E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της

«Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι την έκανε να νιώθει τόσο άνετα ώστε να μου το ζητήσει»

Δημοσίευση 7/6/2021 | 16:33

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εργαζόμενη σε σχολείο της Νέας Υόρκης αναγκαζόταν να τραβά προκλητικές φωτογραφίες της διευθύντριας με… στρινγκ και να τις αποθηκεύει στο κινητό της μαζί με εικόνες από το πέος ενός άντρα, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Η διευθύντρια είχε επιστρατεύσει την υφισταμένη της για να κρύψει τις σεξουαλικές εικόνες από τον σύζυγό της και να τις σώσει για τον εραστή της, δήλωσαν η γραμματέας του σχολείου και ο δικηγόρος της στη NY Post.

Η 35χρονη Gisselle Vasquez, μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, έπιασε δουλειά ως ισπανόφωνη γραμματέας της 42χρονης διευθύντριας Evelina Medina, στο σχολείο Robert C. Dodson. Γρήγορα όμως η διευθύντρια άρχισε να την πιέζει να κάνει περισσότερα από όσα προέβλεπε η δουλειά της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Στις 24 Μαΐου 2018, η Medina έστειλε στη Vasquez τη φωτογραφία ενός άντρα ξαπλωμένου στο κρεβάτι με τα εσώρουχά του και της έδωσε την οδηγία να τη σώσει στο δικό της κινητό. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει να το κάνω αυτό για εκείνη», δήλωσε η Vasquez στη NY Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες. «Αναρωτήθηκα αν δεν το έκανα αυτό, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για μένα στη δουλειά. Μεγαλώνω μόνη το παιδί μου και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έλεγα όχι».

Την επόμενη ημέρα, η Medina οδήγησε τη γραμματέα στο γραφείο της στο σχολείο και τη διέταξε να τραβήξει φωτογραφίες της. «Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε: “Κλείσε την πόρτα”. Η Medina άρχισε τότε να κατεβάζει το παντελόνι της, γύρισε, έδειξε τα οπίσθιά της με το στρινγκ και πόζαρε», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Όταν κοίταξα, το παντελόνι της είχε ήδη βγει. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Απλώς πάγωσα. Ανησυχούσα ότι αν απλώς έφευγα από το γραφείο της μπορεί να ήταν ένας μαθητής ή ένας εργαζόμενος εκεί. Το γραφείο της είναι το κεντρικό και υπάρχει αρκετή κίνηση».

Η Medina έστειλε στη συνέχεια την εικόνα στο κινητό της Vasquez και της ζήτησε να τη βοηθήσει να την επεξεργαστεί, αναφέρει η μήνυση. «Ήθελε να φτιάξει… την κυτταρίτιδα», δήλωσε η γραμματέας.

Πέντε μέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου, η διευθύντρια έστειλε στη γραμματέα άλλη μια εικόνα σeξουαλικής φύσεως, αυτή τη φορά ενός άντρα στο κρεβάτι που κρατούσε το πέος του. Της ζήτησε να σώσει και αυτή τη φωτογραφία.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε σχόλια για το μέγεθος του πέους του εραστή της και πώς την ικανοποιούσε παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από του άντρα της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η Medina χρησιμοποίησε την πελάτισσά μου ως ένα προσωπικό drop-box για να κρατήσει τις σeξι φωτογραφίες μακριά από τον άντρα της. Λόγω της σοβαρής φύσης της σeξουαλικής παρενόχλησης εδώ, θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δικαστική οδό», δήλωσε ο δικηγόρος Christopher Berlingieri.

Η Medina δεν εργάζεται πια ως διευθύντρια στο συγκεκριμένο σχολείο. Από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές δεν έγινε κάποιο σχόλιο λόγω της μήνυσης που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία – Ιαπωνία 2‑1: Πρόκριση στους «16» με ανατροπή και σάμπα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Σελεσάο βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Αντσελότι ρίσκαρε, άλλαξε το σύστημα και πέρασε στους «16» - επόμενος αντίπαλος ο νικητής Ακτής Ελεφαντοστού - Νορβηγίας

Νότια Κορέα: 160 αστυνομικοί στο αεροδρόμιο για την εθνική ‑ Απειλούν να σκοτώσουν τον προπονητή

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Έρευνα για την κακή απόδοση της εθνικής ομάδας ζήτησε και ο πρόεδρος της χώρας

Καταδίωξη από τη Θεσπρωτία στην Πρέβεζα‑ Μοτοσικλετιστής σήκωσε τις αρχές στο πόδι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε βάρος του δικυκλιστή σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του ΚΟΚ

WhatsApp: Νέα αλλαγή στην εφαρμογή – Οι χρήστες θα συνδέονται με ονόματα και όχι αριθμό τηλεφώνου

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Η πλατφόρμα εισάγει ονόματα χρηστών, τα οποία θα σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας μαζί τους

Μυστήριο στα 3.000 πόδια: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με drone πριν προσγειωθεί στο JFK

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το περιστατικό ανέφερε ο πιλότος, ενώ η εταιρία διαβεβαίωσε πως κανείς επιβάτης δεν κινδύνευσε

Κοντά στην αποχώρηση από τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς ‑ Του ζήτησαν ραντεβού, όμως δεν μπορούσε επειδή έπαιζε γκολφ

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Ο Αμερικανός σταρ δεν φαίνεται πως είναι και πολύ «ζεστός» για την παραμονή του στην ομάδα του Λος Αντζελες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επίδομα ύψους 1.000 ευρώ για τη γέννηση τρίτου και τέταρτου παιδιού

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, η διάθεση διαμερισμάτων με προσιτό ενοίκιο σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και η δημιουργία προγράμματος κατ` οίκον υποστήριξης της μητρότητας με κοινωνικό βοηθό

Η στιγμή της σύλληψης των υπόπτων για το μακελειό με τους 6 νεκρούς στη Γερμανία, έπεσαν σε μπλόκο ενώ προσπαθούσαν να το σκάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε παιδικό σταθμό στο Stade της Βόρειας Γερμανίας ενώ οι γονείς παραλάμβαναν τα παιδιά τους - Το κίνητρο πίσω από την επίθεση φέρεται να είναι οι προσωπικές διαφορές

Τρόμος σε ροντέο στη Νέα Υόρκη: Ταύρος ποδοπάτησε 25χρονο αναβάτη, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο αθλητής εκτοξεύεται από το ζώο και παρασύρεται στο έδαφος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Σώθηκε από θαύμα μωρό 11 μηνών που κατάπιε ελατήριο

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το ξένο σώμα

Τουρκία: Οργή Τσελίκ για την απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Κόσμος 29.06.2026
Στον χορό των τουρκικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ και προσωπικά κατά του Νετανιάχου μπήκε και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του