E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα ‑ Είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της 30χρονης

Δημοσίευση 2/3/2021 | 17:20

Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα ‑ Είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Προσφυγή κατά του ράπερ Lamanif ετοιμάζει η 30χρονη που συνελήφθη μεν για κατοχή ναρκωτικών, ωστόσο εξετάζεται και για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ.

Με δήλωσή του, ο δικηγόρος της, Μιχαήλ Βέρρος, ξεκαθαρίζει πως η κοπέλα δεν είναι «αφέντρα», όπως κυκλοφόρησε στα μέσα, τονίζει πως απομάκρυνε γρήγορα από τη ζωή της τον ράπερ, όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί.

Η δήλωση του κ. Βέρρου:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση της εντολέως μου, όσον αφορά γεγονότα τα οποία έχουν διαρρεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπειτα από συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον κ. Lamanif, ο οποίος καταθέτει συνεχώς ψευδή περιστατικά, δημιουργώντας κλίμα προς όφελός του και για λόγους δημοσιότητας.

Αρχικά, η εντολέας μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα λόγο, σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις.

Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό «Αφέντρα», δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και για τον λόγο αυτό τον απομάκρυνε από την ζωή της.

Η ολιγοήμερη σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα περίπου πριν από ένα έτος, όπου μετά τη γνωριμία της μαζί του, τον φιλοξένησε στην οικία της για λίγες ημέρες έως ότου διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, απογοητεύτηκε και εκτός από ακόμα μια φορά που βρέθηκε μαζί του, περίπου το Πάσχα του 2020, έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία.

Η βιντεοσκόπηση κάποιων ερωtικών στιγμών τους, έγινε κατόπιν παράκλησης του κ. Μανιφάβα, όπως επίσης η κατοχή του βιντεοληπτικου υλικού από αυτήν, ήταν έπειτα από την σύμφωνη γνώμη του.

Ποτέ δεν εκβίασε τον κ. Μανιφάβα, δεν υπάρχει ουδέν κύκλωμα εκβιασμού και όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι τεράστια ψεύδη, για τα οποία όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εναντίον του.

Το μοναδικό λάθος που πράγματι έκανε η εντολέας μου κι έχει μετανιώσει γι' αυτό, ήταν ότι από απερισκεψία και έπειτα από πίεση, παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό φίλο της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί είτε να παραχωρηθεί σε άλλο πρόσωπο, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονός αυτό για προσωπικούς τους λόγους.

Σήμερα, έπειτα από τη σύλληψή της, παρέδωσε όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αστυνομία, αποδεικτικά στοιχεία που είναι αρκετά και θα προσκομίσουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον, από τα οποία προκύπτουν όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί της και αναμένουμε την επεξεργασία τους ώστε να διαπιστωθεί η αλήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρόεδρος Ιράν: Παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Λίβανο

Κόσμος 09.04.2026
Μήνυμα του προέδρου του Ιράν - «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το Λίβανο»

Ισραήλ: Σκότωσε τον ανηψιό του ηγέτη της Χεζμπολάχ του Λιβάνου ‑ Ποιος ήταν ο Αλί Γιουσούφ Χάρσι

Κόσμος 09.04.2026
Το Ισραήλ ανακοίνωσε οτι σκότωσε τον ανιψιό και προσωπικό σύμβουλο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Αλί Γιουσούφ Χάρσι, σε νυχτερινές επιδρομές στον Λίβανο

Πάστορας κατηγορείται για ανθρωποκτονία μετά τον πνιγμό άνδρα κατά τη διάρκεια βάπτισης

Κόσμος 09.04.2026
Η 48χρονη πάστορας Σέριλ Μπάρτλεϊ κατηγορείται ότι είχε ευθύνη για τον θάνατο του Ρόμπερτ Σμιθ

Γονείς λιμοκτόνησαν τα 6 παιδιά τους ‑ Τα ανάγκαζαν να τρώνε μούχλα, ζωύφια και σκυλοτροφή

Κόσμος 09.04.2026
Οι ξυλοδαρμοί των παιδιών ξεκίνησαν από την ηλικία των τριών μηνών - Τα παιδιά απομακρύνθηκαν, ενώ το ζευγάρι αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες

Fuel Pass: Η επιβεβαίωση που χρειάζεται να κάνετε για να είναι πιο γρήγορη η διαδικασία της αίτησης

Ελλάδα 09.04.2026
Έχουν εκδοθεί ήδη πάνω από 950.000 αιτήσεις για Fuel Pass - Θα ξεπεράσουν σήμερα το 1 εκατομμύριο

Βούλα: Εντόπισαν 12χρονη, μόνη της σε λεωφορείο – Είπε πως την κακοποιούσαν οι γονείς της

Ελλάδα 09.04.2026
Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης

Αμπελόκηποι: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον πέμπτο όροφο σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Ελλάδα 09.04.2026
Τον άνδρα εντόπισαν περίοικοι οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία

Ανω κάτω πόλη 1,5 εκατ. κατοίκων για τον «δραπέτη» λύκο ‑ Έκλεισε σχολείο για ασφάλεια

Κόσμος 09.04.2026
Έως το πρωί της Πέμπτης παρά την εκτεταμένη επιχείρηση παρέμενε ασύλληπτος

Γιάννης Κουσαθανάς: Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Ο Κουσαθανάς είχε μια δυναμική εμφάνιση που χαρακτηρίστηκε από σθένος και τεχνική ακρίβεια

Μυστήριο με επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία: Αγνοούνται μετά από αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Αγνοούνται επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία μετά από έναν αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa 2027.

Ανάκληση φέτας από τον ΕΦΕΤ: Συναγερμός για λιστέρια σε γνωστή μάρκα

Ελλάδα 09.04.2026
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο επιδημιολογικής διερεύνησης, διενήργησε έκτακτο έλεγχο και προέβη σε ανάκληση τυριού «Φέτα».