματίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Πότε πληρώνονται συντάξεις, δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Νωρίτερα φέτος οι καταβολές τον Δεκέμβριο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Όλες οι παγίδες που «καίνε» χιλιάδες οδηγούς

Οικονομία 09.12.2025
Όσα ξεκαθαρίζει ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ

Τι αλλάζει στο Δημόσιο το 2026: Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών και νέα επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Αυξήσεις αποδοχών και μισθολογικές παρεμβάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026

Οικονομία 09.12.2025
Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Γερμανία: Ρεκόρ πτωχεύσεων για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

Οικονομία 09.12.2025
Έως το τέλος του έτους στη Γερμανία θα έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης 8% περισσότερες εταιρείες από πέρυσι

Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Χανίων: «Μεγάλη συγγνώμη» από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν

Ελλάδα 09.12.2025
«Κακώς έγιναν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Βερυκάκης