E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεταμόρφωση: Έτσι εκτέλεσαν τον 58χρονο πυγμάχο

Όλα έγιναν στην οδό Ιφιγενείας, στα «σύνορα» της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση

Δημοσίευση 16/5/2021 | 12:26

Μεταμόρφωση: Έτσι εκτέλεσαν τον 58χρονο πυγμάχο

Στα σύνορα της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση εκτελέστηκε ακόμη ένα συμβόλαιο θανάτου. Το βράδυ του Σαββάτου (15.05.2021) ένας 58χρονος πρώην πυγμάχος, ο γνωστός τους κύκλους της νύχτας ως «Κεφάλας» έπεσε νεκρός από τρεις σφαίρες.

Όλα έγιναν στην οδό Ιφιγενείας, στα «σύνορα» της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση. Εκεί όπου έξω από μια καντίνα γεμάτη κόσμο, ο 58χρονος πρώην πυγμάχος δέχτηκε τρεις σφαίρες στο θώρακα και στο κεφάλι.

Ήταν μια δολοφονία εν ψυχρώ, με τους δράστες να μην ενδιαφέρονται για το γεγονός πως μέσα στην καντίνα, μπροστά από την οποία είχε σταματήσει και συζητούσε με άλλους το θύμα, βρίσκονταν κόσμος.

Η πρώτη εκτίμηση του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πως ο 58χρονος «Κεφάλας» είναι το νέο θύμα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στη νύχτα.

Τρεις σφαίρες

Ο 58χρονος, περίπου στις 23:00 και κάτι το βράδυ του Σαββάτου, είχε πάει στην καντίνα και είχε σταματήσει με το μηχανάκι του απέξω. Ενώ συζητούσε με δυο εργαζόμενες και ενώ μέσα στο μικρό μαγαζί βρισκόταν κόσμος, ένα μηχανάκι με δυο επιβαίνοντες τον πλησίασε.

Ο ένας από τους δυο επιβάτες, οι οποίοι φυσικά είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ. Τρεις σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα έκοψαν το νήμα της ζωής του πρώην πυγμάχου.

Οι δυο δράστες άμεσα εξαφανίστηκαν και παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν εντοπίστηκαν.

Κοιτάζουν το παρελθόν του

Ο 58χρονος ήταν γνωστό πως είχε ποινικό παρελθόν. Παλιότερα το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεσε με υπόθεση εκβιαστών και προστασίας σε μαγαζιά. Η δράση του περιοριζόταν κυρίως σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία, η Μεταφόρφωση, η Φιλαδέλφεια.

Στο παρελθόν του αναζητά τους δράστες της δολοφονίας του η αστυνομία και το τμήμα Ανθρωποκτονιών είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Εκβιαστών, προκειμένου να μάθει με ποιους είχε κόντρες αλλά και πάρε δώσε το θύμα.

Ο τρόπος εκτέλεσης αλλά και το παρελθόν του 58χρονου είναι που κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για ακόμη ένα συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε στο πλαίσιο της ανακατανομής της νύχτας για το ποιος θα έχει την απόλυτη εξουσία.

Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση περιμένουν να «μιλήσουν» και οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία του 58χρονου υπάρχουν πολλά μαγαζιά και οι κάμερες τους «κοιτάζουν» στο δρόμο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν όχι μόνο να έχουν καταγράψει τη στιγμή του φονικού αλλά και χαρακτηριστικά των δραστών και του οχςήματός του αλλά και την κατεύθυνση προς την οποία διέφυγαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κάμερα «έπιασε» μία καταδίωξη αγρίων, αρκούδα τσαμπουκαλεύτηκε σε λύκο για να προστατεύσει το μικρό της

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η αρκούδα δεν περιορίστηκε στην άμυνα αλλά πέρασε στην επίθεση για να προστατεύσει την οικογένειά της

Νεκρός και 12ος επιστήμονας στις ΗΠΑ: Κάηκε μέσα στο Tesla του

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Το πτώμα του LeBlanc είχε καεί σε τέτοιο βαθμό που ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί

Τέμπη: Ο Παύλος Ασλανίδης ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή από τον Αρειο Πάγο

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Παράσταση στην κατηγορία δήλωσε σήμερα (23.04.2026) ο Παύλος Ασλανίδης

Ανακοπή καρδιάς υπέστη 27χρονος στα Χανιά – Κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Η άμεση κινητοποίηση των διασωστών αποδείχθηκε καθοριστική

Κοβέσι από Δελφούς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είναι ακρωνύμιο διαφθοράς, νεποτισμού και πελατειακών σχέσεων

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Η Λάουρα Κοβέσι, αρχικά, μίλησε σε πάνελ και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη Τύπου

«Καλό ταξίδι καπετάνιε μου»: Η ανάρτηση του ταξίαρχου της ΕΛΑΣ για τον 25χρονο γιο του

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Ο αξιωματικός της Αστυνομίας όταν έμαθε για το περιστατικό στον Αγιο Δημήτριο έφθασε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει και χωρίς να το ξέρει, αντίκρισε νεκρό τον ίδιο του τον γιο

Πώς έγινε η δολοφονία στον Αγιο Δημήτριο: Ο αξιωματικός πήγε στο σημείο χωρίς να γνωρίζει ότι θύμα ήταν ο γιος του

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Ο 25χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο Πάρκο Ασυρμάτου

FIFA: Απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να αντικατασταθεί το Ιράν με την Ιταλία

E-Daily 3.Left 23.04.2026
Η Ιταλία είχε αποκλειστεί από το τουρνουά, μετά την αποτυχία της στα προκριματικά

Απόβαση ΜΑΤ στη Γαύδο: «Σήμερα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή»

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Για πρωτοφανείς πρακτικές κάνουν λόγο άνθρωποι που βρίσκονταν στη Γαύδο, αναφερόμενοι στην επιχείρηση των ΜΑΤ στον Λαυρακά, που άφησε πίσω της κατεδαφισμένα καλύβια και εικόνες καταστροφής

Γαύδος: Επέμβαση ΜΑΤ για αυτοσχέδιες καλύβες σε παραλίες

E-Daily 2.TopNews 23.04.2026
Στις παραλίες του Λαυρακά και του Αι Γιάννη

Δολοφονία 27χρονου στον Αγιο Δημήτριο: «Χτενίζει» τις κάμερες ασφαλείας η ΕΛΑΣ

Ελλάδα 23.04.2026
Έρευνες για τη δολοφονία στον Αγιο Δημήτριο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη