E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ‑ Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Εκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/2/2021 | 10:35

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ‑ Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, ο 42χρονος Γιώργος ήταν γνωστός και αγαπητός οπερατέρ ο οποίος είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Ο ίδιος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ηρθε λοιπον και η σειρα μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….Να προσεχετε, ο covid ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα.Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα.Να προσεχετε!».

Ο 42χρονος Γιώργος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.Ωστόσο, χθες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα Covid του «Βενιζελείου».

Όπως ήδη έχει πει στο Cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης: «Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορυφώνεται η έξοδος των Χριστουγέννων με τα τρακτέρ στην άκρη των δρόμων

Ελλάδα 24.12.2025
Ήδη από τις 6:00 το πρωί, το ρεύμα ανόδου της Εθνικής Οδού προς Λαμία θύμιζε ποτάμι αυτοκινήτων

Ιταλία: Η στιγμή της έκρηξης βυτιοφόρου με υγροποιημένο αέριο

Κόσμος 24.12.2025
Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στον οδικό άξονα Μιλάνου-Νάπολης

Παραμονή Χριστουγέννων: Τι ώρες θα είναι ανοιχτά σήμερα τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα

Ελλάδα 24.12.2025
Τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων όσο και τη δεύτερη ημέρα των γιορτών τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα

Ελλάδα 24.12.2025
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Τι αλλάζει το 2026 για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους το 2026

Οικονομία 24.12.2025
Ποιοι κερδίζουν από μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών και επιδόματα το 2026

Ανεστίδης: «Στο τηλέφωνο φαίνονται ποιοι με έπαιρναν από τη ΝΔ – Είχα ανοιχτή ακρόαση»

Ελλάδα Χτες
«Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση για ευνόητους λόγους. Γι αυτά που έλεγα, μέσα από το δικό μου πρόσωπο προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα των αγροτών»

Αμύνταιο: Μαθητές αποχώρησαν χωρίς να πουν τα κάλαντα στον Γεωργιάδη ‑ Θερμά χειροκροτήματα από τους διαδηλωτές

Ελλάδα Χτες
Αρκετοί γονείς φώναζαν «ντροπή», καταγγέλλοντας ότι γινόταν φιέστα με τα παιδιά τους

Γιατί και ποια λέξη αφαίρεσε η Ιταλία από τον εθνικό ύμνο της;

Κόσμος Χτες
Πηγή της ιταλικής Προεδρίας διευκρίνισε ότι η τροποποίηση δεν υπαγορεύτηκε από πολιτικά κίνητρα

Ποιοι κάθονται και ποιοι δουλεύουν τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Κόσμος Χτες
Δείτε τη λίστα με όλες τις χώρες