E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

49χρονη Βρετανή καταγγέλει για εμβόλιο AstraZeneca: Μεταμορφώθηκα σε εξωγήινο τέρας

«Το πρόσωπό μου είναι τεράστιο»

Δημοσίευση 15/4/2021 | 14:35

49χρονη Βρετανή καταγγέλει για εμβόλιο AstraZeneca: Μεταμορφώθηκα σε εξωγήινο τέρας

Μια 49χρονη Βρετανή που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κορωνοϊού της AstraZeneca καταγγέλλει πως έχει μεταμορφωθεί σε «εξωγήινο», όταν εμφάνισε κοκκινίλες και εξανθήματα στο σώμα της.

Η Susie Forbes εμφάνισε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες λίγες μόνο ώρες αφότου έκανε το εμβόλιο στις 18 Μαρτίου, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με εξωγήινο από την ταινία «Alien» (1979).

«Ένιωθα πως έπαιζα στο ‘‘Alien’’ επειδή έβγαιναν φουσκάλες από το χέρι μου. Ήταν φριχτό. Το πρόσωπό μου ήταν τεράστιο. Ήμουν τέρας», δήλωσε η ίδια στο Triangle News.

Και συνεχίζει: «Η κόρη μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο. Με κατέστρεψε και κατέστρεψε και την κόρη μου. Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό, καθώς έχω ουλές σε όλο μου το σώμα».

Η Forbes πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα (σύνδρομο Guillain-Barré), κατά το οποίο το σώμα της επιτίθεται στα νεύρα της. Η ίδια έχει υποστεί αναφυλακτικό σοκ ακόμα και μετά από αντιβίωση και πιστεύει τώρα πως το ίδιο έπαθε και από το εμβόλιο.

Η ρυθμιστική αρχή ασφάλειας φαρμάκων της Βρετανίας επιμένει πως μόλις 1 στους 10 ανθρώπους θα βιώσουν παρενέργειες του εμβολίου, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους με αλλεργία να το κάνουν.

Η Forbes αποκαλύπτει ότι όταν έκανε το εμβόλιο έπαιρνε μορφίνη και κωδεΐνη για ένα σπάσιμο οστού που είχε υποστεί 5 μέρες νωρίτερα. Λέει ωστόσο πως οι γιατροί έπρεπε να εκτιμήσουν την κατάστασή της πριν της επιτρέψουν να κάνει το εμβόλιο. «Δεν με ρώτησαν καν», τονίζει.

«Μέσα σε δύο ώρες, μια φουσκάλα έβγαινε από τον καρπό μου. Φουσκάλες άρχισαν να βγαίνουν από το χέρι μου. Τηλεφώνησα αμέσως στους γιατρούς», λέει, «ήμουν τρομαγμένη, πανικοβλημένη».

Η Forbes έλαβε αγωγή κατά της αλλεργίας. Η τοπική υγειονομική αρχή αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τις παρενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπόθεση Ιωάννα Τούνη: Έσπασαν το ΙΧ της δικηγόρου των κατηγορουμένων

Ελλάδα 06.04.2026
«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά, όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει» κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1

Πόσο επηρεάζει τις κρατήσεις στα Airbnb η κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί στην Ελλάδα

Οικονομία 06.04.2026
Μεγάλες κερδισμένες οι Κυκλάδες, πτώση στην Αθήνα ειδικά στο β’ δεκαήμερο του Μαρτίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Host

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία

Κόσμος 06.04.2026
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Κόσμος 06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.