E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θάνατος 44χρονης μετά το AstraZeneca: «Δεν βρήκαμε θρόμβωση»

Τι λέει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

Δημοσίευση 6/5/2021 | 14:45

Θάνατος 44χρονης μετά το AstraZeneca: «Δεν βρήκαμε θρόμβωση»

O ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 44χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca ανέφερε πως δεν βρέθηκαν κάποια ιδιαίτερα ευρήματα από τη νεκροτομή.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γαλεντέρης, μίλησε στο OPEN αναφέροντας αρχικά: «Κάναμε τη νεκροτομή, εμείς δεν βρήκαμε κάποια ιδιαίτερα ευρήματα χθες. Δηλαδή κάποιο οξύ αίτιο, το οποίο να οδήγησε στον θάνατο δεν υπήρξε χθες. Δεν υπήρξε αυτή η θρόμβωση που αναφέρεται για το εμβόλιο της AstraZeneca. Ούτε υπήρξε κάποιο άλλο οξύ επεισόδιο που να οδήγησε στον θάνατο».

Στη συνέχεια ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμπλήρωσε: «Το μόνο εύρημα που βρήκα είναι μια εστία παλιού εμφράγματος. Ήταν μια μικρή εστία, που αν δεν πέρασε ασυμπτωματικά στην ασθενή, την εξέλαβε ως μυοσκελετικό πόνο και δεν το έψαξε ποτέ. Δεν είχαμε χθες εύρημα ούτε αιτία θανάτου.

Από τα μακροσκοπικά ευρήματα δεν βρήκαμε αιτία θανάτου».

Παράλληλα ο κ. Γαλεντέρης τόνισε πως ήταν μικρό το διάστημα για να αναπτυχθούν θρομβώσεις, αναφέροντας πως: «Πρέπει να καταλήξουμε στον μηχανισμό που προκάλεσε τον θάνατο. Δεν ήταν θρομβώσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε ασφαλές συμπέρασμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης – Ενεργοποιήθηκε το 112

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Στην περιοχή της φωτιάς εντοπίζονται διάσπαρτες κατοικίες

Τραγωδία στον Πειραιά: O ιατροδικαστής μιλά για αναθυμιάσεις από κλιματισμό και κινητήρα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο πατέρας του 28χρονου ανακάλυψε τα δύο νεαρά άτομα νεκρά - Εικόνες και βίντεο από το σημείο

Μέσι εκτός προπόνησης πριν τον ημιτελικό: Τι συμβαίνει με τον αρχηγό της Αργεντινής;

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας ενόψει του ημιτελικού Μουντιάλ με την Αγγλία, αν και τα πρώτα μηνύματα εμφανίζονται καθησυχαστικά για τη συμμετοχή του.

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Ανω Πατήσια: Πόσες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Λασκαράτου.

Τι προβλέπει το νέο προσχέδιο για το Κυπριακό που διέρρευσε λίγες μέρες πριν την επέτειο της εισβολής

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η βρετανική Independent αποκάλυψε προσχέδιο που απομακρύνεται από το κλασικό ομοσπονδιακό μοντέλο, με «δημιουργική ασάφεια» που αφήνει κάθε πλευρά να ερμηνεύει τη λύση διαφορετικά.

Δεν πυροβόλησα στον αέρα αλλά προς τον τοίχο για εκφοβισμό, είπε ο ένας αστυνομικός που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του 20χρονου στο Αργος

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Δεν είχα πρόθεση να τον τραυματίσω» υποστήριξε ο ένας αστυνομικός - Για πυροβολισμό στον αέρα επέμεινε ο δεύτερος αστυνομικός

Μακάβρια ανακάλυψη στον Πειραιά: Βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε γκαράζ

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δύο νέοι άνθρωποι, 28 και 27 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε σταθμευμένο όχημα σε γκαράζ κατοικίας στην οδό Μήλου στον Πειραιά, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Γιατί οι Γάλλοι φοβούνται την εθνική τους γιορτή – Τι έχει συμβεί κάθε φορά που έρχεται η 14η Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Από την Πτώση της Βαστίλης έως την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, η 14η Ιουλίου είναι μια ημερομηνία-σταθμός γεμάτη αίμα και ιστορία.

Φοιτητικά ενοίκια 2026: Ποιες περιοχές της Αθήνας έχουν εκτοξευθεί και πού μπορείς να βρεις κάτι οικονομικό

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Κέντρο και Ζωγράφου καταγράφουν τις υψηλότερες τιμές ενοικίων στην Αθήνα, με studio να φτάνουν τα 440 ευρώ, καθώς η έλλειψη μικρών διαμερισμάτων πιέζει χιλιάδες φοιτητικές οικογένειες.

Απίστευτο θαύμα στους Καταρράκτες του Νιαγάρα: Έπεσε από 52 μέτρα και επέζησε – Το συγκλονιστικό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό επιβίωσης κατέγραψαν οι αρχές του Καναδά, με τον τραυματία να διακομίζεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Απολογούνται σήμερα οι δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin, οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση

Ελλάδα 14.07.2026
Την ίδια ώρα, ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα και η 46χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον φονικό εμπρησμό

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος μουσικός της ελληνικής ροκ σκηνής – Ποιος ήταν ο Γιώργος Λαγογιάννης

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο 47χρονος πληκτράδες και session μουσικός έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.