E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θάνατος 44χρονης μετά το AstraZeneca: «Δεν βρήκαμε θρόμβωση»

Τι λέει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

Δημοσίευση 6/5/2021 | 14:45

Θάνατος 44χρονης μετά το AstraZeneca: «Δεν βρήκαμε θρόμβωση»

O ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 44χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca ανέφερε πως δεν βρέθηκαν κάποια ιδιαίτερα ευρήματα από τη νεκροτομή.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στο OPEN αναφέροντας αρχικά: «Κάναμε τη νεκροτομή, εμείς δεν βρήκαμε κάποια ιδιαίτερα ευρήματα χθες. Δηλαδή κάποιο οξύ αίτιο, το οποίο να οδήγησε στον θάνατο δεν υπήρξε χθες. Δεν υπήρξε αυτή η θρόμβωση που αναφέρεται για το εμβόλιο της AstraZeneca. Ούτε υπήρξε κάποιο άλλο οξύ επεισόδιο που να οδήγησε στον θάνατο».

Στη συνέχεια ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμπλήρωσε: «Το μόνο εύρημα που βρήκα είναι μια εστία παλιού εμφράγματος. Ήταν μια μικρή εστία, που αν δεν πέρασε ασυμπτωματικά στην ασθενή, την εξέλαβε ως μυοσκελετικό πόνο και δεν το έψαξε ποτέ. Δεν είχαμε χθες εύρημα ούτε αιτία θανάτου.

Από τα μακροσκοπικά ευρήματα δεν βρήκαμε αιτία θανάτου».

Παράλληλα ο κ. Γαλεντέρης τόνισε πως ήταν μικρό το διάστημα για να αναπτυχθούν θρομβώσεις, αναφέροντας πως: «Πρέπει να καταλήξουμε στον μηχανισμό που προκάλεσε τον θάνατο. Δεν ήταν θρομβώσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε ασφαλές συμπέρασμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αχαρνές: Ένοπλη ληστεία σε ταξιτζή από 3 άνδρες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Τον απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι

Έντονη ανησυχία στο Τόκιο: Ανδρας ψέκασε άγνωστη ουσία σε εμπορικό κέντρο ‑ 20 τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έριξε στον χώρο ο άνδρας

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους πρωταθλητές Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
H κίνηση Παπανικολάου που συγκίνησε και η ερυθρόλευκη «καλημέρα»

Κρατικά «φέσια»: Πάνω από 3,8 δισ. ευρώ χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες

Οικονομία 25.05.2026
Αλμα 570 εκατ. ευρώ σε τρεις μήνες. Στην κορυφή τα νοσοκομεία με χρέη 1,59 δισ. ευρώ σε προμηθευτές.

Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι γονείς του κοριτσιού που χαροπαλεύει – Βαριά κακοποιημένη η 3χρονη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Ρομά μητέρα και ο Πακιστανός πατέρας

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες πληρωμών και τα ποσά ανά περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Έως 1.200 ευρώ η συνολική ενίσχυση σε περιοχές με αυξημένες ανάγκες θέρμανσης