Euro 2020: Εντυπωσιακή έναρξη με άριες Μποτσέλι και τους θρύλους Τότι και Νέστα
Οι Ιταλοί θέλουν να δώσουν ξεχωριστή λάμψη στην τελετή έναρξης του Euro 2020
Δημοσίευση 11/6/2021 | 21:29

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι, καθώς και οι άλλοτε αρχηγοί των Ρόμα και Λάτσιο, Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα, αποτελούν κομμάτι των εκπλήξεων που ετοιμάζουν οι Ιταλοί στο φίλαθλο κοινό στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του Euro 2020
Οι Ιταλοί θέλουν να δώσουν ξεχωριστή λάμψη στην τελετή έναρξης του Euro 2020, που θα προηγηθεί του εναρκτήριου αγώνα μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας, και βρήκαν έναν θεαματικό τρόπο για να το πετύχουν.
Αυτός ήταν να καλέσουν στην λαμπερή εκδήλωση δύο ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο ιταλικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια: τους Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι δύο άλλοτε αρχηγοί των Ρόμα και Λάτσιο αλλά και πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν και εκείνοι στο χορτάρι του "Ολίμπικο" πριν από τον αγώνα της σκουάντρα ατζούρα του Ρομπέρτο Μαντσίνι απέναντι στην Τουρκία (11/6, 22:00).
Αμφότεροι θα συμμετέχουν στην τελετή έναρξης πετώντας μπάλες προς τις εξέδρες για να καλωσορίσουν τους 16.000 θεατές που θα βρεθούν στο "Ολίμπικο", με το σόου να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προβολή εικόνων στα μάτριξ με μεγάλες στιγμές της διοργάνωσης.
Τη δική του μουσική νότα στη βραδιά θα δώσει ο διάσημος Ιταλός τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος θα ερμηνεύσει την περίφημη άρια «Nessun dorma» από την όπερα Τουραντό (Turandot) του Τζάκομο Πουτσίνι. Αξίζει να σημειωθεί πως η άρια που θα ερμηνεύσει ο διάσημος τυφλός τενόρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τους Ιταλούς με το Μουντιάλ του '90 και την ερμηνεία τότε του Λουτσιάνο Παβαρότι.
Παράλληλα, η ομάδα Frecce Tricolori θα κάνει αεροπορικές επιδείξεις, ενώ θα υπάρξουν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά στον ουρανό.
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






