E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Καίτη Ντάλη: Με σάπισαν στο ξύλο, μου πήραν τα χρήματα μιας ολόκληρης ζωής

Περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε

Δημοσίευση 6/5/2021 | 09:10

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Καίτη Ντάλη: Με σάπισαν στο ξύλο, μου πήραν τα χρήματα μιας ολόκληρης ζωής

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των διαρρηκτών – βασανιστών της περιγράφει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, Καίτη Ντάλη, η μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου. Τα σπαρακτικά λόγια που με δυσκολία βγαίνουν από τα χείλη της θα κάνουν τους πάντες να ανατριχιάσουν. Η αγριότητα των δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της δύσκολα περιγράφεται!

«Ήταν 19 Απριλίου, βράδυ. Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από κει μπήκαν στο σπίτι μου.

Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορονοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα» αναφέρει λυγίζοντάς από τη θλίψη η θρυλική Καίτη Νταλη, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Γνώριζε κάποιος για αυτή την μεταφορά χρημάτων; «Υπήρχε κάποια που γνώριζε και είχα τσακωθεί μαζί της, γιατί ήθελε να την βάλω συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να με περιποιείται. Εγώ δε δέχτηκα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μου διαρρήκτες, μου έριξαν σπρέι την ώρα που κοιμόμουν! Έψαξαν όλο το σπίτι και, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, με ξύπνησαν και άρχισαν να μου ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψω που είχα τα λεφτά και τα κοσμήματα».

Όσα επακολούθησαν, με τις εκκλήσεις της μεγάλης τραγουδίστριας προς τους κακοποιούς, προκαλούν ρίγος. «Τους είπα “σας παρακαλώ μη μου κάνετε κακό. Έχω την καρδιά μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας. Θα σας δώσω όλα”. Εκείνοι, χωρίς κανέναν δισταγμό, με έπιασαν από τα μαλλιά και σέρνοντας, με πήγαν στο γραμματοκιβώτιό, αφού πρώτα με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά, μου έδωσαν μπουνιά στο μάτι και στα χείλη, για να μη φωνάξω. Το χειρότερο είναι ότι έχει πλέον πειραχτεί η σπλήνα σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα φαίνονται όλα τα χτυπήματα που έχω» λέει με λυγμούς από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Καίτη Ντάλη αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, που διαπιστώθηκαν θλάσεις και μώλωπες, κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Ωστόσο εκείνη, εξαιτίας όσων είχε υποστεί, δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της κακοποίησης που είχε δεχτεί. «Όταν ήρθε η αστυνομία, δεν πολυκαταλάβαινα όσα μου είχαν συμβεί και δεν ήξερα τι έλεγα, δεν θυμόμουν ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο μου. Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Έκανα όλες αυτές τις οικονομίες όλα αυτά τα χρόνια για να ζω αξιοπρεπώς. Ποτέ δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν. Και τώρα, σε αυτή την ηλικία, βρέθηκα να ζητάω από τον κόσμο να με βοηθήσει. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο να με βοηθήσει. Είναι εντελώς ξεκρέμαστη. Κάνω έκκληση: Όποιος φίλος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέος ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κύπρο, αισθητός σε πολλές περιοχές

Ελλάδα 12.11.2025
Τι αναφέρει το Ευρωμεσογειακό Κέντρο

22χρονος κατάπιε αμάσητο burger για ένα challenge και νοσηλεύεται στο Γεννηματάς

Ελλάδα 12.11.2025
Ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με πιθανόν μη αναστρέψιμες βλάβες

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται γνωστό τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού από τα ράφια των σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 12.11.2025
Το προϊόν κρίθηκε μη ασφαλές καθώς περιείχε κουμαρίνη σε παραπάνω ποσότητα από το επιτρεπτό όριο

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα

Ελλάδα 12.11.2025
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 17 έως και την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025

Τρομακτική συνάντηση σέρφερ με καρχαρία στην Αυστραλία: Του δάγκωσε τη σανίδα

Κόσμος 12.11.2025
Σωτήρια η επέμβαση φίλου του που είχαν πάει μαζί για windsurfing

Όσκαρ: Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι

Αθλητικά Νέα 12.11.2025
Ο Όσκαρ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό πρόβλημα - Η ανακοίνωση της ομάδας

Πώς σκοτώθηκε ο 3χρονος στην Αχαΐα: Τι λέει στην κατάθεσή του ο 25χρονος θείος που πρόσεχε το παιδί

Ελλάδα 12.11.2025
Η κηδεία του 3χρονου παιδιού στην Αχαΐα θα γίνει αύριο το πρωί

Ρόγια Καρίμι: Από «νύφη‑παιδί» στο Αφγανιστάν, σε μία από τις κορυφαίες body builder της Ευρώπης

Κόσμος 12.11.2025
Πριν από 15 χρόνια, η έφηβη τότε μητέρα δραπέτευσε από τη χώρα της και ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Νορβηγία

Καμμένος: Το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο έχει πολιτική εκδοχή και είναι ο Αντώνης Σαμαράς

Πολιτική 12.11.2025
Αυτός είναι που πρώτος έκανε τη ΝΔ συνέταιρο του ΠΑΣΟΚ και έδωσε χαρτί συγχώρεσης στον Γιώργο Παπανδρέου, είπε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην πρωθυπουργό

Σφοδρές αντιδράσεις για δασκάλα που είπε σε παιδιά δημοτικού σχολείου ότι ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει

Κόσμος 12.11.2025
Πολλοί γονείς είπαν ότι έκανε τα Χριστούγεννα «λιγότερο ξεχωριστά» για τα παιδιά τους

Σεισμός τώρα άνω των 5 Ρίχτερ στην Κύπρο

Ελλάδα 12.11.2025
Σεισμός τώρα πάνω από 5 Ρίχτερ στην Κύπρο - Σειρά μετασεισμών στην περιοχή

Πρεμιέρα για τον «κόφτη» στη Βουλή: Σε ποιον βουλευτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά

Πολιτική 12.11.2025
Ο χρόνος όλων των ομιλιών ελέγχεται ηλεκτρονικά και αυτόματα, με τη χρήση εφαρμογής