E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της

«Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι την έκανε να νιώθει τόσο άνετα ώστε να μου το ζητήσει»

Δημοσίευση 7/6/2021 | 16:33

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εργαζόμενη σε σχολείο της Νέας Υόρκης αναγκαζόταν να τραβά προκλητικές φωτογραφίες της διευθύντριας με… στρινγκ και να τις αποθηκεύει στο κινητό της μαζί με εικόνες από το πέος ενός άντρα, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Η διευθύντρια είχε επιστρατεύσει την υφισταμένη της για να κρύψει τις σεξουαλικές εικόνες από τον σύζυγό της και να τις σώσει για τον εραστή της, δήλωσαν η γραμματέας του σχολείου και ο δικηγόρος της στη NY Post.

Η 35χρονη Gisselle Vasquez, μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, έπιασε δουλειά ως ισπανόφωνη γραμματέας της 42χρονης διευθύντριας Evelina Medina, στο σχολείο Robert C. Dodson. Γρήγορα όμως η διευθύντρια άρχισε να την πιέζει να κάνει περισσότερα από όσα προέβλεπε η δουλειά της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Στις 24 Μαΐου 2018, η Medina έστειλε στη Vasquez τη φωτογραφία ενός άντρα ξαπλωμένου στο κρεβάτι με τα εσώρουχά του και της έδωσε την οδηγία να τη σώσει στο δικό της κινητό. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει να το κάνω αυτό για εκείνη», δήλωσε η Vasquez στη NY Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες. «Αναρωτήθηκα αν δεν το έκανα αυτό, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για μένα στη δουλειά. Μεγαλώνω μόνη το παιδί μου και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έλεγα όχι».

Την επόμενη ημέρα, η Medina οδήγησε τη γραμματέα στο γραφείο της στο σχολείο και τη διέταξε να τραβήξει φωτογραφίες της. «Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε: “Κλείσε την πόρτα”. Η Medina άρχισε τότε να κατεβάζει το παντελόνι της, γύρισε, έδειξε τα οπίσθιά της με το στρινγκ και πόζαρε», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Όταν κοίταξα, το παντελόνι της είχε ήδη βγει. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Απλώς πάγωσα. Ανησυχούσα ότι αν απλώς έφευγα από το γραφείο της μπορεί να ήταν ένας μαθητής ή ένας εργαζόμενος εκεί. Το γραφείο της είναι το κεντρικό και υπάρχει αρκετή κίνηση».

Η Medina έστειλε στη συνέχεια την εικόνα στο κινητό της Vasquez και της ζήτησε να τη βοηθήσει να την επεξεργαστεί, αναφέρει η μήνυση. «Ήθελε να φτιάξει… την κυτταρίτιδα», δήλωσε η γραμματέας.

Πέντε μέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου, η διευθύντρια έστειλε στη γραμματέα άλλη μια εικόνα σeξουαλικής φύσεως, αυτή τη φορά ενός άντρα στο κρεβάτι που κρατούσε το πέος του. Της ζήτησε να σώσει και αυτή τη φωτογραφία.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε σχόλια για το μέγεθος του πέους του εραστή της και πώς την ικανοποιούσε παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από του άντρα της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η Medina χρησιμοποίησε την πελάτισσά μου ως ένα προσωπικό drop-box για να κρατήσει τις σeξι φωτογραφίες μακριά από τον άντρα της. Λόγω της σοβαρής φύσης της σeξουαλικής παρενόχλησης εδώ, θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δικαστική οδό», δήλωσε ο δικηγόρος Christopher Berlingieri.

Η Medina δεν εργάζεται πια ως διευθύντρια στο συγκεκριμένο σχολείο. Από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές δεν έγινε κάποιο σχόλιο λόγω της μήνυσης που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ

Τέλος τα ληξιαρχεία: Γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι και βαπτίσεις θα δηλώνονται εξ αποστάσεως

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Ιδιοκτήτης εστιατορίου «εκθέτει» τους πελάτες του με βίντεο από κάμερες ασφαλείας για... εκδίκηση

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο 65χρονος Pejman Zamani δημοσίευσε στιγμιότυπα από κλειστό κύκλωμα για να αντικρούσει αρνητική κριτική στο Google, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία.

Πειραιάς: Αναπάντητα ερωτήματα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο γκαράζ – Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξουν οι τοξικολογικές

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πιθανότατα από αναθυμιάσεις έχασαν τη ζωή τους καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε με τη μηχανή και τον κλιματισμό σε λειτουργία

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα