E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ήταν άρρωστος μαζί μου, με ήθελε» ‑ Η κόλαση της 17χρονης από τον πατριό της

Ο 47χρονος πατριός από τη Θεσσαλονίκη κρίθηκε προφυλακιστέος - "Δεν γνώριζα τίποτα" λέει η μητέρα της 17χρονης.

Δημοσίευση 6/5/2021 | 19:23

«Ήταν άρρωστος μαζί μου, με ήθελε» ‑ Η κόλαση της 17χρονης από τον πατριό της

Φρίκη προκαλούν τα όσα δήλωσε πως βίωσε μία ανήλικη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη από τον πατριό της ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε επί δύο χρόνια και πλέον βρίσκεται προφυλακισμένος.

Η 17χρονη περιγράφει τις ανατριχιαστικές σκηνές με τον άνδρα της μητέρας της να μπαίνει τα βράδια στο δωμάτιο της, προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της. "Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές" δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega και την εκπομπή "Live News".

– Είχε προσπαθήσει να σας βιάσει;

– Ναι, ναι… και εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα όχι δεν θέλω. Αυτός μου έλεγε "μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν."

– Η μητέρα σου πού ήταν, όλο αυτό το διάστημα;

– Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά η μητέρα μου όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό.

– Κοιμόταν;

– Ναι όταν κοιμόντουσαν όλοι, βραδινές ώρες.

Το μαρτύριο της ανήλικης ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 15 ετών και αποκαλύφθηκε πριν από τέσσερις ημέρες. "Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν δύο του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος" πρόσθεσε η 17χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η κοπέλα, ο πατριός της της ασκούσε αφόρητη πίεση, σε σημείο εμμονής, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε.

– Θυμάστε τι σας έλεγε;

– Ναι. Ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε "όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ". Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι.

Ο 47χρονος απειλούσε την κοπέλα να μην μιλήσει λέγοντας πως κανείς δεν θα την πιστέψει για τον εφιάλτη που ζούσε. "Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε "και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή" συμπλήρωσε η άτυχη 17χρονη η οποία δήλωσε ότι νιώθει ανακουφισμένη μετά την τραγική αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι είχε την εντύπωση πως ακόμα και αν προχωρούσε στην καταγγελία όσων ζούσε, δεν θα την πίστευε κανείς.

Για το γεγονός ότι δεν μίλησε νωρίτερα στη μητέρα της, η κοπέλα υπογράμμισε ότι νόμιζε ότι δεν την πίστευε, καθώς είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

"Πιο πριν μου φερόταν πολύ καλά, αλλά σταμάτησε να με αφήνει να βγαίνω από τα 14 μου. Ουσιαστικά με απομάκρυνε από όλους" πρόσθεσε για τη συμπεριφορά του πατριού της, ενώ τόνισε ότι στα άλλα δύο αδέλφια της ο δράστης φερόταν καλά.

"Δεν γνώριζα τίποτα" λέει η μητέρα
Από την πλευρά της η μητέρα της ανήλικης δηλώνει ότι δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό, καθώς και ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο.

"Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά, άμα φεύγαμε από το σπίτι δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή" ανέφερε η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

"Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση" πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Ο 47χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος αρνείται τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Επανεξετάζουμε τα πάντα» λέει τώρα ο Τραμπ για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 37χρονου

Κόσμος 26.01.2026
Ωστόσο απέφυγε να απαντήσει αν ήταν σωστές οι ενέργειες των πρακτόρων της ICE

Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα: Αγνοούνται πέντε εργαζόμενοι, άλλοι 8 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ελλάδα 26.01.2026
Η φωτιά καίει μεγάλη πτέρυγα του εργοστασίου - Κατά πληροφορίες στην πτέρυγα βρίσκονταν 13 άτομα, τα πέντε δεν έχουν εντοπιστεί - Καλά στην υγεία τους οι 8 που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο

«Discombobulator»: Ο Τραμπ λέει ότι χρησιμοποιήθηκε μυστικό όπλο για τη σύλληψη Μαδούρο

Κόσμος Χτες
O Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι το συγκεκριμένο μέσο «έκανε τον εξοπλισμό του αντιπάλου να μη λειτουργεί»

ΗΠΑ: Στην «κατάψυξη» η μισή χώρα – Στο σκοτάδι 500.000 νοικοκυριά

Κόσμος Χτες
Παράλυση στις αερομεταφορές και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Σημαντική συμφωνία ΕΕ‑Ινδίας για εξαγωγές: Καταργούνται οι δασμοί σε κρασί και ελαιόλαδο

Κόσμος Χτες
Η εμπορική συμφωνία υπόσχεται σημαντικές μειώσεις δασμών για το κρασί και το ελαιόλαδο, διατηρώντας όμως την προστασία σε κρέας, πουλερικά και ζάχαρη

Πρατήρια καυσίμων: Προφυλακίστηκαν τα 4 μέλη του κυκλώματος με τα παράνομα λογισμικά

Ελλάδα Χτες
Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους

Θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη με πτώμα γυναίκας χωρίς κεφάλι και πόδια σε κάδο σκουπιδιών

Κόσμος Χτες
Η αστυνομία συνέλαβε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης δύο Ουζμπέκους και αργότερα έναν τρίτο ύποπτο

Διακοπή κυκλοφορίας στην Λιοσίων λόγω φωτιάς σε κτίριο στο ύψος της οδού Ηπείρου

Ελλάδα Χτες
Τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά στο κτίριο δεν έχουν γνωστοποιηθεί

Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία ‑ Εκκρεμούσαν κι άλλες καταγγελίες

Ελλάδα Χτες
Εις βάρος της εκπαιδευτικού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το υπουργείο Παιδείας

Εξαφάνιση 16χρονης: Νέο βίντεο φέρεται να καταγράφει τη Λόρα στου Ζωγράφου

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές εξετάζουν το νέο βίντεο από κατάστημα στην περιοχή του Ζωγράφου