E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφάνιση Αρτεμις Βασίλη: Νέα στοιχεία στο θρίλερ

Τα άγνωστα βήματα της νεαρής κοπέλας

Δημοσίευση 8/3/2021 | 10:13

Εξαφάνιση Αρτεμις Βασίλη: Νέα στοιχεία στο θρίλερ

Ανατροπή στο θρίλερ της Άρτεμης Βασίλη. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε στο Κορωπί απ’ όπου χάθηκε, αξιοποίησε αρχικές μαρτυρίες για την υπόθεση και κατέληξε στο λεωφορείο που επιβιβάστηκε εκείνο το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στη διαδρομή του μυστηρίου, ήρθε και η ανατροπή. Μάρτυρας είπε ότι η 19χρονη εθεάθη εκείνο το μεσημέρι στην περιοχή να ζητά πληροφορίες για το πως θα φτάσει στον προορισμό της, που δεν ήταν άλλος από το κατάστημα παιχνιδιών, το Jumbo.

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε με τον υπεύθυνο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας που φέρεται να είδε την Άρτεμη λίγο πριν χαθεί και να μίλησε μαζί της. «Μία κοπέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια περιγραφή ρούχων ήρθε στο μαγαζί μας και ρώτησε πως θα πάει στo Jumbo. Είδα στο Facebook την εξαφάνιση και την αναγνώρισα. Όταν ήρθε η αστυνομία, το υλικό από τις κάμερες είχε σβηστεί. Της εξήγησα πώς θα φτάσει στον προορισμό της και επειδή ήταν κάπως μακριά, δυσανασχέτησε και έφυγε», ανέφερε ο μάρτυρας. Ο ίδιος δεν την είδε να επιβιβάζεται σε κάποιο αυτοκίνητο, αλλά να συνεχίζει πεζή.

Η κοπέλα όταν χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου είπε στους δικούς της πως θα πήγαινε στο γνωστό πολυκατάστημα για να υποβάλει μια αίτηση για εργασία. Κάμερα την κατέγραψε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι να περπατά στη Λεωφόρο Αττικής. Συγγενής της ανέφερε ότι την είδε να περιμένει το λεωφορείο στη στάση 2η Αττικής.

Φαίνεται πως η κοπέλα βαρέθηκε να περιμένει εκεί και πήγε στη στάση Χρήστου Ντούνη, που απείχε μόνο πέντε λεπτά από το σημείο που βρισκόταν. Ήταν μία στάση που συχνά χρησιμοποιούσε και τη γνώριζε καλύτερα, καθώς έχανε τον προσανατολισμό της. Εκεί την είδε μάρτυρας να επιβιβάζεται στη γραμμή 308, που περνάει μπροστά από το πολυκατάστημα που σκόπευε να πάει.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο και από τη δική τους έρευνα ότι η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε αυτό το λεωφορείο που καταλήγει στο Νομισματοκοπείο και ότι οι μάρτυρες κάπου έχουν μπερδέψει τις ώρες. Γνωστή και συμμαθήτρια της αγνοούμενης Άρτεμης είχε μιλήσει στο «Τούνελ» και ανέφερε πως την είδε να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο λεωφορείο.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει μεταξύ άλλων και το 308. Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Ήταν όρθια, φορούσε τα ακουστικά και πήγαινε πάνω – κάτω. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έφυγε», ανέφερε.

Από τη στάση Χρήστου Ντούνη στο Κορωπί, το σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη η Άρτεμις, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν δεχτούμε ότι ανακάλεσε σωστά τη μνήμη της η μάρτυρας που ενημέρωσε την εκπομπή σας και κατέθεσε και στις Αρχές, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε, ότι επιβιβάστηκε δηλαδή στο λεωφορείο.» Δείτε το βίντεο του anikolouli.gr…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στιγμές τρόμου για άνδρα στη Μαγούλα ‑ Η στιγμή που του επιτίθεται τσοπανόσκυλο

Ελλάδα 21.02.2026
«Αν με είχε δαγκώσει στον λαιμό, θα ήμουν νεκρός»

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τέσσερις τραυματίες

Ελλάδα 21.02.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δράστη

Αθλήτρια πατινάζ ταxύτητας παραλίγο να χάσει το μάτι της από την λεπίδα πατινιού αντιπάλου

Αθλητικά Νέα 21.02.2026
Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Συνελήφθη 25χρονος στη Θεσσαλονίκη που έτρεχε με 186 χλμ την ώρα σε δρόμο με όριο τα 90

Ελλάδα 21.02.2026
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 41χρονο που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες να οδηγεί στην Τούμπα, υπό την επήρεια μέθης

Νεκρή 27χρονη Βραζιλιάνα influencer μετά από επιπλοκές αισθητικής επέμβασης

Κόσμος 21.02.2026
Η Μπιάνκα Ντίας υπέστη πνευμονική εμβολή και δύο επιληπτικές κρίσεις κατά την ανάρρωση στο σπίτι της κοντά στο Σάο Πάολο

«Βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ να καταλάβει όλη τη Μέση Ανατολή, λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην περιοχή

Κόσμος 21.02.2026
«Θα ήταν μια χαρά αν έπαιρνε όλα τα εδάφη» είπε ο Μάικ Χάκαμπι σε συνέντευξη, υπερασπιζόμενος τις ενέργειες του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια καλεί τον Τραμπ να αποζημιώσει τους Αμερικανούς μετά την ακύρωση των δασμών

Κόσμος Χτες
Κάθε δολάριο που αφαιρέθηκε παράνομα πρέπει να καταβληθεί αμέσως, με τους τόκους. Να επιστρέψεις τα χρήματα» τόνισε ο Γκάβιν Νιούσομ

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η μπόρα στην Αττική

Καιρός Χτες
Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές