E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασύλληπτο: Τον αποκεφάλισε ο αδερφός του γιατί ήταν gay και δεν θα πήγαινε στρατό

Αποκεφαλίστηκε από τον αδερφό και τα ξαδέλφια του

Δημοσίευση 12/5/2021 | 15:29

Ασύλληπτο: Τον αποκεφάλισε ο αδερφός του γιατί ήταν gay και δεν θα πήγαινε στρατό

Ένας 20χρονος στο Ιράν δολοφονήθηκε από μέλη της οικογένειάς του όταν ανακάλυψαν ότι ο στρατός τον εξαιρούσε από την υπηρεσία λόγω του σeξουαλικού του προσανατολισμού. Ο Alireza Fazeli-Monfared αποκεφαλίστηκε από τον αδερφό και τα ξαδέλφια του την Τρίτη 4 Μαΐου.

Ο 20χρονος Ιρανός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είχε κάνει αίτηση για απαλλαγή από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις καθώς ήταν gay και ήθελε να ζήσει με τον σύντροφό του στην Τουρκία. Την απαντητική επιστολή -η οποία έγραφε πως απαλλάσσεται λόγω «ασεβών σeξουαλικών πρακτικών» – δεν την παρέλαβε όμως ο ίδιος, αλλά ο αδερφός του, που δεν γνώριζε τον σeξουαλικό του προσανατολισμό.

Λίγο αργότερα, ο αδελφός του έψαξε τον 20χρονο και του πει ότι τον ζητούσε ο πατέρας τους, Ο Alireza Fazeli-Monfared μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο χωριό Borumi, κοντά στην πρωτεύουσα του Ahvaz, όπου ο αδελφός του και τα ξαδέλφια του τον δολοφόνησαν και τον αποκεφάλισαν. Στη συνέχεια έριξαν το άψυχο σώμα του δίπλα από ένα δέντρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δολοφόνοι κάλεσαν τη μητέρα του 20χρονου αμέσως μετά τη δολοφονία για να την ενημερώσουν σχετικά με το πού θα βρει το πτώμα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία στο Ιράν είναι παράνομη και μπορεί να τιμωρηθεί με θάνατο ή ισόβια κάθειρξη, ενώ – όπως αναφέρουν οργανώσεις – ΛΟΑΤ+ άτομα συχνά αποτελούν θύματα βίας από μέλη των οικογενειών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του 3χρονου Αγγελου: «Του είπα σ’ αγαπώ πολύ, συγγνώμη που δεν κατάλαβα»

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η Αννα, μητέρα της καταδικασθείσας Ελευθερίας, μιλά για τον αποχαιρετισμό του εγγονού της τη νύχτα της δωρεάς οργάνων, καθώς και για την πίστη της στην αθωότητα της κόρης της.

Δύσκολες ώρες για την Αννα Διαμαντοπούλου

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Η πρώην υπουργός αποχαιρέτισε δημόσια τη μητέρα της, μοιράζοντας στο Facebook ένα βαθύ προσωπικό κείμενο για την άνοια, την ασθένεια και τα ηθικά διλήμματα της σύγχρονης ιατρικής.

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σημειώθηκε 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Καρπάθου

Ελαφόνησος: Πλοίο μπήκε στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη ‑ Επιβιβάστηκε κολυμβητής από θαλάσσης

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σοβαρό περιστατικό ασφαλείας στη γραμμή Ελαφόνησος–Πούντα Λακωνίας με επιβολή απαγόρευσης απόπλου και διοικητικές κυρώσεις.

Κηδεία Χαμενεΐ: Ως και 20 εκατομμύρια Ιρανοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις τελετές

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Οι τελετές θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με την ταφή του Χαμενεΐ στις 9 του μήνα - Θα γίνουν σε Τεχεράνη, Κομ, Μασχάντ και Ιράκ - Θα βρεθούν εκπρόσωποι από 100 χώρες - Προειδοποίηση του Ιράν προς ΗΠΑ και Ισραήλ για πιθανές επιθέσεις εκείνες τις ημέρες

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι καταργείται η μείωση 35% που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου και δεν θα ζητηθούν αναδρομικά από τους δικαιούχους

Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

Ελλάδα 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

Ελλάδα 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.