E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυπαρισσία: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά ήταν θέμα τιμής»

Πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για το δράστη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/4/2021 | 13:02

Κυπαρισσία: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά ήταν θέμα τιμής»

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 72χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 39χρονου το πρωί της Τετάρτης μέσα στο κατάστημά με προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην Κυπαρισσία. Ο κατηγορούμενος παίρνει πλέον το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση στις εισαγγελικές Αρχές είχε εμφανισθεί αμετανόητος.

Φέρεται, δε, να ισχυρίστηκε τότε ότι «ήταν θέμα τιμής», που αφορούσε λογομαχία του για λογαριασμό του κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 143 ευρώ, τον οποίο ο 72χρονος θεώρησε υπερβολικό.

Ο 72χρονος χθες απολογήθηκε χωρίς παρουσία συνηγόρου, αφού εξαρχής παραιτήθηκε του δικαιώματος διορισμού. Χθες, ωστόσο, φέρεται να άλλαξε γνώμη. Εμφανίστηκε μετανιωμένος, ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον 39χρονο, και ζήτησε, όπως και προχθές, να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή που προβλέπεται.

Λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 χθες το μεσημέρι ο δράστης μετήχθη από τα κρατητήρια Καλαμάτας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Έξω από Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας είχαν συγκεντρωθεί κάποιοι πολίτες, οι οποίοι όταν είδαν να τον βγάζουν οι αστυνομικοί από το αυτοκίνητο τον αποδοκίμασαν έντονα.

Το ίδιο έκαναν και όταν τελείωσε η απολογία του και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταγωγής του στις φυλακές Κορυδαλλού. Η απολογία του διήρκεσε περί τις δυόμισι ώρες και η τελική απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ήταν η προσωρινή κράτησή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα κυκλοφορήσουν μετρό και τραμ Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο

Ελλάδα 10.04.2026
Τι ώρα είναι οι τελευταίοι συρμοί

Θεσσαλονίκη: 600.000 πέρλες και 100.000 άνθη σε Επιτάφιο «κέντημα»

Ελλάδα 10.04.2026
Στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Συνελήφθη εγγονή πασίγνωστου πολιτικού για κατοχή ναρκωτικών

Ελλάδα 10.04.2026
Μαζί της συνελήφθη και ακόμη ένα άτομο

Viral η Καναδή βουλευτής που κατήγγειλε τη «σφαγή της MMIWG2SLGBTQQIA+»: Τι σημαίνει ο όρος που χρησιμοποίησε

Κόσμος 10.04.2026
«Είναι τόσο σοβαρή και δεν έχει καμία αυτογνωσία για το πόσο γελοία ακούγεται» έγραψαν για την Λία Γκάζαν

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ: Αποσωληνώθηκε ο 19χρονος φοιτητής, βρίσκεται εκτός κινδύνου

Ελλάδα 10.04.2026
Ο 19χρονος φοιτητής του ΑΠΘ, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό ατύχημα, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα: Πού σημειώνονται καθυστερήσεις

Ελλάδα 10.04.2026
Αυξημένη είναι η κίνηση σε Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας

«Tο όπλο που ονειρεύονται οι χάκερ»: Το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης της Anthropic

Tech + Science 10.04.2026
Είναι τόσο ισχυρό, ώστε θεωρείται επικίνδυνο

Αλλάζει το συνταξιοδοτικό στην Ευρώπη: Το σχέδιο της Κομισιόν και το νέο μοντέλο που θα εφαρμόσει

Οικονομία 10.04.2026
Έτοιμη να αλλάξει πλήρως τον τρόπο συνταξιοδότησης η Ευρώπη - Τι θα συμβεί στα επιδόματα

Πέθανε ο Afrika Bambaataa ‑ Ήταν πρωτοπόρος του hip hop

Κόσμος 10.04.2026
Ο εμβληματικός μουσικός έδινε μάχη με τον καρκίνο

«Αποζημιώσεις για το αίμα που χύθηκε» απαιτεί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ από ΗΠΑ και Ισραήλ

Κόσμος 10.04.2026
Κατηγορεί τις δύο χώρες ως «εγκληματίες» που θα πληρώσουν