E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα ‑ Είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της 30χρονης

Δημοσίευση 2/3/2021 | 17:20

Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα ‑ Είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας»

Προσφυγή κατά του ράπερ Lamanif ετοιμάζει η 30χρονη που συνελήφθη μεν για κατοχή ναρκωτικών, ωστόσο εξετάζεται και για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ.

Με δήλωσή του, ο δικηγόρος της, Μιχαήλ Βέρρος, ξεκαθαρίζει πως η κοπέλα δεν είναι «αφέντρα», όπως κυκλοφόρησε στα μέσα, τονίζει πως απομάκρυνε γρήγορα από τη ζωή της τον ράπερ, όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί.

Η δήλωση του κ. Βέρρου:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση της εντολέως μου, όσον αφορά γεγονότα τα οποία έχουν διαρρεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπειτα από συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον κ. Lamanif, ο οποίος καταθέτει συνεχώς ψευδή περιστατικά, δημιουργώντας κλίμα προς όφελός του και για λόγους δημοσιότητας.

Αρχικά, η εντολέας μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα λόγο, σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις.

Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό «Αφέντρα», δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και για τον λόγο αυτό τον απομάκρυνε από την ζωή της.

Η ολιγοήμερη σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα περίπου πριν από ένα έτος, όπου μετά τη γνωριμία της μαζί του, τον φιλοξένησε στην οικία της για λίγες ημέρες έως ότου διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, απογοητεύτηκε και εκτός από ακόμα μια φορά που βρέθηκε μαζί του, περίπου το Πάσχα του 2020, έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία.

Η βιντεοσκόπηση κάποιων ερωtικών στιγμών τους, έγινε κατόπιν παράκλησης του κ. Μανιφάβα, όπως επίσης η κατοχή του βιντεοληπτικου υλικού από αυτήν, ήταν έπειτα από την σύμφωνη γνώμη του.

Ποτέ δεν εκβίασε τον κ. Μανιφάβα, δεν υπάρχει ουδέν κύκλωμα εκβιασμού και όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι τεράστια ψεύδη, για τα οποία όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εναντίον του.

Το μοναδικό λάθος που πράγματι έκανε η εντολέας μου κι έχει μετανιώσει γι' αυτό, ήταν ότι από απερισκεψία και έπειτα από πίεση, παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό φίλο της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί είτε να παραχωρηθεί σε άλλο πρόσωπο, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονός αυτό για προσωπικούς τους λόγους.

Σήμερα, έπειτα από τη σύλληψή της, παρέδωσε όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αστυνομία, αποδεικτικά στοιχεία που είναι αρκετά και θα προσκομίσουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον, από τα οποία προκύπτουν όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί της και αναμένουμε την επεξεργασία τους ώστε να διαπιστωθεί η αλήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στην Οινόη Αττικής: Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης με 10 εναέρια μέσα

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο σημείο της πυρκαγιάς

Χρέη στην Εφορία: Όλες οι προθεσμίες και οι πληρωμές του Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Πώς θα επιβιώσετε από το φορολογικό «σαφάρι» του Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Ποιος βρέθηκε πίσω από την υπόθεση της 7χρονης που περιπλανιόταν μόνη στο κέντρο

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε ασυνόδευτο από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές εκτάσεις λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σε ισχύ οι απαγορεύσεις στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στα Δασοκτήματα Πανοράματος και Ωραιοκάστρου, καθώς και στις δασικές εκτάσεις της Θέρμης

Στο νοσοκομείο ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ξιφασκία Αλντο Μοντάνο: «Παλεύα για τη ζωή μου» μετά από αναφυλακτικό σοκ

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σοβαρή αλλεργική αντίδραση έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο της Ρώμης για τον Ιταλό Ολυμπιονίκη - «Είχα ενημερώσει εκ των προτέρων για την αλλεργία μου», τόνισε

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Σκύλος πέθανε αφού έφαγε λαγοκέφαλο!

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media, η ιδιοκτήτρια του ζώου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να επαγρυπνούν

Ηράκλειο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο ‑ Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο (Βίντεο)

Ελλάδα 05.07.2026
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Τοξικό νέφος πάνω από τη Θεσσαλονίκη, οδηγίες προστασίας στους πολίτες

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Η μυρωδιά καμένου πλαστικού έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές - Συστάσεις για κλειστά παράθυρα και περιορισμό των μετακινήσεων λόγω των καπνών

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 6 περιφέρειες – «Πορτοκαλί» συναγερμός και για Αττική

Ελλάδα 05.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτική Προστασία, Περιφέρειες και Δήμοι – Τι πρέπει να αποφύγουν οι πολίτες και ποιες οδηγίες ισχύουν

Επίδομα ενοικίου ΟΠΕΚΑ: Tα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πάρετε

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Αναλυτικός οδηγός για την υποβολή αίτησης στο Επίδομα Στέγασης μέσω της πλατφόρμας του ΟΠΕΚΑ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους λόγους απόρριψης.

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Το αυτοκίνητο του 76χρονου που προκάλεσε την πυρκαγιά ‑ ομολόγησε ότι έγινε άθελά του

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Συνελήφθη αυτόφωρο ο άνδρας - Η Πυροσβεστική διαπίστωσε εμφανείς ενδείξεις μέθης - Το καμένο όχημά του βρέθηκε στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο μετά από ολονύχτια μάχη ‑ Κάηκαν επιχειρήσεις, 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο

Ελλάδα 05.07.2026
Συνεχίζεται η κατάσβεση στα δύο εργοστάσια, ένα υφασμάτων και το δεύτερο της ανακύκλωσης - Τοξικό νέφος έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη -  Συνεχίζουν να επιχειρούν 160 πυροσβέστες, εναέρια μέσα και η ομάδα «Δευκαλίων» του στρατού