E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τούρκος έδειρε μέχρι λιποθυμίας την ερωμένη του σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του

Η σύζυγός του τον ενθάρρυνε - Προσοχή σκληρές εικόνες

Δημοσίευση 8/4/2021 | 15:39

Τούρκος έδειρε μέχρι λιποθυμίας την ερωμένη του σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του

Σε μια αποτρόπαια πράξη φέρεται να προχώρησε ένας άπιστος σύζυγος στην Τουρκία, προκειμένου να «αποδείξει», σύμφωνα με την αρρωστημένη λογική του, στη σύζυγό του ότι είχε μετανιώσει για τον παράνομο δεσμό που διατηρούσε.

Σύμφωνα με τη Sun, η σοκαριστική επίθεση συνέβη στην Αττάλεια, αφού η 24χρονη Μπεϊζά Γιουρτάς ανακάλυψε ότι ο φίλος της, Μπουλέντ Γιουκσέκ, της είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένος, και αμέσως τον παράτησε.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Γιουκσέκ είχε μυριστεί τον παράνομο δεσμό, και ο άπιστος σύζυγος αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή ένα αρρωστημένο σχέδιο για να της δείξει έμπρακτα ότι είχε μετανιώσει: θα έδερνε άγρια την πρώην ερωμένη του και θα έδειχνε στη γυναίκα του τον ξυλοδαρμό σε βιντεοκλήση.

Μιλώντας στο πρακτορείο Newsflash, η Μπεϊζά εξήγησε ότι η ανακάλυψη της διπλής ζωής του αγαπημένου της την καταρράκωσε ψυχολογικά. «Την ημέρα που συνέβη το περιστατικό θα μετακόμιζα σε άλλη πόλη. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να με δει μια τελευταία φορά», λέει η 24χρονη. Το πρώην ζευγάρι κανόνισε να βρεθεί στην Αλάνια, το απόγευμα της 31ης Μαρτίου.

«Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να πάω. Όταν συναντηθήκαμε όμως με έσυρε στο αυτοκίνητό του και κλείδωσε τις πόρτες. Ξεκίνησε να με χτυπάει. Με χτυπούσε ξανά και ξανά», ισχυρίζεται η νεαρή κοπέλα. Μετά από λίγη ώρα, όπως υποστηρίζει, ο πρώην εραστής της πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τη σύζυγό του, προκειμένου εκείνη να δει τι έκανε. «Σου αρέσει, αγάπη μου;», φέρεται να ρωτούσε ο άνδρας τη γυναίκα του ενώ έδερνε την Μπειζά, σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής.

Αντί να του πει να σταματήσει, η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής απάντούσε: «Τρελαίνομαι! Χτύπα την ξανά! Χτύπα τη για μένα τώρα».
Μετά τον ξυλοδαρμό της, η τρομοκρατημένη και τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σύντομα όμως δοκίμασε ένα δεύτερο σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι, αφού έκαναν μερικές ερωτήσεις στον πρώην της, οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει!

Φοβισμένη για τη ζωή της, η 24χρονη αποφάσισε τότε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες που έδειχναν το χτυπημένο της πρόσωπο στα social media. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Δεν θέλω να καταλήξω σαν τις άλλες γυναίκες που δολοφονούνται από άνδρες. Δεν θέλω να πεθάνω», έγραψε στο μήνυμά της στους συμπολίτες της.

Αφού οι αναρτήσεις της έγιναν viral και εξαιτίας της κατακραυγής που προκλήθηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το γραφείο του εισαγγελέα. Σύμφωνα με την Sun, ο Γιουκσέκ είναι πλέον υπό κράτηση και έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού. Η αστυνομία βρήκε πάνω του και τρία γραμμάρια κάνναβης, προσθέτει η εφημερίδα.

«Αρχικά τον άφησαν αλλά τελικά συνελήφθη, χάρη στα social media. Έχω καταγγείλει και τον Μπουλέντ και τη γυναίκα του. Δεν ξέρω πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση» δήλωσε η 24χρονη στο πρακτορείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουριά ‑ To ιστορικό καφενείο των Εξαρχείων γλίτωσε το λουκέτο την τελευταία στιγμή

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η «Μουριά», με 111 χρόνια παρουσίας στη γειτονιά, δεν θα μετατραπεί σε φαρμακείο χάρη στις κινητοποιήσεις κατοίκων και φίλων του

Ο Τραμπ αλλάζει τις ισορροπίες στο ΝΑΤΟ: Στήριξη σε Ερντογάν, επίθεση στους Ευρωπαίους και παζάρι για τα F‑35

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
«Δεν επιβάλλουμε κυρώσεις σε φίλους» το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου στον Τούρκο ομόλογό του - Οι δηλώσεις για άρση των κυρώσεων CAATSA, η δύσκολη εξίσωση με τους S-400 και η προειδοποίηση Νετανιάχου

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Πένθος στο ελληνικό θέατρο

Φοιτητική στέγη: Ποιες γειτονιές της Αθήνας έχουν τα ακριβότερα ενοίκια

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Τα μικρά ακίνητα γίνονται όλο και πιο δυσεύρετα στην Αττική, με τις τιμές ενοικίων να αυξάνονται σε όλες τις περιοχές - ενώ μια νέα πρωτοβουλία προσφέρει δωρεάν στέγαση για έναν τυχερό φοιτητή.

Νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Αμερικανικά πλήγματα σε 80 ιρανικούς στόχους, σειρήνες αεράμυνας σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Η CENTCOM ανακοίνωσε πλήγματα σε αεράμυνα, πυραυλικά συστήματα και σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης, ενώ η Τεχεράνη απάντησε χτυπώντας δεκάδες αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε χώρες του Κόλπου

Λούτσα: «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έφυγε με τη θέλησή της» λέει ο σύζυγος της Κινέζας μεταφράστριας που αγνοείται

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Περίπου 1,5 μήνα αγνοείται η μεταφράστρια Γιου Τινγκ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 20 Μαΐου στη Λούτσα. Η δήλωση της εξαφάνισής της έγινε 20 μέρες αργότερα.

«Ήταν άριστος και ως άνθρωπος»: Θρήνος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, το Τμήμα Φιλολογίας και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ αποφάσισαν να του απονείμουν τιμητικά το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Θεατρικές και Κινηματογραφικές Σπουδές

Μητέρα και τρία παιδιά ανασύρθηκαν ζωντανοί μετά από 11 ημέρες στα ερείπια της Βενεζουέλας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Η γυναίκα κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τα παιδιά της θηλάζοντάς τα κάτω από τα συντρίμμια - Στους 3.685 οι νεκροί από τους σεισμούς

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανατροπή του αιώνα από τον Μέσι: Η Αργεντινή στους «8»!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όταν δεν υπάρχει ελπίδα, ο Μέσι αναλαμβάνει δράση. Με γκολ, ασίστ και αδάμαστο πάθος, η Αλμπισελέστε πέτυχε απίστευτη ανατροπή (3-2) και άφησε άφωνη την Αίγυπτο.

Μουντιάλ 2026: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και τι αλλάζει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Αργεντινή-Αίγυπτος και Ελβετία-Κολομβία