E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Διέσχιζε τον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της

Δημοσίευση 15/6/2021 | 12:50

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, τη χτύπησε ηλεκτρικό πατίνι

Η ηθοποιός που είχε παίξει στην ταινία «Gone Girl» Lisa Banes πέθανε σε ηλικία 65 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε, αφού είχε χτυπηθεί από ένα μηχανοκίνητο σκούτερ, πριν από 10 ημέρες περίπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το metro.co.uk, οι φίλοι της είπαν στο New York Post ότι η ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα. Επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της Lisa Banes, ένας εκπρόσωπος είπε στην Entertainment Tonight: «Είμαστε συντετριμμένοι για την τραγική απώλεια της Lisa».

«Ήταν μια γυναίκα με ιδιαίτερο πνεύμα, καλοσύνη και γενναιοδωρία, αφοσιωμένη στη δουλειά της, είτε στη σκηνή είτε μπροστά από την κάμερα και ακόμα περισσότερο στη γυναίκα, την οικογένεια και τους φίλους της», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφορικά με το ατύχημα που είχε, η ηθοποιός ήταν στον δρόμο για να συναντήσει τη σύζυγό της, Kathryn Kranhol, και διέσχιζε απέναντι όταν τη χτύπησε ένα σκούτερ, ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Η Kathryn Kranhol μάλιστα, φανέρωσε πως η Banes ήταν σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική βλάβη, στο Νοσοκομείο Mount Sinai Morningside. Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «New York Daily News», είχε εκφράσει ότι «έχουμε αρκετές ημέρες μπροστά μας για να προσευχηθούμε για τη Lisa».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από την πλευρά της, η αστυνομία ζητά από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τον οδηγό του σκούτερ, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) ανέφερε επίσης, σε μια δήλωση το εξής:

«Την Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 περίπου στις 18.33, η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση 911 για μια σύγκρουση μηχανοκίνητου οχήματος που αφορούσε έναν πεζό που χτυπήθηκε στη διασταύρωση της οδού West 64 και της λεωφόρου Άμστερνταμ.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν μια 65χρονη γυναίκα πεζή στον δρόμο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Τα Επείγοντα ανταποκρίθηκαν και μετέφεραν τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Mount Sinai Saint Luke, όπου παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση.

Περαιτέρω έρευνα από την Ομάδα Highway District Collision Investigation του NYPD διαπίστωσε ότι ο πεζός προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο, από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με το σήμα του πεζού να της το επιτρέπει, όταν ένα σκούτερ, με κατεύθυνση βόρεια, πέρασε το κόκκινο σήμα κυκλοφορίας και χτύπησε την πεζή. Το σκούτερ έφυγε στη συνέχεια, συνεχίζοντας την πορεία του βόρεια. Δεν υπάρχουν συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0‑1: Δικέφαλο... πέταγμα προς τους «8»!

Αθλητικά Νέα 28.11.2025
Προσπέρασε τους «βιόλα» η Ένωση

Ελλάδα – Ρουμανία 91‑64: Περίπατος στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες

20χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε κολεγιακό αγώνα

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη κάποιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Ελλάδα Χτες
Η ΡΑΑΕΥ εισηγήθηκε θετικά την κήρυξη καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την Αττική και το Μεγανήσι Λευκάδας

Euroleague: Οριστική απόφαση για άμεση επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ

Αθλητικά Νέα Χτες
Τέλος η εξορία για Μακάμπι και Χάποελ

Κεραμεικός: Ανδρας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Απογραφή ανελκυστήρων: Ζητούν δίμηνη παράταση ‑ Ο λόγος

Ελλάδα Χτες
Αίτημα δίμηνης παράτασης της προθεσμίας απογραφής των ανελκυστήρων από την ΠΟΜΙΔΑ

Nεκρός στα 30 του από challenge υπερφαγίας fitness coach ‑ Έτρωγε 10.000 θερμίδες την ημέρα

Κόσμος Χτες
Ο 30χρονος γυμναστής από τη Ρωσία έτρωγε καθημερινά μισή τούρτα, ζυμαρικά με μαγιονέζα, ένα μπέργκερ και δύο μικρές πίτσες