E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πάει Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί τέλη Ιουνίου, ο Ισπανός σούπερ σταρ του Χόλιγουντ

Δημοσίευση 11/6/2021 | 16:00

Ο Αντόνιο Μπαντέρας πάει Θεσσαλονίκη

Γυρίσματα από την ταινία με τίτλο «Barracuda» την οποία σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Χιουζ θα γίνουν κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα σημεία της πόλης θα χρησιμοποιηθούν ως εσωτερικό σκηνικό, καθώς υποτίθεται ότι η χολιγουντιανή ταινία διαδραματίζεται στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr ήδη το συνεργείο του Αντόνιο Μπαντέρας έκανε ρεπεράζ χθες Πέμπτη στο MΟΜus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη ΔΕΘ και στο MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εντοπίσουν και άλλα χαρακτηριστικά κτίρια της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες της ταινίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον Ισπανό σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να βρεθεί και η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κέιτ Χολμς.

Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε τη συνεργασία κινηματογραφικής ταινίας στη Θεσσαλονίκη.

Το έργο του Film Office

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απέκτησε τo δικό της γραφείο για την υποστήριξη των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση του ΕΚΟΜΕ Α.Ε. (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Το Film Office ή στην ελληνική ορολογία, γραφείο προσέλκυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών, λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού και είναι μία δομή που διασυνδέει πόρους (τοπία, ανθρώπους, εξοπλισμό) παραγωγούς και οπτικοακουστικά έργα παρέχοντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή και τους ανθρώπους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Ο Μόρνος γεμίζει: Οι βροχές έφεραν «θεαματική άνοδο της στάθμης» και έπεται συνέχεια...

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τη σημαντική «ανάσα» που έδωσαν στον Μόρνο οι βροχοπτώσεις.

«Εξαφανίστηκε» η Θεσσαλονίκη: Πέπλο ομίχλης κάλυψε την πόλη

Ελλάδα 07.02.2026
Μικρές καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο

Τα φετινά μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων είναι τα πιο ακριβά στην ιστορία: Πόσο κοστίζουν

Αθλητικά Νέα 07.02.2026
Πρόκειται για τα πιο ακριβά μετάλλια που έχουν απονεμηθεί ποτέ

Σμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας: Ο ιδανικός κατάσκοπος που διέρρεε πληροφορίες στην Κίνα ‑ Το δεύτερο πρόσωπο «κλειδί»

Ελλάδα 07.02.2026
Γιατί θεωρείται περάνω πάσης υποψίας ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.