E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία γυναίκας εις βάρος του 22χρονου

Ποιες κατηγορίες θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/5/2021 | 09:37

Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία γυναίκας εις βάρος του 22χρονου

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ο 22χρονος νεαρός από τη Νέα Σμύρνη ο οποίος  έχει συλληφθεί για τη σeξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρής γυναίκας στη Νέα Σμύρνη.

Την ώρα που ο δικηγόρος του 22χρονου φοιτητή μιλά για ένα εξαιρετικό παιδί, προσπαθώντας να ορθώσει τοίχος προστασίας από την πρωτοφανή, όπως την χαρακτηρίζει, φρενίτιδα στα social media που τάσσονται εναντίον του πελάτη του, μια ακόμη γυναίκα σπάει τη σιωπή της και μιλά για την εμπειρία που είχε όταν τη συνάντησε ο 22χρονος.

Η Κατερίνα είχε καταγγείλει το περιστατικό πριν από λίγο καιρό, λέγοντας ότι ο φοιτητής προσπάθησε να αυτοϊκανοποιηθεί έξω από το σπίτι της, ευρισκόμενος στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο protothema.gr, μέσα σε ένα μήνα της συνέβη και πάλι με τον συγκεκριμένο σάτυρο, παρ’ όλο που είχε προχωρήσει σε καταγγελία την αστυνομία την πρώτη φορά.

«Ήταν 16.00 το απόγευμα όταν έφευγα από το σπίτι της μητέρας μου μαζί με την αδερφή μου και πηγαίναμε στο δικό μου σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Κατεβαίνοντας τον δρόμο, βλέπω ένα αυτοκίνητο να μειώνει ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου. Εμείς ήμασταν πάνω στο πεζοδρόμιο, περπατούσαμε. Μόλις πλησιάσαμε βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο ένα μελαχρινό νεαρό, με κατεβασμένο το τζάμι να έχει έξω το μόριό του και να κάνει άσεμνες κινήσεις. Ταράχτηκα και του φώναζα “τι κάνεις εκεί;”. Εκείνος ήταν τελείως ανέκφραστος, έβαλε μπροστά το αμάξι έχοντας το χέρι του στο μόριό του και έφυγε. Πήρα κατευθείαν την αστυνομία τηλέφωνο, μίλησα με μια γυναίκα αστυνομικό, της εξήγησα τι ακριβώς έχει συμβεί , της έδωσα τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου και το χρώμα και μου υποσχέθηκαν ότι θα το ερευνήσουν το θέμα. Προφανώς δεν έκαναν κάτι γιατί μου συνέβη ακριβώς το ίδιο για δεύτερη φορά μετά από ένα μήνα και μάλιστα έξω από το σπίτι μου» λέει στο protothema.gr η Κατερίνα.

«Τη δεύτερη φορά ήταν νύχτα και γυρνώντας στο σπίτι μου είδα απέξω ένα σταματημένο αμάξι με τα φώτα του να με τυφλώνουν. Τον πλησίασα και τον παρακάλεσα να κλείσει τα φώτα . Μόλις έφτασα κοντά, είδα τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται και πάλι μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο με τις ίδιες πινακίδες . Εκεί τρόμαξα πολύ γιατί ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε αυτό , φώναζα κι αυτός πάλι ατάραχος με το ίδιο ανέκφραστο πρόσωπο έφυγε. Όταν πήγα στην αστυνομία
χτες το βράδυ για αναγνώριση μόλις τον είδα ταράχτηκα γιατί είχε ακριβώς το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα», αναφέρει.

Για «εξαιρετικό παιδί» μιλά ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επίσης, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυρίστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, σε Ακρόπολη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Καλλιθέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία

Ελλάδα Χτες
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Ελλάδα Χτες
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Αναστάτωση στην Πλαζ Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στον λαιμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (5/7) το πρωί

Βρετανός εμμονικός με τον Χάνιμπαλ διαμέλισε τη γειτόνισσά του και έδωσε χάρτη για να βρουν τη σορό: «Ήταν όνειρο ζωής»

Κόσμος Χτες
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς σκότωσε και τεμάχισε την Τζούλι Μπάκλεϊ μετά από καβγά - Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο δράστης έλεγε πως αν υπήρχε θεατρική παράσταση για τον Χάνιμπαλ Λέκτερ «θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο, χωρίς καν να χρειαστεί πρόβες»

Πυρκαγιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας: Εκκένωση προς Ανω Φανάρι μέσω 112 – 16 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews Χτες
110 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δέκα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο – Ανεμοι 6 μποφόρ δυσκολεύουν την κατάσβεση

Θρήνος για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, η μηχανή του συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο  33χρονος υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης και κατευθυνόταν στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία

Διπλό φονικό Αιγίου: Ίχνη αίματος βρέθηκαν έξω από το δωμάτιο των θυμάτων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αναλύσεις DNA βρίσκονται σε εξέλιξη, οι μαρτυρίες εξετάζονται και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα

Σάμος: Νεκρός μετανάστης από το Σουδάν ‑ Διασώθηκαν 35 ακόμη άτομα

Κόσμος Χτες
Τα υπόλοιπα 35 άτομα που επέβαιναν στη λέμβο μεταφέρθηκαν στην ΚΕΔ Ζερβού, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταγραφή

Φρίκη για δύο γυναίκες που πήγαν στο Πακιστάν για επενδύσεις σε crypto: Απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ένα από τα δύο θύματα υποστήριξε ότι είχε προσκληθεί στο Ισλαμαμπάντ από τον εγγονό του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, ο οποίος της είχε υποσχεθεί επαγγελματικές γνωριμίες με επενδυτές για την εταιρεία της

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left Χτες
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»