E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κανίβαλος: Σκότωσε και έφαγε τη μητέρα του

15 χρόνια κάθειρξη ζήτησαν οι εισαγγελείς

Δημοσίευση 21/4/2021 | 20:52

Κανίβαλος: Σκότωσε και έφαγε τη μητέρα του

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας ζήτησαν να καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών ένας άνδρας που δικάζεται αυτήν την εβδομάδα επειδή στραγγάλισε τη μητέρα του, τεμάχισε το πτώμα της και έφαγε ορισμένα κομμάτια.

Ο Άλμπερτ Σ.Χ., ο «κανίβαλος της Βέντας» όπως τον αποκαλούν τα τοπικά μμε, από τη συνοικία όπου οι αστυνομικοί έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη, κατηγορείται για «ανθρωποκτονία» και «βεβήλωση νεκρού». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στις αρχές του 2019, όταν ο ύποπτος καυγάδισε με την 69χρονη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν, στη συνοικία Λας Βέντας, όπου βρίσκονται οι αρένες των ταυρομαχιών της ισπανικής πρωτεύουσας. Αφού έπνιξε τη γυναίκα, την τεμάχισε με ένα πριόνι και δύο κουζινομάχαιρα «για να την εξαφανίσει».

Φύλαξε ορισμένα κομμάτια σε πλαστικά δοχεία στο σπίτι και στο ψυγείο και τις επόμενες 15 ημέρες έφαγε ορισμένα από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας αστυνομικός που κατέθεσε στη δίκη είπε ότι όταν μπήκε στο διαμέρισμα ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε φάει ορισμένα κομμάτια, ενώ άλλα τα έδωσε στον σκύλο του.

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά, συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2019, αφού μια φίλη της μητέρας του ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν η μητέρα του βρισκόταν στο διαμέρισμά τους, εκείνος απάντησε καταφατικά και τους άφησε να μπουν στο σπίτι. «Αντικρίσαμε μια εικόνα βγαλμένη από την Κόλαση του Δάντη», είπε ένας αστυνομικός, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Telecinco. Οι εισαγγελείς ζητούν επίσης από το δικαστήριο να καταβάλει ο «κανίβαλος της Βέντας» αποζημίωση ύψους 90.000 ευρώ στον μεγαλύτερο αδελφό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κουτσούμπας: «Τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση στη Σούδα»

Πολιτική 04.03.2026
«Το ξέρουμε», ανέφερε με βεβαιότητα ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Γιάννενα: Νεκρός φοιτητής μετά από πτώση στην Πανεπιστημιούπολη

Ελλάδα 04.03.2026
Εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Δρόμος «ρούφηξε» μηχάνημα καθαρισμού στα Γιάννενα

Ελλάδα 04.03.2026
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός

Διάδοχος Χαμενεΐ: Ποιος είναι ο γιος του, Μοτζτάμπα, που θεωρείται «πιο σκληροπυρηνικός από τον πατέρα του»

Κόσμος 04.03.2026
Το προφίλ του επικρατέστερου διαδόχου του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν την εκλογή

Συναγερμός στις ακτές της Σρι Λάνκα: Υποβρύχιο χτύπησε ιρανική φρεγάτα, τουλάχιστον 101 αγνοούμενοι

Κόσμος 04.03.2026
Οι αρχές της Σρι Λάνκα έχουν περισυλλέξει 78 τραυματίες, αρκετοί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο: Εκκενώνεται ο χώρος

Ελλάδα 04.03.2026
Συναγερμός στην Αστυνομία

Ιωάννινα: «Κατάπιε» η γη όχημα καθαριότητας του Δήμου λόγω καθίζησης

Ελλάδα 04.03.2026
Το όχημα καθαριότητα του Δήμου βρέθηκε στο κενό - Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός

Τα δύο ελληνικά F‑16 αναχαίτισαν drone από τον Λίβανο πριν μπουν στην Κύπρο

Ελλάδα 04.03.2026
Ταυτόχρονα η πρωινή πτήση από Αθήνα για Λάρνακα, επέστρεψε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω του συναγερμού

Απογειώθηκαν τα ελληνικά F‑16 ‑ Συναγερμός στην Κύπρο για ύποπτο αντικείμενο

Ελλάδα 04.03.2026
Ο συναγερμός σήμανε γύρω στις 9.30 μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο με κατεύθυνση την Κύπρο

Χρυσή Αυγή: Ένοχοι όπως και πρωτοδίκως από το Εφετείο οι 42 κατηγορούμενοι

Ελλάδα 04.03.2026
Εγκληματική οργάνωση και στο Εφετείο η Χρυσή Αυγή - Παρόντες στη σημερινή δίκη ήταν μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ιωάννης Λαγός

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βασίλης Δανιήλ

Αθλητικά Νέα 04.03.2026
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας αποτέλεσε μια εμβληματική προσωπικότητα