E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο ‑ Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το έμφραγμα»

44χρονη πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της

Δημοσίευση 6/5/2021 | 11:55

«Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο ‑ Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το έμφραγμα»

Για τον θάνατο της 44χρονης μετά τον εμβολιασμό στην Θεσσαλονίκη μίλησε ο σύζυγός της ο οποίος δεν τον απέδωσε στο εμβόλιο αλλά διατύπωσε ερωτήματα.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε περίπου 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί αν ο θάνατός της σχετίζεται με το εμβόλιο. Το περιστατικό συνέβη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και όπως ήταν λογικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία. Λίγο νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της άτυχης 44χρονης και μάνας δύο παιδιών.

Η 44χρονη ανέβασε πυρετό το απόγευμα της Δευτέρας, αφού εμβολιάστηκε και κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης. Σχετικά με πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό της, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται. Η οικογένεια έχει αναθέσει σε τεχνικό σύμβουλο παράλληλη ιατροδικαστική έρευνα καθώς και εκπροσώπηση από δικηγόρο.

Όπως είπε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γκουγκουλάνης, το πρωί της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1, «το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα». «Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό», είπε και υπογράμμισε πως, «αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει. Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε;», διερωτήθηκε.

Όπως είπε μάλιστα, η σύζυγός του, Μάρθα, ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να μπορέσει να δει τον ηλικιωμένο πατέρα της, στη Φλώρινα.

«Το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12:40 τη Δευτέρα του Πάσχα. Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε ‘δεν έχω ενοχλήσεις’, μετά μου είπε ότι κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε, πήρε χαπάκι και της έπεσε ο πυρετός», περιέγραψε ο άνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»