E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον βιαστή 19χρονης με αναπηρία

Η νέα έρευνα και η απάντηση της αστυνομίας

Δημοσίευση 8/4/2021 | 10:28

Ρόδος: Έκαναν μαύρο στο ξύλο τον βιαστή 19χρονης με αναπηρία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική έρευνα του Πταισματοδίκη Ρόδου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων από πλευράς αστυνομικών που συμμετείχαν στην σύλληψη και φύλαξη του 23χρονου τσιγγάνου, που καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2020 σε ποινή κάθειρξης 15 ετών με έναν 19χρονο Αλβανό (δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη), για ομαδικό βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», μετά την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος μεσογειακών σπουδών Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος Αλβανός, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο τσιγγάνο την 19χρονη ανάπηρη κοπέλα. Και οι δύο καταδικάστηκαν πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 15 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω χωρίς ελαφρυντικά.

Στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι βασανίστηκε από αστυνομικούς. Απολογούμενος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας τον Ιανουάριο του 2019 ο 23χρονος, παρά την αναλυτική και λεπτομερή προανακριτική του ομολογία για τον βιασμό της 19χρονης, που συμπίπτει εξάλλου και με την κατάθεση του θύματος αλλά και με τα όσα κατέθεσαν και φίλοι του για τα όσα συνέβησαν την 1η Δεκεμβρίου 2018, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας αρχικώς υπέβαλε αίτηση για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι τα όσα είπε δεν απηχούν την αλήθεια αλλά και δόθηκαν κάτω από καθεστώς άσκησης εις βάρος του αστυνομικής βίας.

Αστυνομική πηγή διέψευσε τότε τον ισχυρισμό αυτόν επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του διόρισε το Πρωτοδικείο Ρόδου, ο 23χρονος είχε αρνηθεί ειδικότερα τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις. Οι ισχυρισμοί του 23χρονου βιαστή αποτελούν πλέον αντικείμενο προκαταρκτικής έρευνας από τον Πταισματοδίκη Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στον Πειραιά: Διαρροή αερίου σε βενζινάδικο ‑ Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν στο σημείο - Διακοπή κυκλοφορίας και αποκλεισμός της περιοχής

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καύσωνα: Πάνω από 40 βαθμοί αλλά και μπουρίνια από το απόγευμα ‑ δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Στη Θεσσαλία ο υδράργυρος αγγίζει τους 43 βαθμούς - στο λεκανοπέδιο Αττικής έως 41 βαθμοί Κελσίου

Γιγάντιο «φαράγγι» ανοίχτηκε στον Ήλιο ‑ Τι σημαίνει για τη Γη

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ηλιακός άνεμος στρέφεται κατευθείαν προς τον πλανήτη μας

Εύβοια: Νεκρός 65χρονος γιατρός – Κατέρρευσε ενώ έβγαινε από τη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπρούμυτα στο νερό

Μαίρη Λίντα: Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία ‑ Πού θα γίνει η κηδεία της

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο εκκλησάκι του Γηροκομείου Αθηνών, με ταφή στο Α` Νεκροταφείο.

Νυφικό από σχεδόν 3.000 χαρτάκια αυτοκόλλητων του Μουντιάλ έγινε viral ‑ από τα σκουπίδια στα σκαλιά της εκκλησίας

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Σχεδόν τρεις χιλιάδες χαρτάκια που θα κατέληγαν στον κάδο μετατράπηκαν σε ένα εντυπωσιακό νυφικό στη Βραζιλία

Βάσεις 2026: Αύριο μετά τις 11:00 οι ανακοινώσεις

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τις Βάσεις 2026 και τα επόμενα βήματα για τους επιτυχόντες

Μία στα 15 εκατομμύρια: Αυστραλή γέννησε πανομοιότυπα τετράδυμα χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Τα τέσσερα κορίτσια προήλθαν από ένα μόνο γονιμοποιημένο ωάριο που μοιράστηκε σε τέσσερα έμβρυα, σε μια από τις σπανιότερες εγκυμοσύνες που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως.

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Λίντα – Μια σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η σπουδαία ερμηνεύτρια που αποτέλεσε πρότυπο για γενιές τραγουδιστριών και μισό αιώνα κυριάρχησε στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Λεοπάρδαλη μπήκε σε κατάστημα και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη ‑ Εκείνος την παγίδευσε κλείνοντας τα ρολά

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο 25χρονος γλίτωσε την τελευταία στιγμή, αν και υπέστη σοβαρά τραύματα από τα δόντια του άγριου θηρευτή

Ηλεκτρικό σκούτερ εξερράγη στην Κυψέλη και κατέστρεψε ολοσχερώς ένα ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ένα ΙΧ έγινε στάχτη στην Κυψέλη αφού ηλεκτρικό σκούτερ σταθμευμένο δίπλα του τυλίχθηκε στις φλόγες