E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήλιο: Πήγε να βοηθήσει και έζησε μια κόλαση

«Με έπιασε από τον λαιμό και με έριξε στο κρεβάτι»

Δημοσίευση 15/4/2021 | 15:14

Πήλιο: Πήγε να βοηθήσει και έζησε μια κόλαση

«Βρισκόμουν στην κουζίνα του σπιτιού του και ολοκλήρωνα το πλύσιμο των πιάτων, όταν άκουσα την εξώπορτα να κλειδώνει. Γιατί κλειδώνεις; Τον ρώτησα. Θα φύγω, τελείωσα με τις δουλειές, του είπα. Τότε εκείνος ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με χαϊδεύει στο σώμα μου…

Τρόμαξα, τον έσπρωξα και προσπάθησα να φύγω. Πήγα προς την πόρτα, ήταν κλειδωμένη. Κατευθύνθηκα προς την κρεβατοκάμαρα για να φύγω από τη δεύτερη πόρτα. Με έπιασε και με πέταξε στο κρεβάτι. Αρχισε να γίνεται βίαιος. Τον χτύπησα στα γόνατα που ξέρω ότι έχει πρόβλημα. Ξέφυγα ξανά. Ξαναπήγα προς την κουζίνα και άρχισα να φωνάζω. Ετρεξε ξωπίσω μου. Με έπιασε από τον λαιμό. Με πέταξε πάνω στα ντουλάπια και άρχισε να με χτυπά και να με φτύνει. Σταμάτα του φώναζα. Οταν του είπα ότι θα τα πω στην Αστυνομία, με πέταξε έξω από το σπίτι, με έφτυσε και μου είπε να μην ξαναπατήσω, ενώ με έβρισε.»

Τα λεπτά της φρίκης, που βίωσε στα χέρια του ανθρώπου, που ακόμη και σήμερα αποκαλεί «θείο», περιγράφει στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, με δάκρυα στα μάτια, η 16χρονη Α.Μ. από το Νότιο Πήλιο, η οποία μήνυσε τον αδερφό του συντρόφου της μητέρας της για απόπειρα βιασμού, όταν τον περασμένο Αύγουστο είχε πάει στο σπίτι του για να τον βοηθήσει στις δουλειές.

Για την υπόθεση η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση και με την ολοκλήρωσή της ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 50χρονου δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. 0 50χρονος απολογήθηκε την περασμένη Δευτέρα στον ανακριτή, αρνούμενος τις κατηγορίες. Αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο του επιβλήθηκαν όροι να μην πλησιάζει τη 16χρονη σε απόσταση 50 μέτρων να εμφανίζεται ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι τη δίκη, ενώ του επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Χθες, ο εφιάλτης ζωντάνεψε για μία ακόμη φορά για τη 16χρονη κοπέλα, η οποία έδωσε κατάθεση στον ανακριτή συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τον πατριό της, ο οποίος την έχει μεγαλώσει σαν πραγματικό του παιδί. Η 16χρονη, αλλά και η μητέρα της και ο πατριός της ζητούν την τιμωρία του 50χρονου. «Θέλω να τιμωρηθεί», ξεσπά η νεαρή για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Δεν είχαν καλές σχέσεις

Τόσο η 16χρονη, όσο και η μητέρα της υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις με τον 50χρονο. Οπως ανέφεραν, ο 50χρονος είχε κάνει απόπειρες αρπαγής της 16χρονης όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, για την παραδώσει, όπως ισχυρίζονται, στον πραγματικό της πατέρα, με στόχο η μητέρα της να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον σύντροφό της και ο ίδιος να μείνει με τον αδερφό του για να πουλήσει την κοινή περιουσία τους.

Για τις απόπειρες αρπαγής, η μητέρα υποστηρίζει μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι έχει ενημερώσει πολλές φορές την Αστυνομία και την Εισαγγελία.

«Είμαστε άνθρωποι του Θεού»

Παρά τις ταραγμένες σχέσεις, όταν ο 50χρονος χρειάστηκε βοήθεια, η 16χρονη δεν το αρνήθηκε. Ο φερόμενος ως δράστης είχε νοσηλευτεί για πρόβλημα υγείας. Διέμενε μόνος του στο σπίτι και ζήτησε βοήθεια από την οικογένεια του αδερφού του για τις δουλειές του σπιτιού.

