E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

49χρονη Βρετανή καταγγέλει για εμβόλιο AstraZeneca: Μεταμορφώθηκα σε εξωγήινο τέρας

«Το πρόσωπό μου είναι τεράστιο»

Δημοσίευση 15/4/2021 | 14:35

49χρονη Βρετανή καταγγέλει για εμβόλιο AstraZeneca: Μεταμορφώθηκα σε εξωγήινο τέρας

Μια 49χρονη Βρετανή που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κορωνοϊού της AstraZeneca καταγγέλλει πως έχει μεταμορφωθεί σε «εξωγήινο», όταν εμφάνισε κοκκινίλες και εξανθήματα στο σώμα της.

Η Susie Forbes εμφάνισε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες λίγες μόνο ώρες αφότου έκανε το εμβόλιο στις 18 Μαρτίου, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με εξωγήινο από την ταινία «Alien» (1979).

«Ένιωθα πως έπαιζα στο ‘‘Alien’’ επειδή έβγαιναν φουσκάλες από το χέρι μου. Ήταν φριχτό. Το πρόσωπό μου ήταν τεράστιο. Ήμουν τέρας», δήλωσε η ίδια στο Triangle News.

Και συνεχίζει: «Η κόρη μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο. Με κατέστρεψε και κατέστρεψε και την κόρη μου. Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό, καθώς έχω ουλές σε όλο μου το σώμα».

Η Forbes πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα (σύνδρομο Guillain-Barré), κατά το οποίο το σώμα της επιτίθεται στα νεύρα της. Η ίδια έχει υποστεί αναφυλακτικό σοκ ακόμα και μετά από αντιβίωση και πιστεύει τώρα πως το ίδιο έπαθε και από το εμβόλιο.

Η ρυθμιστική αρχή ασφάλειας φαρμάκων της Βρετανίας επιμένει πως μόλις 1 στους 10 ανθρώπους θα βιώσουν παρενέργειες του εμβολίου, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους με αλλεργία να το κάνουν.

Η Forbes αποκαλύπτει ότι όταν έκανε το εμβόλιο έπαιρνε μορφίνη και κωδεΐνη για ένα σπάσιμο οστού που είχε υποστεί 5 μέρες νωρίτερα. Λέει ωστόσο πως οι γιατροί έπρεπε να εκτιμήσουν την κατάστασή της πριν της επιτρέψουν να κάνει το εμβόλιο. «Δεν με ρώτησαν καν», τονίζει.

«Μέσα σε δύο ώρες, μια φουσκάλα έβγαινε από τον καρπό μου. Φουσκάλες άρχισαν να βγαίνουν από το χέρι μου. Τηλεφώνησα αμέσως στους γιατρούς», λέει, «ήμουν τρομαγμένη, πανικοβλημένη».

Η Forbes έλαβε αγωγή κατά της αλλεργίας. Η τοπική υγειονομική αρχή αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τις παρενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»

Αρκτική: Ιστορικό χαμηλό στον θαλάσσιο πάγο ‑ Ανησυχία για το καλοκαίρι

Κόσμος 27.03.2026
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί στα 48 χρόνια δορυφορικών μετρήσεων