Μύκονος: Τραυματίστηκε από επίθεση σκύλων, υπέβαλε μήνυση και την συνέλαβαν!
Βρήκε και το μπελά της από πάνω μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά
Δημοσίευση 11/4/2021 | 19:57

Δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και το δίκυκλό της ήταν ανασφάλιστο
Βρήκε και το μπελά της από πάνω μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά ενός ηλικιωμένου στη Μύκονο και ανατράπηκε το μοτοποδήλατο που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την ίδια!
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν η 67χρονη Ελληνίδα πέρασε ανυποψίαστη με το μηχανάκι της από το σημείο όπου βρισκόταν ένας 70χρονος αλλοδαπός με τα δύο σκυλιά του. Ξαφνικά, τα ζώα της επιτέθηκαν με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο, να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί ελαφρά.
Η γυναίκα κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος συνελήφθη. Όμως, κατά τον έλεγχο των στοιχείων της ότι η 67χρονη δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης και το δίκυκλό της ήταν ανασφάλιστο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η ίδια και να οδηγηθούν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου!
Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία
Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»
Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών
Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση
LIVE Ελλάδα 22.02.2026