Τη συγκεκριμένη ημέρα είχε αγοράσει κοτόπουλο και είχε ζητήσει από την ανιψιά του να του κάνει σούπα. «Μαμά θα πάω να τον βοηθήσω, άνθρωπος είναι. Ετσι μου είπε το κορίτσι μου. Είμαστε άνθρωποι του Θεού. Πηγαίνουμε στην εκκλησία. Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε βοήθεια», λέει η μητέρα.

Μήνυση σε βάρος του 50χρονου υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο όταν το 16χρονο κορίτσι βρήκε το κουράγιο να ανοίξει την καρδιά της στη μητέρα της. Τηλεφώνησαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν και στη συνέχεια κατέθεσαν μήνυση. Σήμερα ζητούν την τιμωρία του 50χρονου, ο οποίος με τις πράξεις του φέρεται να σημάδεψε για πάντα την τρυφερή ψυχή του κοριτσιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λαμία: Αγριογούρουνο ανακάλυψε μπάλα σε χωράφι και έκανε… ντρίπλες! – Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Το ζώο σπρώχνει τη μπάλα με τη μουσούδα του και την ακολουθεί καθώς εκείνη κυλάει

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Νάντια Χριστολουκά

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την εκλεκτή συνάδελφο

Σοκ: Ποια είναι η 37χρονη γυναίκα που έπεισε μια οικογένεια ότι ήταν 12χρονη για να την υιοθετήσουν

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Η 37χρονη Αμάντα Μαρία Σόουζα ντε Ολιβέιρα έζησε 14 μήνες ως «θετή κόρη» σε οικογένεια στο Ζοϊνβίλ της Βραζιλίας πριν αποκαλυφθεί η απάτη.

Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ έκοψε το νερό στην πρώην γυναίκα του – Συνελήφθη για απειλές

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Στο σπίτι του συνταξιούχου αστυνομικού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο, όπως και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων που διατηρούσε παράνομα

Νέα απόφαση Πιτσιλή: Ποιες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με «λουκέτο» και για πόσο

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Αυστηρότερο πλαίσιο κυρώσεων για φορολογικές παραβάσεις, «πειραγμένες» ταμειακές μηχανές και βία κατά ελεγκτών της ΑΑΔΕ.

NBA Finals: Επεισόδια στη Νέα Υόρκη, συγκρούσεις μεταξύ οπαδών των Νικς

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ένταση στους δρόμους της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια του Game 3 των NBA Finals, με φίλους των Νικς να εμπλέκονται σε σοβαρά επεισόδια.

Τραγωδία στην Καστοριά: Νεκρός 16χρονος μετά από τροχαίο με αρκούδα

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ο ανήλικος επέβαινε σε όχημα μαζί με 4 ακόμη άτομα το οποίο συγκρούστηκε με αρκούδα

Χανιά: Ανδρας παρενόχλησε σeξουαλικά ανήλικους – Πρότεινε να τους πληρώσει για να πάνε μαζί του

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

Τι επιδιώκουν οι Τούρκοι «προστατεύοντας» το πεδίο της Μάχης στον Γρανικό ποταμό, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος νίκησε τους Πέρσες

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ερωτήματα για το ενδιαφέρον της Αγκυρας, αφού κατά την εποχή που διεξήχθη η σύγκρουση, το τουρκικό έθνος δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στην ιστορική σκηνή

Ρόδος: Για ασήμαντη αφορμή η δολοφονία του 63χρονου – Τον κάρφωσε στην καρωτίδα με το μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Νεκρός 63χρονος από μαχαιριά στην καρωτίδα ύστερα από καβγά με τον φίλο που τον φιλοξενούσε

Σλούκας προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ: Έδειξε το «7» και έκανε κίνηση με κιάλια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» λίγο πριν από το τέλος του τρίτου τελικού

Οικογενειακή τραγωδία στο Λονδίνο: Μητέρα, πατέρας και ο 9χρονος γιος τους βούτηξαν στο κενό από τον 36ο όροφο ουρανοξύστη

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ο 47χρονος Ρακές Πάι, η 46χρονη σύζυγός του Αντίτι Παραλκάρ και ο γιος τους Σιντ έπεσαν από ύψος 120 μέτρων στον 45όροφο ουρανοξύστη Highpoint