E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής

Οι δύο συγκρατούμενοί του είναι χαμηλής επικινδυνότητας

Δημοσίευση 6/5/2021 | 14:51

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε να κάνει μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής

Στη φυλακή οδηγήθηκε το Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Ο παρουσιαστής φέρεται να αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο σπίτι του, όπως το ίδιο έκαναν και οι συγκατηγορούμενοι του.

Όπως μετέφερε ο Θεοδόσης Πάνου στο T-live, οι δύο συγκρατούμενοί του είναι χαμηλής επικινδυνότητας και ήδη ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει πια ανησυχίες για το άγνωστο περιβάλλον της φυλακής. Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο τηλεπαρουσιαστής ζήτησε να κάνει και μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής.

«Αρνήθηκε την κατηγορία από την πρώτη στιγμή. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης. Είμαστε σε επίπεδο ενδείξεων. Αν τέλεσαν τα αδικήματα θα αποδειχτεί μόνο από το δικαστήριο» είπε στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Γώγος.

Τι είπαν στην απολογία τους

Ο παρουσιαστής φέρεται να αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο σπίτι του. Αλλά και οι συγκατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά της διάρκεια των απολογιών τους αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στις επιθέσεις.

Μάλιστα, αναφερόμενοι στο αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των αστυνομικών στην Νέα Ερυθραία που αντιμετωπίζουν, φέρονται να ισχυρίστηκαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι εμφανίζονται να επανέλαβαν και ενώπιον του ανακριτή ότι η μόνη σχέση που είχαν με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για την ασφάλεια του μετά την απόσυρση της αστυνομικής φρουράς που του είχε διατεθεί.

Όσο για το γενετικό τύπο ενός εκ των κατηγορουμένων που βρέθηκε σε σάκο στο σημείο της συμπλοκής ο ίδιος φέρεται να επεσήμανε ότι εκτός από το δικό του DNA εντοπίστηκαν ακόμη δύο τύποι συμπληρώνοντας πως τον επίμαχο σάκο τον είχε αφήσει στο κανάλι.

Οι κατηγορούμενοι αναφερόμενοι στη μηχανή που κατασχέθηκε από την Aστυνομία ως το όχημα διαφυγής των δραστών από τη Νέα Ερυθραία φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι λόγω ηλεκτρολογικών προβλημάτων, δεν θα μπορούσε να είναι η μηχανή της επίθεσης κατά των αστυνομικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα Χτες
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα Χτες
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός Χτες
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος Χτες
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα Χτες
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα Χτες
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.