E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της

«Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι την έκανε να νιώθει τόσο άνετα ώστε να μου το ζητήσει»

Δημοσίευση 7/6/2021 | 16:33

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εργαζόμενη σε σχολείο της Νέας Υόρκης αναγκαζόταν να τραβά προκλητικές φωτογραφίες της διευθύντριας με… στρινγκ και να τις αποθηκεύει στο κινητό της μαζί με εικόνες από το πέος ενός άντρα, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Η διευθύντρια είχε επιστρατεύσει την υφισταμένη της για να κρύψει τις σεξουαλικές εικόνες από τον σύζυγό της και να τις σώσει για τον εραστή της, δήλωσαν η γραμματέας του σχολείου και ο δικηγόρος της στη NY Post.

Η 35χρονη Gisselle Vasquez, μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, έπιασε δουλειά ως ισπανόφωνη γραμματέας της 42χρονης διευθύντριας Evelina Medina, στο σχολείο Robert C. Dodson. Γρήγορα όμως η διευθύντρια άρχισε να την πιέζει να κάνει περισσότερα από όσα προέβλεπε η δουλειά της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Στις 24 Μαΐου 2018, η Medina έστειλε στη Vasquez τη φωτογραφία ενός άντρα ξαπλωμένου στο κρεβάτι με τα εσώρουχά του και της έδωσε την οδηγία να τη σώσει στο δικό της κινητό. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει να το κάνω αυτό για εκείνη», δήλωσε η Vasquez στη NY Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες. «Αναρωτήθηκα αν δεν το έκανα αυτό, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για μένα στη δουλειά. Μεγαλώνω μόνη το παιδί μου και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έλεγα όχι».

Την επόμενη ημέρα, η Medina οδήγησε τη γραμματέα στο γραφείο της στο σχολείο και τη διέταξε να τραβήξει φωτογραφίες της. «Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε: “Κλείσε την πόρτα”. Η Medina άρχισε τότε να κατεβάζει το παντελόνι της, γύρισε, έδειξε τα οπίσθιά της με το στρινγκ και πόζαρε», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Όταν κοίταξα, το παντελόνι της είχε ήδη βγει. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Απλώς πάγωσα. Ανησυχούσα ότι αν απλώς έφευγα από το γραφείο της μπορεί να ήταν ένας μαθητής ή ένας εργαζόμενος εκεί. Το γραφείο της είναι το κεντρικό και υπάρχει αρκετή κίνηση».

Η Medina έστειλε στη συνέχεια την εικόνα στο κινητό της Vasquez και της ζήτησε να τη βοηθήσει να την επεξεργαστεί, αναφέρει η μήνυση. «Ήθελε να φτιάξει… την κυτταρίτιδα», δήλωσε η γραμματέας.

Πέντε μέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου, η διευθύντρια έστειλε στη γραμματέα άλλη μια εικόνα σeξουαλικής φύσεως, αυτή τη φορά ενός άντρα στο κρεβάτι που κρατούσε το πέος του. Της ζήτησε να σώσει και αυτή τη φωτογραφία.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε σχόλια για το μέγεθος του πέους του εραστή της και πώς την ικανοποιούσε παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από του άντρα της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η Medina χρησιμοποίησε την πελάτισσά μου ως ένα προσωπικό drop-box για να κρατήσει τις σeξι φωτογραφίες μακριά από τον άντρα της. Λόγω της σοβαρής φύσης της σeξουαλικής παρενόχλησης εδώ, θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δικαστική οδό», δήλωσε ο δικηγόρος Christopher Berlingieri.

Η Medina δεν εργάζεται πια ως διευθύντρια στο συγκεκριμένο σχολείο. Από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές δεν έγινε κάποιο σχόλιο λόγω της μήνυσης που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στο Ολυμπιακό Χωριό

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πέθανε ο Όλαφ Τούφτε: Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη φάρμα του στη Νορβηγία και κατέληξε σε ηλικία 50 ετών

Η Ευρώπη έχει πρόβλημα με τον λαγοκέφαλο ‑ Πόσο πρέπει να ανησυχούμε ‑ Πλησιάζουν οι καρχαρίες;

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Βρετανίδα δημοσιογράφος ανησυχεί ότι οι διακοπές της θα μετατραπούν σε «Σαγόνια του Σαγονιού»

Φρίκη στο Λος Αντζελες: 20χρονη μητέρα πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ κοιμόταν με την 1 έτους κόρη της

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
«Δεχθήκαμε 8 πυροβολισμούς μέσα στο υπνοδωμάτιο, εκείνη πέθανε 10 λεπτά αργότερα», ανέφερε ο σύντροφος του θύματος

«Καμίνι» η Ελλάδα: Θερμική κάμερα κατέγραψε 62°C σε ταράτσα ‑ Ποιες περιοχές «βράζουν»

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο υδράργυρος αγγίζει τους 43°C και οι αντοχές των πολιτών δοκιμάζονται – Συναγερμός Red Code κατηγορίας 5 και αφρικανική σκόνη

Χάκερ άδειασαν e‑banking ζευγαριού: Το Πρωτοδικείο διατάσσει την τράπεζα να αποζημιώσει τα θύματα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Η απόφαση καταρρίπτει τους «ψιλούς όρους» των συμβολαίων και μεταθέτει το βάρος της απόδειξης αποκλειστικά στην τράπεζα

Φωτιά στην Τήνο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Αμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Boeing 777 της Kalitta Air ξύνει με την ουρά τον διάδρομο στο Σινσινάτι, πετά σπίθες και επανασηκώνεται – Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Κατά την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης, η ουρά του αεροσκάφους ήρθε σε επαφή με τον διάδρομο

Νέα τηλεφωνική απάτη: Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος – Ποια τακτική χρησιμοποιούν οι δράστες

Τζον Ντουράν: Μόλις 22 ετών και ήδη στην 7η μεταγραφή της καριέρας του

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο Κολομβιανός φορ δανείστηκε από την Αλ Νασρ στη Μπενφίκα και κινδυνεύει να γκρεμίσει κάθε ρεκόρ μεταγραφών σε νεαρή ηλικία

Δύο τουρίστες κατέρρευσαν από τη ζέστη στην Κνωσό – Προσωρινό «λουκέτο» στον αρχαιολογικό χώρο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Και οι δύο επισκέπτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις

Red Code στη μισή Ελλάδα για φωτιά ‑ Έρχονται ιδιαίτερα δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Οι ιδιαίτερα δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες που θα επικρατήσουν δημιουργούν συνθήκες ακραίας επικινδυνότητας για την εκδήλωση και την ταχεία εξάπλωση δασικών πυρκαγιών