E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καταγγελία ‑ σοk για ηλικιωμένη που πέθανε στην κλινική με τα 81 κρούσματα

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 24/2/2021 | 20:49

Καταγγελία ‑ σοk για ηλικιωμένη που πέθανε στην κλινική με τα 81 κρούσματα

Η κυρία Ευστρατία μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο καταγγέλλει ότι η μητέρα της είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κι εν τέλει μετά το θάνατό της, την ενημέρωσαν ότι το τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό.

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες, Τρίτη (23.02.2021) στον Πειραιά. Σε ιδιωτική κλινική επιβεβαιώθηκαν πάνω από 80 κρούσματα, με τους υπευθύνους να προσπαθούν να διαπιστώσουν μέσω ιχνηλατήσεων την έκταση της διασποράς.

Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι την Τρίτη εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κι έπειτα διέφυγε του ελέγχου κι υπήρξε διασπορά.

Η κυρία Ευστρατία από την πλευρά της μιλά στην εκπομπή και καταγγέλλει: «Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ημέρα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα…

… Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσης, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο».

«Είναι θύμα κορωνοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες, λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική καταγγελία στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στην Ανοιξη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον εμπρησμό του 50χρονου

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης ανάβει τη φωτιά και απομακρύνεται ατάραχος, ενώ οι πρώτες φλόγες ξεπηδούν δευτερόλεπτα αργότερα.

Θερινές εκπτώσεις 2025: Ανοικτά αύριο τα καταστήματα – Τι πρέπει να ξέρετε πριν βγείτε για ψώνια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν προαιρετικά με ωράριο 11:00–20:00, ενώ οι έμποροι εκτιμούν συνολικό τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ για φέτος.

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι αποκάλυψαν οι πρώτες έρευνες

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε άστεγος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων - την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου‑Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων

Λορέντζο Καριέρε: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό

Τροχαίο στη Σταυρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατο του 23χρονου μοτοσικλετιστή

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ και ο νεαρός μοτοσικλετιστής κινούνταν και οι δύο με πράσινο φανάρι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη.

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.