E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ‑ Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Εκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/2/2021 | 10:35

Kρήτη: 42χρονος πέθανε μέσα σε λίγες ώρες ‑ Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, ο 42χρονος Γιώργος ήταν γνωστός και αγαπητός οπερατέρ ο οποίος είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Ο ίδιος στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως «αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ηρθε λοιπον και η σειρα μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….Να προσεχετε, ο covid ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα.Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα.Να προσεχετε!».

Ο 42χρονος Γιώργος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.Ωστόσο, χθες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα Covid του «Βενιζελείου».

Όπως ήδη έχει πει στο Cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης: «Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφέθηκε ελεύθερη η Ιωάννα Τούνη

Ελλάδα 04.04.2026
Είχε συλληφθεί έπειτα από μήνυση για βίντεο που ανέβασε με καταδικασθέντα για το revenge ρorn

Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε μπαλκόνι και σκότωσε γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της

Ελλάδα 04.04.2026
Η γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε κάτω από τον όγκο των δομικών υλικών και του τσιμέντου.

Ανοίγουν τάφους σε οικόπεδα στον Λίβανο για τους νεκρούς τους

Κόσμος 04.04.2026
Δραματικές εικόνες από τον Λίβανο καθώς μετατρέπουν οικόπεδα με σκουπίδια σε αυτοσχέδια νεκροταφεία

Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο και το… έφαγε, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα 04.04.2026
Το όχημα εμφανίζεται με κατεστραμμένα πλαστικά μέρη και σκισμένες λαμαρίνες

Καιρός Πάσχα ‑ Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται

Καιρός 04.04.2026
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα

NBA: Μεγάλο πλήγμα στους Λέικερς με Ντόντσιτς – Εκτός επ’ αόριστον ο Σλοβένος «σταρ»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
Μεγάλη απώλεια για τους Λέικερς, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στα playoffs παραμένει αμφίβολη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι υγιής, το να μου λένε να μην παίξω είναι προσβολή»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
«Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω», λέει χαρακτηριστικά