E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απειλούν την οικογένεια του Κούγια μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη

Τι αποκάλυψε ο γιος του

Δημοσίευση 23/2/2021 | 08:44

Απειλούν την οικογένεια του Κούγια μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη

Απειλές δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια, μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη από τον γνωστό ποινικολόγο.

Τα απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε ο γιος του κ. Κούγια, Χρήστος με ανάρτησή του στα social media λέγοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του, δέχονται μηνύματα από αγνώστους. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος, «από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε 'κανένα'».

Ο ίδιος υπερασπίζεται τον πατέρα του για την ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας πως «κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός».

Καταλήγει δε λέγοντας «άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».

Η ανάρτηση του Χρήστου Κούγια:

Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου απο τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονισώ ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα - που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατα συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.

Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.
christos-kougias-565

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αλέξης Κούγιας, σημείωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τον γνωρίσει.

«Είδα έναν δυστυχισμένο και συγκλονισμένο άνθρωπο», επισήμανε ο κ. Κούγιας και τόνισε πως δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του σκηνοθέτη.

Στη συνομιλία που είχαν οι δυο τους στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την απολογία του την προσεχή Τετάρτη, ο γνωστός ηθοποιός είπε στον συνήγορό του ότι «η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν», και όχι οι δεκάδες καταγγελίες που εκκρεμούν εναντίον του, ενώ δήλωσε και «απολύτως αθώος για όλα».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Λιγνάδης εκμυστηρεύτηκε στον Αλέξη Κούγια πως η 40χρονη, η κατάθεση της οποίας αποτέλεσε καταλύτη στη σύλληψη του ηθοποιού και βάση για μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου εναντίον του, είναι «αναξιόπιστη». Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου αύριο (σ.σ. σήμερα) με τον πελάτη του, υπογράμμισε σε όλους τους τόνους πως δε θα υπερασπιστεί τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην περίπτωση που δεν πειστεί πως είναι αθώος. «Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπισθώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στα Μέγαρα

Ελλάδα 30.06.2025
Η πυρκαγιά καίει σε εργοστάσιο πλαστικών των Μεγάρων, θέση Παπά-Περιβόλι και κοντά στην Ιερά Μονή Παναχράντου

Το «κορίτσι από το Αφγανιστάν»: Πού βρίσκεται σήμερα το πρόσωπο της εμβληματικής φωτογραφίας του National Geographic

Κόσμος 30.06.2025
Η Σαρμπάτ Γκούλα σε ηλικία 12 ετών έγινε η «πιο αναγνωρισμένη φωτογραφία» στην ιστορία του National Geographic

Ηράκλειο: Φωτιά σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου ‑ Ξεκίνησε από ηλεκτρολογικό πίνακα

Ελλάδα 30.06.2025
Για προληπτικούς λόγους το ξενοδοχείο εκκενώθηκε

Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Επτά τραυματίες από σύγκρουση βαν με φορτηγό ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 30.06.2025
Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε με τις αισθήσεις της και διακομίστηκε μαζί με έξι ακόμα συνεπιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για ιατρική αξιολόγηση και φροντίδα

Σύνταξη 10 χρόνια νωρίτερα; Γίνεται – Δες τι πρέπει να κάνεις τώρα!

Ελλάδα 30.06.2025
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουν

Τρόμος στην Τρούμπα: Έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί – Ποιος είναι ο δράστης με τις 26 συλλήψεις;

Ελλάδα 30.06.2025
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίστασή του

Εφιαλτικό σενάριο για τη Γη – Έρχεται η «τέλεια καταιγίδα» που απειλεί όλη τη ζωή στον πλανήτη

Tech + Science 30.06.2025
Οι διελεύσεις γειτονικών άστρων μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία του ηλιακού συστήματος, προκαλώντας εκτίναξη πλανητών από την τροχιά τους ή σύγκρουση μεταξύ τους

Φοιτητικό επίδομα: Ανοιξε η πλατφόρμα ‑ Μέχρι πότε οι αιτήσεις, ποιοι παίρνουν έως 2.500 ευρώ

Οικονομία 30.06.2025
Πώς κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι - Τι ισχύει για τους φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Hellenic Train: Γέμισε καπνούς αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο Έδεσσα ‑ Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 30.06.2025
Αναστάτωση για δεκάδες επιβάτες λόγω βλάβης σε δρομολόγιο της Hellenic Train

Ναζαρέτ: Εισβολή σε ελληνορθόδοξη εκκλησία από τους «Στρατιώτες του Θεού»

Κόσμος 30.06.2025
Η ομάδα «Στρατιώτες του Θεού» εισέβαλαν στον ναό ενώ ήταν κλειστός και χτύπησαν τις καμπάνες

Νέο σοκ για Τσιτσιπά ‑ Εκτός Wimbledon από την πρεμιέρα

Αθλητικά Νέα 30.06.2025
Μία ώρα και κάτι λεπτά διήρκησε η φετινή παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Wimbledon