E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οικογενειακή τραγωδία: Η 19χρονη κόρη κρεμάστηκε, η μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση

Οι τραγικές λεπτομέρειες μιας διπλής οικογενειακής τραγωδίας

Δημοσίευση 22/4/2021 | 16:38

Οικογενειακή τραγωδία: Η 19χρονη κόρη κρεμάστηκε, η μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση

Οι τραγικές λεπτομέρειες μιας διπλής οικογενειακής τραγωδίας στη Βρετανία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μια μητέρα και η 19χρονη κόρη της εντοπίστηκαν νεκρές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κόρη Rhianne Halton γέννησε τον δεύτερο γιο της στη διάρκεια του lockdown. Η 19χρονη κρεμάστηκε στο σπίτι της στις 10 Μαΐου πέρυσι, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί μετά από έναν καβγά με τον σύντροφό της.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες αργότερα, η μητέρα της Jeanette Whittle πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως η 44χρονη πήρε τα ναρκωτικά «για να σβήσει από τη μνήμη της την αυτοκτονία της κόρης της».

Οι Bereft Barbara και Graham Whittle κήδεψαν μαζί την κόρη και την εγγονή τους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Rhianne φέρεται να είχε ιστορικό ψυχικών παθήσεων που προκάλεσαν «η δύσκολη παιδική ηλικία». Ήταν οι παππούδες της που τη μεγάλωσαν, ενώ βίωσε bullying από τους συμμαθητές της που γνώριζαν για την εξάρτηση της μητέρας της στα ναρκωτικά.

«Ο θάνατός της ήταν ένα απόλυτο σοκ. Ήξερα ότι είχε μεταγεννητική κατάθλιψη αλλά δεν με άφηνε να την πάω στους γιατρούς επειδή ανησυχούσε ότι θα της έπαιρναν τα παιδιά», είπε η γιαγιά της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η 44χρονη μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση στις 29 Μαΐου 2020. Μιλώντας για την κόρη της, η κ. Whittle σημείωσε: «Προσπάθησε να κόψει τα ναρκωτικά αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Πραγματικά αγαπούσε την Rhianne, αλλά δεν μπορούσε να τη φροντίσει. Και οι δύο έρχονταν εδώ κάθε Κυριακή για φαγητό πριν το lockdown. Και οι δύο λάτρευαν τα αγόρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.

Ιράν εναντίον ΗΠΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην αμερικανική βάση στην Ιορδανία

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η CENTCOM επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτικών από ιρανική πυραυλική επίθεση, ενώ οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέα αεροπορικά πλήγματα εναντίον του Ιράν.

Καύσωνας 4 ημερών: Ποιες περιοχές θα «καούν» με 43 βαθμούς και πότε έρχεται η ανάσα δροσιάς

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η κορύφωση της ζέστης αναμένεται Δευτέρα και Τρίτη, με τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα να «χτυπούν» κόκκινο, ενώ από την Πέμπτη το θερμόμετρο θα πέσει κατά 8–10 βαθμούς.