E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτο: 25χρονη στο Μαλί γέννησε εννιάδυμα!

Μια νεαρή γυναίκα από το Μάλι έφερε στον κόσμο 9 μωρά προς μεγάλη έκπληξη των γιατρών, οι οποίοι στους υπερήχους είχαν δει 7 μωρά

Δημοσίευση 5/5/2021 | 19:31

Απίστευτο: 25χρονη στο Μαλί γέννησε εννιάδυμα!

Η 25χρονη Χαλιμά Τσίσε γέννησε πριν από μερικές ημέρες στο Μαρόκο με καισαρική τομή, 5 κορίτσια και 4 αγόρια και όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Η περίπτωσή της είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Η Τσίσε, με καταγωγή από το Τιμπουκτού, είχε μεταφερθεί στο Μαρόκο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα είχε καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, μετά από την προσοχή που συγκέντρωσε η εξαιρετικά σπάνια περίπτωσή της από ηγέτες της Δυτικής Αφρικής.

«Τα νεογέννητα (5 κορίτσια και 4 αγόρια) και η μητέρα τα πάνε πολύ καλά» ανέφερε σε δήλωσή της στο AFP η υπουργός Υγείας του Μάλι, Φάντα Σίμπι, προσθέτοντας πως ενημερωνόταν διαρκώς από τους γιατρούς στο Μάλι, που συνόδευσαν την γυναίκα στο Μαρόκο. Αναμένεται να επιστρέψουν όλοι στο σπίτι τους σε μερικές εβδομάδες, πρόσθεσε.

Η 25χρονη αναμενόταν να γεννήσει 7 μωρά, σύμφωνα με τους υπερήχους που διεξήχθησαν τόσο στο Μαρόκο όσο και στο Μάλι, αλλά φαίνεται πως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να δουν όλα τα μωρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους