E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της

«Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι την έκανε να νιώθει τόσο άνετα ώστε να μου το ζητήσει»

Δημοσίευση 7/6/2021 | 16:33

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εργαζόμενη σε σχολείο της Νέας Υόρκης αναγκαζόταν να τραβά προκλητικές φωτογραφίες της διευθύντριας με… στρινγκ και να τις αποθηκεύει στο κινητό της μαζί με εικόνες από το πέος ενός άντρα, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Η διευθύντρια είχε επιστρατεύσει την υφισταμένη της για να κρύψει τις σεξουαλικές εικόνες από τον σύζυγό της και να τις σώσει για τον εραστή της, δήλωσαν η γραμματέας του σχολείου και ο δικηγόρος της στη NY Post.

Η 35χρονη Gisselle Vasquez, μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, έπιασε δουλειά ως ισπανόφωνη γραμματέας της 42χρονης διευθύντριας Evelina Medina, στο σχολείο Robert C. Dodson. Γρήγορα όμως η διευθύντρια άρχισε να την πιέζει να κάνει περισσότερα από όσα προέβλεπε η δουλειά της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Στις 24 Μαΐου 2018, η Medina έστειλε στη Vasquez τη φωτογραφία ενός άντρα ξαπλωμένου στο κρεβάτι με τα εσώρουχά του και της έδωσε την οδηγία να τη σώσει στο δικό της κινητό. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει να το κάνω αυτό για εκείνη», δήλωσε η Vasquez στη NY Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες. «Αναρωτήθηκα αν δεν το έκανα αυτό, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για μένα στη δουλειά. Μεγαλώνω μόνη το παιδί μου και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έλεγα όχι».

Την επόμενη ημέρα, η Medina οδήγησε τη γραμματέα στο γραφείο της στο σχολείο και τη διέταξε να τραβήξει φωτογραφίες της. «Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε: “Κλείσε την πόρτα”. Η Medina άρχισε τότε να κατεβάζει το παντελόνι της, γύρισε, έδειξε τα οπίσθιά της με το στρινγκ και πόζαρε», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Όταν κοίταξα, το παντελόνι της είχε ήδη βγει. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Απλώς πάγωσα. Ανησυχούσα ότι αν απλώς έφευγα από το γραφείο της μπορεί να ήταν ένας μαθητής ή ένας εργαζόμενος εκεί. Το γραφείο της είναι το κεντρικό και υπάρχει αρκετή κίνηση».

Η Medina έστειλε στη συνέχεια την εικόνα στο κινητό της Vasquez και της ζήτησε να τη βοηθήσει να την επεξεργαστεί, αναφέρει η μήνυση. «Ήθελε να φτιάξει… την κυτταρίτιδα», δήλωσε η γραμματέας.

Πέντε μέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου, η διευθύντρια έστειλε στη γραμματέα άλλη μια εικόνα σeξουαλικής φύσεως, αυτή τη φορά ενός άντρα στο κρεβάτι που κρατούσε το πέος του. Της ζήτησε να σώσει και αυτή τη φωτογραφία.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε σχόλια για το μέγεθος του πέους του εραστή της και πώς την ικανοποιούσε παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από του άντρα της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η Medina χρησιμοποίησε την πελάτισσά μου ως ένα προσωπικό drop-box για να κρατήσει τις σeξι φωτογραφίες μακριά από τον άντρα της. Λόγω της σοβαρής φύσης της σeξουαλικής παρενόχλησης εδώ, θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δικαστική οδό», δήλωσε ο δικηγόρος Christopher Berlingieri.

Η Medina δεν εργάζεται πια ως διευθύντρια στο συγκεκριμένο σχολείο. Από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές δεν έγινε κάποιο σχόλιο λόγω της μήνυσης που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γρίπη των πτηνών εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο πιο απρόσμενο μέρος της Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η παγκόσμια εξάπλωση της γρίπης των πτηνών έχει ήδη προκαλέσει ευρεία ανησυχία μεταξύ κυβερνήσεων και παραγωγών πουλερικών

Le Monde: «Παράθυρο» επιστροφής θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο ανοίγει νέα γαλλική νομοθεσία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τη νέα γαλλική νομοθεσία επιτρέπεται η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο, υποστηρίζει σε άρθρο της στη Monde η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή

Πάτρα: «Φώναζα `πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά`» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου

«Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Ασχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

E-Daily 3.Left Χτες
Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)

Παραλήρημα της Αγκυρας για την γενοκτονία των Ποντίων: Η Ελλάδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, εσείς σφάξατε Τούρκους στην Τριπολιτσά

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την ιστορία για πολιτικό όφελος και να αναγνωρίσουν τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον Τούρκων και άλλων εθνοτικών ομάδων» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση

X: Περιορίζει τους χρήστες χωρίς μπλε τικ σε 50 δημοσιεύσεις την ημέρα

Κόσμος Χτες
Οι οι επικριτές αυτού του περιορισμού προειδοποιούν ότι μια τέτοια αλλαγή ενδέχεται να οδηγήσει σε μαζικότερη αποχώρηση χρηστών

Καρκίνος: Κοινό φάρμακο για το άσθμα ίσως βοηθά στην αντιμετώπιση επιθετικών μορφών του

Tech + Science Χτες
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Cancer

Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων ‑ Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Ελλάδα Χτες
Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών με την ίδια εργασιακή θέση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έκανε μήνυση σε Κουσουλό και Γεωργιάδη – Για ποιο λόγο

E-Daily 3.Left Χτες
Πληρεξούσιος δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κατά της Αννας Καρακίτσου, του Πέτρου Κουσουλού, του Χαράλαμπου Κούτρα και του Αδωνι Γεωργιάδη

Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο, μετά τις αναφορές περί «εντολής ίδρυσης κόμματος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Καταγγέλλουν το Νίκο Καραχάλιο για «ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς»