E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καταγγελία ‑ σοk για ηλικιωμένη που πέθανε στην κλινική με τα 81 κρούσματα

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 24/2/2021 | 20:49

Καταγγελία ‑ σοk για ηλικιωμένη που πέθανε στην κλινική με τα 81 κρούσματα

Η κυρία Ευστρατία μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο καταγγέλλει ότι η μητέρα της είχε υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες, κι εν τέλει μετά το θάνατό της, την ενημέρωσαν ότι το τεστ κορωνοϊού βγήκε θετικό.

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες, Τρίτη (23.02.2021) στον Πειραιά. Σε ιδιωτική κλινική επιβεβαιώθηκαν πάνω από 80 κρούσματα, με τους υπευθύνους να προσπαθούν να διαπιστώσουν μέσω ιχνηλατήσεων την έκταση της διασποράς.

Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι την Τρίτη εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κι έπειτα διέφυγε του ελέγχου κι υπήρξε διασπορά.

Η κυρία Ευστρατία από την πλευρά της μιλά στην εκπομπή και καταγγέλλει: «Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ημέρα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα…

… Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσης, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο».

«Είναι θύμα κορωνοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες, λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη», τόνισε.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική καταγγελία στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ και ανατράπηκε – Τι συνέβη με τον ασθενή

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Χανίων κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες τραυματίστηκαν – Η οδηγός του ΙΧ αποδείχθηκε νοσηλεύτρια του ίδιου νοσοκομείου.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.

Ιράν εναντίον ΗΠΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στην αμερικανική βάση στην Ιορδανία

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η CENTCOM επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτικών από ιρανική πυραυλική επίθεση, ενώ οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέα αεροπορικά πλήγματα εναντίον του Ιράν.

Καύσωνας 4 ημερών: Ποιες περιοχές θα «καούν» με 43 βαθμούς και πότε έρχεται η ανάσα δροσιάς

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η κορύφωση της ζέστης αναμένεται Δευτέρα και Τρίτη, με τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα να «χτυπούν» κόκκινο, ενώ από την Πέμπτη το θερμόμετρο θα πέσει κατά 8–10 βαθμούς.

Ευρωπαϊκό Κ18: Η 17χρονη που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή και δάκρυσε στον Εθνικό Ύμνο

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η Ελένη Ιακωβάκη κατέκτησε το χρυσό στα 400μ. εμποδίων με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 52.38 και συγκίνησε στην απονομή.

Μαμντάνι εναντίον Νετανιάχου: «Είναι εγκληματίας πολέμου, η θέση του είναι στη Χάγη ‑ πρέπει να συλληφθεί»

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δηλώνει ότι εξετάζει τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού τον Σεπτέμβριο, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στον ΟΗΕ.

Γαλλία ‑ Αγγλία: Ο μικρός τελικός που έγραψε ιστορία με δέκα γκολ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Η Αγγλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 6-4 της Γαλλίας σε έναν αγώνα με τεράστιες ανατροπές, χατ τρικ Σάκα και δέκα γκολ Μπαπέ στο τουρνουά.

Φωτιά στην Ανοιξη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον εμπρησμό του 50χρονου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης ανάβει τη φωτιά και απομακρύνεται ατάραχος, ενώ οι πρώτες φλόγες ξεπηδούν δευτερόλεπτα αργότερα.

Θερινές εκπτώσεις 2025: Ανοικτά αύριο τα καταστήματα – Τι πρέπει να ξέρετε πριν βγείτε για ψώνια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν προαιρετικά με ωράριο 11:00–20:00, ενώ οι έμποροι εκτιμούν συνολικό τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ για φέτος.

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι αποκάλυψαν οι πρώτες έρευνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε άστεγος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων - την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου‑Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων