E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Καίτη Ντάλη: Με σάπισαν στο ξύλο, μου πήραν τα χρήματα μιας ολόκληρης ζωής

Περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Δημοσίευση 6/5/2021 | 09:10

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Καίτη Ντάλη: Με σάπισαν στο ξύλο, μου πήραν τα χρήματα μιας ολόκληρης ζωής

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των διαρρηκτών – βασανιστών της περιγράφει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, Καίτη Ντάλη, η μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου. Τα σπαρακτικά λόγια που με δυσκολία βγαίνουν από τα χείλη της θα κάνουν τους πάντες να ανατριχιάσουν. Η αγριότητα των δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της δύσκολα περιγράφεται!

«Ήταν 19 Απριλίου, βράδυ. Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από κει μπήκαν στο σπίτι μου.

Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορονοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα» αναφέρει λυγίζοντάς από τη θλίψη η θρυλική Καίτη Νταλη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Γνώριζε κάποιος για αυτή την μεταφορά χρημάτων; «Υπήρχε κάποια που γνώριζε και είχα τσακωθεί μαζί της, γιατί ήθελε να την βάλω συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να με περιποιείται. Εγώ δε δέχτηκα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μου διαρρήκτες, μου έριξαν σπρέι την ώρα που κοιμόμουν! Έψαξαν όλο το σπίτι και, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, με ξύπνησαν και άρχισαν να μου ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψω που είχα τα λεφτά και τα κοσμήματα».

Όσα επακολούθησαν, με τις εκκλήσεις της μεγάλης τραγουδίστριας προς τους κακοποιούς, προκαλούν ρίγος. «Τους είπα “σας παρακαλώ μη μου κάνετε κακό. Έχω την καρδιά μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας. Θα σας δώσω όλα”. Εκείνοι, χωρίς κανέναν δισταγμό, με έπιασαν από τα μαλλιά και σέρνοντας, με πήγαν στο γραμματοκιβώτιό, αφού πρώτα με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά, μου έδωσαν μπουνιά στο μάτι και στα χείλη, για να μη φωνάξω. Το χειρότερο είναι ότι έχει πλέον πειραχτεί η σπλήνα σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα φαίνονται όλα τα χτυπήματα που έχω» λέει με λυγμούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Καίτη Ντάλη αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, που διαπιστώθηκαν θλάσεις και μώλωπες, κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Ωστόσο εκείνη, εξαιτίας όσων είχε υποστεί, δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της κακοποίησης που είχε δεχτεί. «Όταν ήρθε η αστυνομία, δεν πολυκαταλάβαινα όσα μου είχαν συμβεί και δεν ήξερα τι έλεγα, δεν θυμόμουν ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο μου. Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Έκανα όλες αυτές τις οικονομίες όλα αυτά τα χρόνια για να ζω αξιοπρεπώς. Ποτέ δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν. Και τώρα, σε αυτή την ηλικία, βρέθηκα να ζητάω από τον κόσμο να με βοηθήσει. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο να με βοηθήσει. Είναι εντελώς ξεκρέμαστη. Κάνω έκκληση: Όποιος φίλος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα 25.02.2026
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του 5 μηνών βρέφους που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα

Ισπανία: Αντιδράσεις για τον διπλασιασμό του τουριστικού φόρου ‑ Τα έσοδα θα πάνε για το στεγαστικό

Κόσμος 25.02.2026
Οι επισκέπτες ξενοδοχείων πέντε αστέρων θα μπορούσαν να χρεωθούν έως και 15 ευρώ τη βραδιά και οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων θα συνεχίσουν να πληρώνουν περίπου 6 ευρώ

Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος – «Μας ζορίζει η ονομασία»

Πολιτική 25.02.2026
Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξής της στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» στο OPEN

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντα από την επίθεση στον κτηνοτρόφο που του έκοψαν τη γλώσσα

Ελλάδα 25.02.2026
Ο κτηνοτρόφος, αιμόφυρτος και σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει τον γιο του

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο 22χρονος

Ελλάδα 25.02.2026
Ο 22χρονος πήγε αρχικά το βράδυ της τρίτης στο νοσοκομείο Πύργου οπού και διασωληνώθηκε, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Σκέψεις για ρύθμιση ‑ ανάσα με περισσότερες δόσεις για χρέη προς την εφορία

Οικονομία 25.02.2026
Ποιοι θα μπορέσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση και ποιοι θα την χάσουν

Αθώοι κρίθηκαν επτά κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου οπαδού, που έπεσε σε κώμα

Ελλάδα 25.02.2026
«Η μνήμη μου σταματάει στην Καμάρα είπε στην κατάθεσή του το θύμα, που δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους επτά κατηγορούμενους με αποτέλεσμα να αθωωθούν

Ρίο: Ξέφυγε τον κίνδυνο το μωρό με μηνιγγίτιδα από τη Ζάκυνθο

Ελλάδα 25.02.2026
Ενθαρρυντικό είναι ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση

Ρώμη: Πεθερός επιτέθηκε με μπαλτά στη νύφη του στη μέση του δρόμου

Κόσμος 25.02.2026
Ο 85χρονος, κρατώντας μπαλτά, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια

Airbnb: Πώς θα αποφύγουν πρόστιμα για απόκρυψη εσόδων οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές

Οικονομία 25.02.2026
Τα πρόστιμα για ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων τύπου Airbnb ξεκινούν από 5.000 ευρώ