E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένοχος για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ

«Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στα δικαστήρια»

Δημοσίευση 11/6/2021 | 16:56

Ένοχος για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ

Ένοχος κρίθηκε από το Δικαστήριο Φλώρινας ο 45χρονος για τη δολοφονία του 56χρονου και την επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, οι ποινές είναι για:

Τετελεσμένη ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ισόβια, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και 15 χρόνια για κάθε απόπειρα, 3 χρονια για οπλοκατοχή και 1000€ και 4 χρόνια για οπλοχρησία.

Νωρίτερα, άκρως “επεισοδιακή” ήταν η απολογία, στα δικαστήρια της Φλώρινας, του 45χρονου για την επίθεση με το τσεκούρι, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ένα «παραλήρημα» κατά της πολιτείας, των θεσμών της και της αστυνομίας.

Ο ίδιος επέλεξε να μιλήσει με βάση κάποιες σημειώσεις που είχε κρατήσει σε τετράδιο και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως προχώρησε στην πρωτοφανή αυτή πράξη επειδή…έμαθε “για τη δολοφονία του Ζακ, για τη δολοφονία του 26χρονου στο Βόλο και ενός Αφρικανού”, τονίζοντας πως “στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος”.

Όπως είπε στη συνέχεια, “το αποφάσισα την άλλη μέρα το πρωί και δεν ήξερα που ήταν η είσοδος… πήγα πήρα τα δικά μου εργαλεία τα δολοφονικά, πήρα και τσάντα με ένα χαρτί να φαίνεται ότι κάτι πήγα να κάνω.. έδωσα τα στοιχεία μου και ανέβηκα. Ήταν τυχαίο που πήγα εκεί απλά πήγα εκεί που δήλωσα ότι θα πάω. Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια”!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»