E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ‑ Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Εκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/2/2021 | 10:35

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ‑ Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, ο 42χρονος Γιώργος ήταν γνωστός και αγαπητός οπερατέρ ο οποίος είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Ο ίδιος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ηρθε λοιπον και η σειρα μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….Να προσεχετε, ο covid ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα.Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα.Να προσεχετε!».

Ο 42χρονος Γιώργος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.Ωστόσο, χθες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα Covid του «Βενιζελείου».

Όπως ήδη έχει πει στο Cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης: «Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ελληνικό διαβατήριο είναι πλέον διαθέσιμο ψηφιακά στην εφαρμογή Gov.gr Wallet

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Έχετε πλέον τη δυνατότητα χρήσης για ταυτοποίηση και ταξιδιωτικούς σκοπούς εντός Ελλάδας

Δόκιμοι της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Ιταλίας απεγκλώβισαν την τελευταία στιγμή οδηγό αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Τεργέστη

Ρωσία: Δείτε τι συνέβη όταν βγήκε εκτός ελέγχου πολυβόλο σε στρατιωτική άσκηση

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ένας στρατιώτης παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν ένα πολυβόλο ξέφυγε από τον έλεγχο κατά τη διάρκεια δοκιμής νέου οπλικού συστήματος στη Ρωσία.

Τραγωδία στην Καστοριά: Τι συνέβη με το 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα και πώς αντέδρασαν οι γιατροί

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο παππούς εντόπισε το παιδάκι στον πάτο της πισίνας και το ανέσυρε αναίσθητο - διακομίστηκε εκτάκτως στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

Πολιτική 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση στις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.