E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της

«Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τι την έκανε να νιώθει τόσο άνετα ώστε να μου το ζητήσει»

Δημοσίευση 7/6/2021 | 16:33

Διευθύντρια σχολείου έβαζε τη γραμματέα να τη βγάζει φωτογραφίες με στρινγκ για τον εραστή της
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Εργαζόμενη σε σχολείο της Νέας Υόρκης αναγκαζόταν να τραβά προκλητικές φωτογραφίες της διευθύντριας με… στρινγκ και να τις αποθηκεύει στο κινητό της μαζί με εικόνες από το πέος ενός άντρα, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Η διευθύντρια είχε επιστρατεύσει την υφισταμένη της για να κρύψει τις σεξουαλικές εικόνες από τον σύζυγό της και να τις σώσει για τον εραστή της, δήλωσαν η γραμματέας του σχολείου και ο δικηγόρος της στη NY Post.

Η 35χρονη Gisselle Vasquez, μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, έπιασε δουλειά ως ισπανόφωνη γραμματέας της 42χρονης διευθύντριας Evelina Medina, στο σχολείο Robert C. Dodson. Γρήγορα όμως η διευθύντρια άρχισε να την πιέζει να κάνει περισσότερα από όσα προέβλεπε η δουλειά της, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Στις 24 Μαΐου 2018, η Medina έστειλε στη Vasquez τη φωτογραφία ενός άντρα ξαπλωμένου στο κρεβάτι με τα εσώρουχά του και της έδωσε την οδηγία να τη σώσει στο δικό της κινητό. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να την έκανε να νιώσει τόσο άνετα ώστε να μου ζητήσει να το κάνω αυτό για εκείνη», δήλωσε η Vasquez στη NY Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες. «Αναρωτήθηκα αν δεν το έκανα αυτό, ποιες θα ήταν οι συνέπειες για μένα στη δουλειά. Μεγαλώνω μόνη το παιδί μου και σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έλεγα όχι».

Την επόμενη ημέρα, η Medina οδήγησε τη γραμματέα στο γραφείο της στο σχολείο και τη διέταξε να τραβήξει φωτογραφίες της. «Μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε: “Κλείσε την πόρτα”. Η Medina άρχισε τότε να κατεβάζει το παντελόνι της, γύρισε, έδειξε τα οπίσθιά της με το στρινγκ και πόζαρε», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

«Όταν κοίταξα, το παντελόνι της είχε ήδη βγει. Σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Απλώς πάγωσα. Ανησυχούσα ότι αν απλώς έφευγα από το γραφείο της μπορεί να ήταν ένας μαθητής ή ένας εργαζόμενος εκεί. Το γραφείο της είναι το κεντρικό και υπάρχει αρκετή κίνηση».

Η Medina έστειλε στη συνέχεια την εικόνα στο κινητό της Vasquez και της ζήτησε να τη βοηθήσει να την επεξεργαστεί, αναφέρει η μήνυση. «Ήθελε να φτιάξει… την κυτταρίτιδα», δήλωσε η γραμματέας.

Πέντε μέρες αργότερα, στις 29 Μαΐου, η διευθύντρια έστειλε στη γραμματέα άλλη μια εικόνα σeξουαλικής φύσεως, αυτή τη φορά ενός άντρα στο κρεβάτι που κρατούσε το πέος του. Της ζήτησε να σώσει και αυτή τη φωτογραφία.

«Σε αρκετές περιπτώσεις, έκανε σχόλια για το μέγεθος του πέους του εραστή της και πώς την ικανοποιούσε παρά το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από του άντρα της», αναφέρεται στη μήνυση.

«Η Medina χρησιμοποίησε την πελάτισσά μου ως ένα προσωπικό drop-box για να κρατήσει τις σeξι φωτογραφίες μακριά από τον άντρα της. Λόγω της σοβαρής φύσης της σeξουαλικής παρενόχλησης εδώ, θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δικαστική οδό», δήλωσε ο δικηγόρος Christopher Berlingieri.

Η Medina δεν εργάζεται πια ως διευθύντρια στο συγκεκριμένο σχολείο. Από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές δεν έγινε κάποιο σχόλιο λόγω της μήνυσης που εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έντονη ανησυχία στο Τόκιο: Ανδρας ψέκασε άγνωστη ουσία σε εμπορικό κέντρο ‑ 20 τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έριξε στον χώρο ο άνδρας

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους πρωταθλητές Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
H κίνηση Παπανικολάου που συγκίνησε και η ερυθρόλευκη «καλημέρα»

Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες

Οικονομία 25.05.2026
Αλμα 570 εκατ. ευρώ σε τρεις μήνες. Στην κορυφή τα νοσοκομεία με χρέη 1,59 δισ. ευρώ σε προμηθευτές.

Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού που χαροπαλεύει – Βαριά κακοποιημένη η 3χρονη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Ρομά μητέρα και ο Πακιστανός πατέρας

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες πληρωμών και τα ποσά ανά περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Έως 1.200 ευρώ η συνολική ενίσχυση σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες θέρμανσης