E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον βιαστή 19χρονης με αναπηρία

Η νέα έρευνα και η απάντηση της αστυνομίας

Δημοσίευση 8/4/2021 | 10:28

Ρόδος: Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον βιαστή 19χρονης με αναπηρία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική έρευνα του Πταισματοδίκη Ρόδου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων από πλευράς αστυνομικών που συμμετείχαν στην σύλληψη και φύλαξη του 23χρονου τσιγγάνου, που καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2020 σε ποινή κάθειρξης 15 ετών με έναν 19χρονο Αλβανό (δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη), για ομαδικό βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», μετά την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος μεσογειακών σπουδών Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος Αλβανός, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο τσιγγάνο την 19χρονη ανάπηρη κοπέλα. Και οι δύο καταδικάστηκαν πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 15 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω χωρίς ελαφρυντικά.

Στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι βασανίστηκε από αστυνομικούς. Απολογούμενος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας τον Ιανουάριο του 2019 ο 23χρονος, παρά την αναλυτική και λεπτομερή προανακριτική του ομολογία για τον βιασμό της 19χρονης, που συμπίπτει εξάλλου και με την κατάθεση του θύματος αλλά και με τα όσα κατέθεσαν και φίλοι του για τα όσα συνέβησαν την 1η Δεκεμβρίου 2018, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας αρχικώς υπέβαλε αίτηση για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι τα όσα είπε δεν απηχούν την αλήθεια αλλά και δόθηκαν κάτω από καθεστώς άσκησης εις βάρος του αστυνομικής βίας.

Αστυνομική πηγή διέψευσε τότε τον ισχυρισμό αυτόν επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του διόρισε το Πρωτοδικείο Ρόδου, ο 23χρονος είχε αρνηθεί ειδικότερα τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις. Οι ισχυρισμοί του 23χρονου βιαστή αποτελούν πλέον αντικείμενο προκαταρκτικής έρευνας από τον Πταισματοδίκη Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»