E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφάνιση Αρτεμις Βασίλη: Νέα στοιχεία στο θρίλερ

Τα άγνωστα βήματα της νεαρής κοπέλας

Δημοσίευση 8/3/2021 | 10:13

Εξαφάνιση Αρτεμις Βασίλη: Νέα στοιχεία στο θρίλερ

Ανατροπή στο θρίλερ της Άρτεμης Βασίλη. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε στο Κορωπί απ’ όπου χάθηκε, αξιοποίησε αρχικές μαρτυρίες για την υπόθεση και κατέληξε στο λεωφορείο που επιβιβάστηκε εκείνο το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στη διαδρομή του μυστηρίου, ήρθε και η ανατροπή. Μάρτυρας είπε ότι η 19χρονη εθεάθη εκείνο το μεσημέρι στην περιοχή να ζητά πληροφορίες για το πως θα φτάσει στον προορισμό της, που δεν ήταν άλλος από το κατάστημα παιχνιδιών, το Jumbo.

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε με τον υπεύθυνο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας που φέρεται να είδε την Άρτεμη λίγο πριν χαθεί και να μίλησε μαζί της. «Μία κοπέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια περιγραφή ρούχων ήρθε στο μαγαζί μας και ρώτησε πως θα πάει στo Jumbo. Είδα στο Facebook την εξαφάνιση και την αναγνώρισα. Όταν ήρθε η αστυνομία, το υλικό από τις κάμερες είχε σβηστεί. Της εξήγησα πώς θα φτάσει στον προορισμό της και επειδή ήταν κάπως μακριά, δυσανασχέτησε και έφυγε», ανέφερε ο μάρτυρας. Ο ίδιος δεν την είδε να επιβιβάζεται σε κάποιο αυτοκίνητο, αλλά να συνεχίζει πεζή.

Η κοπέλα όταν χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου είπε στους δικούς της πως θα πήγαινε στο γνωστό πολυκατάστημα για να υποβάλει μια αίτηση για εργασία. Κάμερα την κατέγραψε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι να περπατά στη Λεωφόρο Αττικής. Συγγενής της ανέφερε ότι την είδε να περιμένει το λεωφορείο στη στάση 2η Αττικής.

Φαίνεται πως η κοπέλα βαρέθηκε να περιμένει εκεί και πήγε στη στάση Χρήστου Ντούνη, που απείχε μόνο πέντε λεπτά από το σημείο που βρισκόταν. Ήταν μία στάση που συχνά χρησιμοποιούσε και τη γνώριζε καλύτερα, καθώς έχανε τον προσανατολισμό της. Εκεί την είδε μάρτυρας να επιβιβάζεται στη γραμμή 308, που περνάει μπροστά από το πολυκατάστημα που σκόπευε να πάει.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο και από τη δική τους έρευνα ότι η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε αυτό το λεωφορείο που καταλήγει στο Νομισματοκοπείο και ότι οι μάρτυρες κάπου έχουν μπερδέψει τις ώρες. Γνωστή και συμμαθήτρια της αγνοούμενης Άρτεμης είχε μιλήσει στο «Τούνελ» και ανέφερε πως την είδε να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο λεωφορείο.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει μεταξύ άλλων και το 308. Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Ήταν όρθια, φορούσε τα ακουστικά και πήγαινε πάνω – κάτω. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έφυγε», ανέφερε.

Από τη στάση Χρήστου Ντούνη στο Κορωπί, το σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη η Άρτεμις, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν δεχτούμε ότι ανακάλεσε σωστά τη μνήμη της η μάρτυρας που ενημέρωσε την εκπομπή σας και κατέθεσε και στις Αρχές, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε, ότι επιβιβάστηκε δηλαδή στο λεωφορείο.» Δείτε το βίντεο του anikolouli.gr…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στην Ανοιξη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον εμπρησμό του 50χρονου

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης ανάβει τη φωτιά και απομακρύνεται ατάραχος, ενώ οι πρώτες φλόγες ξεπηδούν δευτερόλεπτα αργότερα.

Θερινές εκπτώσεις 2025: Ανοικτά αύριο τα καταστήματα – Τι πρέπει να ξέρετε πριν βγείτε για ψώνια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν προαιρετικά με ωράριο 11:00–20:00, ενώ οι έμποροι εκτιμούν συνολικό τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ για φέτος.

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι αποκάλυψαν οι πρώτες έρευνες

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε άστεγος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων - την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου‑Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων

Λορέντζο Καριέρε: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό

Τροχαίο στη Σταυρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατο του 23χρονου μοτοσικλετιστή

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ και ο νεαρός μοτοσικλετιστής κινούνταν και οι δύο με πράσινο φανάρι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη.

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.