E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο ‑ Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το έμφραγμα»

44χρονη πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της

Δημοσίευση 6/5/2021 | 11:55

«Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο ‑ Θέλω να μάθω τι προκάλεσε το έμφραγμα»

Για τον θάνατο της 44χρονης μετά τον εμβολιασμό στην Θεσσαλονίκη μίλησε ο σύζυγός της ο οποίος δεν τον απέδωσε στο εμβόλιο αλλά διατύπωσε ερωτήματα.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε περίπου 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί αν ο θάνατός της σχετίζεται με το εμβόλιο. Το περιστατικό συνέβη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και όπως ήταν λογικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία. Λίγο νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της άτυχης 44χρονης και μάνας δύο παιδιών.

Η 44χρονη ανέβασε πυρετό το απόγευμα της Δευτέρας, αφού εμβολιάστηκε και κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης. Σχετικά με πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό της, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται. Η οικογένεια έχει αναθέσει σε τεχνικό σύμβουλο παράλληλη ιατροδικαστική έρευνα καθώς και εκπροσώπηση από δικηγόρο.

Όπως είπε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γκουγκουλάνης, το πρωί της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1, «το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα». «Δεν τα ρίχνω στο εμβόλιο, το εμβόλιο έχει βγει για καλό», είπε και υπογράμμισε πως, «αν δεν κάνει το εμβόλιο, ας το αποσύρουν. Γιατί βγαίνουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν ακόμα αν φταίει. Είναι κακό να το παραδεχτούμε αν δεν κάνει και να το πετάξουμε;», διερωτήθηκε.

Όπως είπε μάλιστα, η σύζυγός του, Μάρθα, ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να μπορέσει να δει τον ηλικιωμένο πατέρα της, στη Φλώρινα.

«Το συζητήσαμε, είχαμε κλείσει ραντεβού στις 12:40 τη Δευτέρα του Πάσχα. Το έκανε, κάτσαμε, φάγαμε, πήγαμε στην παραλία της Χαλάστρας και ήπιαμε καφέ. Μου είπε ‘δεν έχω ενοχλήσεις’, μετά μου είπε ότι κρύωνε. Είχε δέκατα, αλλά γνωρίζαμε για τις παρενέργειες και δεν ανησυχήσαμε, πήρε χαπάκι και της έπεσε ο πυρετός», περιέγραψε ο άνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε μονοκατοικία τα ξημερώματα – Ένας τραυματίας στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκονται υπό διερεύνηση από το Ανακριτικό της Υπηρεσίας

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 56χρονος – ΙΧ προσέκρουσε σε στηθαίο και ανετράπη στον Περιφερειακό

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Νεκρός εντοπίστηκε ο Αμερικανός φοιτητής που είχε εξαφανιστεί μετά από καβγά με τη μητέρα του για το ChatGPT

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Ομάδες έρευνας και διάσωσης βρήκαν νεκρό τον 20χρονο σε δασική περιοχή κοντά στο Κιότο

Ακαθάριστα οικόπεδα: Έρχεται η λήξη της προθεσμίας – Βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Ποια ακίνητα αφορά η υποχρέωση καθαρισμού

Λάρισα: 60χρονος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι 5ου ορόφου

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της οδού Ιουστινιανού

Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Για περισσότερα από εξήντα χρόνια σύζυγος του Ζακ Σιράκ, έμεινε επί μακρόν στη σκιά του τότε προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας

Κρήτη: Συνελήφθη Παλαιστίνιος 37χρονος μέλος της Χαμάς – Εκπαιδευμένος σε τρομοκρατικές ενέργειες

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Ο συλληφθείς φέρεται να συνδέεται με άτομα που έχουν συλληφθεί πρόσφατα στην Κύπρο για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Αντιαρματική νάρκη εντοπίστηκε στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Το πυρομαχικό υλικό βρέθηκε στην ακτογραμμή σε προχωρημένη κατάσταση οξείδωσης

Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ στο Οχάιο: 12 τραυματίες και ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Αρκετοί από τους τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με επιβεβαίωση της τοπικής αστυνομίας

Καλαμάτα: Ο κοριός, η συστηματική παρακολούθηση της Βασιλικής και η απολογία που δεν έπεισε

E-Daily 2.TopNews 07.06.2026
Ο 41χρονος προσπάθησε να αναιρέσει το στοιχείο της προμελέτης, ισχυριζόμενος ότι η δολοφονία έγινε μετά από άγριο καβγά και ότι «θόλωσε»

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και πώς κερδίζετε έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκπτωση έως 4% προβλέπεται για έγκαιρη εφάπαξ πληρωμή φόρου εισοδήματος, ενώ επιστροφές και συμψηφισμοί πραγματοποιούνται πλέον αυτόματα μέσω myAADE, χωρίς αίτηση από τους φορολογούμενους

Ένταση στο Αιγαίο: Μπαράζ παραβιάσεων από οπλισμένα τουρκικά F‑16 ‑ Εμπλοκή με ελληνικό μαχητικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Kαταγράφηκαν εννέα παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, εκ των οποίων πέντε πραγματοποιήθηκαν από τα F-16 και τέσσερις από τα ATR-72.