E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο ‑ Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το έμφραγμα»

44χρονη πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της

Δημοσίευση 6/5/2021 | 11:55

«Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο ‑ Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το έμφραγμα»

Για τον θάνατο της 44χρονης μετά τον εμβολιασμό στην Θεσσαλονίκη μίλησε ο σύζυγός της ο οποίος δεν τον απέδωσε στο εμβόλιο αλλά διατύπωσε ερωτήματα.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε περίπου 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί αν ο θάνατός της σχετίζεται με το εμβόλιο. Το περιστατικό συνέβη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και όπως ήταν λογικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία. Λίγο νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της άτυχης 44χρονης και μάνας δύο παιδιών.

Η 44χρονη ανέβασε πυρετό το απόγευμα της Δευτέρας, αφού εμβολιάστηκε και κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης. Σχετικά με πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό της, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται. Η οικογένεια έχει αναθέσει σε τεχνικό σύμβουλο παράλληλη ιατροδικαστική έρευνα καθώς και εκπροσώπηση από δικηγόρο.

Όπως είπε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γκουγκουλάνης, το πρωί της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1, «το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα». «Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό», είπε και υπογράμμισε πως, «αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει. Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε;», διερωτήθηκε.

Όπως είπε μάλιστα, η σύζυγός του, Μάρθα, ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να μπορέσει να δει τον ηλικιωμένο πατέρα της, στη Φλώρινα.

«Το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12:40 τη Δευτέρα του Πάσχα. Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε ‘δεν έχω ενοχλήσεις’, μετά μου είπε ότι κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε, πήρε χαπάκι και της έπεσε ο πυρετός», περιέγραψε ο άνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία σε αυλή κατοικίας – Ένας τραυματίας

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη Βρετανίδα που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είχε αυτοτραυματιστεί, κάτι που δεν μπορούσε να διασταυρωθεί

Θρίλερ στη Χαλκιδική: 13χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
13χρονος υπήκοος Ρουμανίας τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο του Αγίου Νικολάου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: Ήχησε το 112 για εκκένωση περιοχών – Kοντά σε σπίτια οι φλόγες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Για την κατάσβεση από αέρος επιχειρούν περιοδικά 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα

Ζελένσκι ειρωνεύεται τη Μόσχα: Αν ελέγχουν την Κονταντίνοφκα, τότε ο Πούτιν δεν θα είχε πρόβλημα να με συναντήσει εκεί

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αν η Κονταντίνοφκα βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, τότε ίσως ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν να μην είχε κανένα πρόβλημα να με συναντήσει εκεί», δήλωσε ο Ζελένσκι

Καιρός: Έρχεται και νέα επιδείνωση του καιρού για 48 ώρες ‑ Προειδοποίηση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα ωστόσο θα έρθει και νέα κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Το μοναδικό ηφαίστειο στη Γη που εκτοξεύει μικροσκοπικούς κρυστάλλους χρυσού ‑ 80 gr κάθε μέρα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι χρυσού στο όρος Έρεβος

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, έχασε 2‑0 από την Παολίνι και αποχαιρέτισε το Wimbledon

Αθλητικά Νέα 04.07.2026
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Ιταλίδα αντίπαλο της η οποία επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου open

Τι ήταν η Συμφωνία Plaza και γιατί δημιουργεί «ρήγμα» στις σχέσεις Ευρώπης‑Κίνας

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Για το Πεκίνο, οι σημερινές εμπορικές αντιπαραθέσεις με τη Δύση θυμίζουν έντονα την αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ιαπωνίας πριν από τέσσερις δεκαετίες.