E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τούρκος έδειρε μέχρι λιποθυμίας την ερωμένη του σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του

Η σύζυγός του τον ενθάρρυνε - Προσοχή σκληρές εικόνες

Δημοσίευση 8/4/2021 | 15:39

Τούρκος έδειρε μέχρι λιποθυμίας την ερωμένη του σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του

Σε μια αποτρόπαια πράξη φέρεται να προχώρησε ένας άπιστος σύζυγος στην Τουρκία, προκειμένου να «αποδείξει», σύμφωνα με την αρρωστημένη λογική του, στη σύζυγό του ότι είχε μετανιώσει για τον παράνομο δεσμό που διατηρούσε.

Σύμφωνα με τη Sun, η σοκαριστική επίθεση συνέβη στην Αττάλεια, αφού η 24χρονη Μπεϊζά Γιουρτάς ανακάλυψε ότι ο φίλος της, Μπουλέντ Γιουκσέκ, της είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένος, και αμέσως τον παράτησε.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Γιουκσέκ είχε μυριστεί τον παράνομο δεσμό, και ο άπιστος σύζυγος αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή ένα αρρωστημένο σχέδιο για να της δείξει έμπρακτα ότι είχε μετανιώσει: θα έδερνε άγρια την πρώην ερωμένη του και θα έδειχνε στη γυναίκα του τον ξυλοδαρμό σε βιντεοκλήση.

Μιλώντας στο πρακτορείο Newsflash, η Μπεϊζά εξήγησε ότι η ανακάλυψη της διπλής ζωής του αγαπημένου της την καταρράκωσε ψυχολογικά. «Την ημέρα που συνέβη το περιστατικό θα μετακόμιζα σε άλλη πόλη. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να με δει μια τελευταία φορά», λέει η 24χρονη. Το πρώην ζευγάρι κανόνισε να βρεθεί στην Αλάνια, το απόγευμα της 31ης Μαρτίου.

«Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να πάω. Όταν συναντηθήκαμε όμως με έσυρε στο αυτοκίνητό του και κλείδωσε τις πόρτες. Ξεκίνησε να με χτυπάει. Με χτυπούσε ξανά και ξανά», ισχυρίζεται η νεαρή κοπέλα. Μετά από λίγη ώρα, όπως υποστηρίζει, ο πρώην εραστής της πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τη σύζυγό του, προκειμένου εκείνη να δει τι έκανε. «Σου αρέσει, αγάπη μου;», φέρεται να ρωτούσε ο άνδρας τη γυναίκα του ενώ έδερνε την Μπειζά, σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής.

Αντί να του πει να σταματήσει, η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής απάντούσε: «Τρελαίνομαι! Χτύπα την ξανά! Χτύπα τη για μένα τώρα».
Μετά τον ξυλοδαρμό της, η τρομοκρατημένη και τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σύντομα όμως δοκίμασε ένα δεύτερο σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι, αφού έκαναν μερικές ερωτήσεις στον πρώην της, οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει!

Φοβισμένη για τη ζωή της, η 24χρονη αποφάσισε τότε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες που έδειχναν το χτυπημένο της πρόσωπο στα social media. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Δεν θέλω να καταλήξω σαν τις άλλες γυναίκες που δολοφονούνται από άνδρες. Δεν θέλω να πεθάνω», έγραψε στο μήνυμά της στους συμπολίτες της.

Αφού οι αναρτήσεις της έγιναν viral και εξαιτίας της κατακραυγής που προκλήθηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το γραφείο του εισαγγελέα. Σύμφωνα με την Sun, ο Γιουκσέκ είναι πλέον υπό κράτηση και έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού. Η αστυνομία βρήκε πάνω του και τρία γραμμάρια κάνναβης, προσθέτει η εφημερίδα.

«Αρχικά τον άφησαν αλλά τελικά συνελήφθη, χάρη στα social media. Έχω καταγγείλει και τον Μπουλέντ και τη γυναίκα του. Δεν ξέρω πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση» δήλωσε η 24χρονη στο πρακτορείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπόθεση Δασκαλάκη: Γιατί συνελήφθησαν πατέρας, γιος και εργάτης – Τον σκότωσαν με γκλίτσα;

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Ένας εκ των συλληφθέντων είχε απασχολήσει και στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Καθυστερήσεις σήμερα και αύριο στις πτήσεις ‑ Ο λόγος

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Μέχρι πότε θα υπάρχουν καθυστερήσεις για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το αεροδρόμιο

Τραμπ κατά Ιράν: Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός, χρειάστηκαν πολύ χρόνο να διαπραγματευτούν και θα πληρώσουν το τίμημα

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
«Ο στρατός τους είναι ένα απόλυτο χάος. Το Ιράν είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social - Παράλληλα, μίλησε για τον «αποτελεσματικό ναυτικό αποκλεισμό» των ΗΠΑ που έχει φέρει το Ιράν στα όρια της κατάρρευσης

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος Σουδανός για τη φρικτή επίθεση σε άνδρα στο Μπέλφαστ – Το θύμα έχασε το αριστερό του μάτι

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του με εγγύηση - Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία

Έρχεται η «Ανακαίνιση Κατοικίας» στις 15 Ιουνίου ‑ Χρηματοδότηση έως 36.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Σύμφωνα με τον Νίκο Παπαθανάση σε πέντε ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για την «Ανακαίνιση κατοικίας» και όπως υπολογίζεται, θα ανακαινιστούν περίπου 25.000 σπίτια

Συνταγματική Αναθεώρηση: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή ‑ Γιατί δόθηκε προθεσμία δύο μηνών

Πολιτική 10.06.2026
Αρχίζει η διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Πληθωρισμός Μαΐου στο 5,2% – Έντονες ανατιμήσεις σε καύσιμα, κρέας και ενοίκια

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο δείκτης πληθωρισμού στην Ελλάδα

Συνελήφθη για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση ο Ιταλός στο Αίγιο

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Από την πρώτη στιγμή ο 65χρονος είχε υποπέσει σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή του

Εκρήξεις στη νήσο Κεσμ: Τι λέει το Ιράν για τα αμερικανικά πλήγματα και πώς αντέδρασε

Κόσμος 10.06.2026
Το ιρανικό ΥΠΕΞ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα την κατάρριψη Apache για να πλήξουν στόχους στο νότιο Ιράν, ενώ οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν αντίποινα κατά αμερικανικών βάσεων στην περιοχή.

Αρκάνσας: Μετεωρολόγος συνέχισε να μεταδίδει έκτακτο δελτίο καιρού, ενώ είχε ξεσπάσει πυρκαγιά

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε ότι δεν επικρατούσαν ιδανικές συνθήκες για ζωντανή μετάδοση, αλλά έπρεπε να συνεχίσει το δελτίο προς το συμφέρον των τηλεθεατών

Λαγοκέφαλος στον Σαρωνικό: Τι πρέπει να ξέρετε για το επικίνδυνο ψάρι που «εισέβαλε» στα ελληνικά νερά

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Δεκάδες θάνατοι και επιθέσεις σε ανθρώπους έχουν καταγραφεί στη Μεσόγειο από το δηλητηριώδες ψάρι, η παρουσία του οποίου εξαπλώνεται ραγδαία και στις ελληνικές θάλασσες.