E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφάνιση Αρτεμις Βασίλη: Νέα στοιχεία στο θρίλερ

Τα άγνωστα βήματα της νεαρής κοπέλας

Δημοσίευση 8/3/2021 | 10:13

Εξαφάνιση Αρτεμις Βασίλη: Νέα στοιχεία στο θρίλερ

Ανατροπή στο θρίλερ της Άρτεμης Βασίλη. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε στο Κορωπί απ’ όπου χάθηκε, αξιοποίησε αρχικές μαρτυρίες για την υπόθεση και κατέληξε στο λεωφορείο που επιβιβάστηκε εκείνο το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στη διαδρομή του μυστηρίου, ήρθε και η ανατροπή. Μάρτυρας είπε ότι η 19χρονη εθεάθη εκείνο το μεσημέρι στην περιοχή να ζητά πληροφορίες για το πως θα φτάσει στον προορισμό της, που δεν ήταν άλλος από το κατάστημα παιχνιδιών, το Jumbo.

Η εκπομπή εντόπισε και μίλησε με τον υπεύθυνο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας που φέρεται να είδε την Άρτεμη λίγο πριν χαθεί και να μίλησε μαζί της. «Μία κοπέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια περιγραφή ρούχων ήρθε στο μαγαζί μας και ρώτησε πως θα πάει στo Jumbo. Είδα στο Facebook την εξαφάνιση και την αναγνώρισα. Όταν ήρθε η αστυνομία, το υλικό από τις κάμερες είχε σβηστεί. Της εξήγησα πώς θα φτάσει στον προορισμό της και επειδή ήταν κάπως μακριά, δυσανασχέτησε και έφυγε», ανέφερε ο μάρτυρας. Ο ίδιος δεν την είδε να επιβιβάζεται σε κάποιο αυτοκίνητο, αλλά να συνεχίζει πεζή.

Η κοπέλα όταν χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου είπε στους δικούς της πως θα πήγαινε στο γνωστό πολυκατάστημα για να υποβάλει μια αίτηση για εργασία. Κάμερα την κατέγραψε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι να περπατά στη Λεωφόρο Αττικής. Συγγενής της ανέφερε ότι την είδε να περιμένει το λεωφορείο στη στάση 2η Αττικής.

Φαίνεται πως η κοπέλα βαρέθηκε να περιμένει εκεί και πήγε στη στάση Χρήστου Ντούνη, που απείχε μόνο πέντε λεπτά από το σημείο που βρισκόταν. Ήταν μία στάση που συχνά χρησιμοποιούσε και τη γνώριζε καλύτερα, καθώς έχανε τον προσανατολισμό της. Εκεί την είδε μάρτυρας να επιβιβάζεται στη γραμμή 308, που περνάει μπροστά από το πολυκατάστημα που σκόπευε να πάει.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο και από τη δική τους έρευνα ότι η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε αυτό το λεωφορείο που καταλήγει στο Νομισματοκοπείο και ότι οι μάρτυρες κάπου έχουν μπερδέψει τις ώρες. Γνωστή και συμμαθήτρια της αγνοούμενης Άρτεμης είχε μιλήσει στο «Τούνελ» και ανέφερε πως την είδε να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο λεωφορείο.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει μεταξύ άλλων και το 308. Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Ήταν όρθια, φορούσε τα ακουστικά και πήγαινε πάνω – κάτω. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έφυγε», ανέφερε.

Από τη στάση Χρήστου Ντούνη στο Κορωπί, το σημείο όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη η Άρτεμις, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν δεχτούμε ότι ανακάλεσε σωστά τη μνήμη της η μάρτυρας που ενημέρωσε την εκπομπή σας και κατέθεσε και στις Αρχές, είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπε, ότι επιβιβάστηκε δηλαδή στο λεωφορείο.» Δείτε το βίντεο του anikolouli.gr…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Ελλάδα 04.12.2025
Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα 04.12.2025
Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ίλιον: 89χρονος θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά και της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Ελλάδα 04.12.2025
Συνελήφθη ο υπερήλικας που φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη που καθόταν σε παγκάκι

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Κόσμος 04.12.2025
Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Ελλάδα 04.12.2025
Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.12.2025
Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ‑Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα, οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 04.12.2025
Oι αγρότες συνεχίζουν να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Ελλάδα 04.12.2025
Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Αθλητικά Νέα 04.12.2025
Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ελλάδα 04.12.2025
Στο «κόκκινο» η κίνηση λόγω τροχαίου

Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων 15% χαμηλότερο από το 2009

Οικονομία 04.12.2025
Η Ελλάδα και οριακά η Ιταλία είναι οι μόνες χώρες της κρίσης που δεν έχουν επανέλθει στα προ κρίσης επίπεδα πραγματικού εισοδήματος - Τι δείχνει η μελέτη του ΚΕΦΙΜ