E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απειλούν την οικογένεια του Κούγια μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη

Τι αποκάλυψε ο γιος του

Δημοσίευση 23/2/2021 | 08:44

Απειλούν την οικογένεια του Κούγια μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη

Απειλές δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια, μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη από τον γνωστό ποινικολόγο.

Τα απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε ο γιος του κ. Κούγια, Χρήστος με ανάρτησή του στα social media λέγοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του, δέχονται μηνύματα από αγνώστους. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος, «από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε 'κανένα'».

Ο ίδιος υπερασπίζεται τον πατέρα του για την ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας πως «κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός».

Καταλήγει δε λέγοντας «άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».

Η ανάρτηση του Χρήστου Κούγια:

Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου απο τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.

Θα ήθελα να τονισώ ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα - που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατα συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.

Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.
christos-kougias-565

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αλέξης Κούγιας, σημείωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τον γνωρίσει.

«Είδα έναν δυστυχισμένο και συγκλονισμένο άνθρωπο», επισήμανε ο κ. Κούγιας και τόνισε πως δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του σκηνοθέτη.

Στη συνομιλία που είχαν οι δυο τους στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την απολογία του την προσεχή Τετάρτη, ο γνωστός ηθοποιός είπε στον συνήγορό του ότι «η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν», και όχι οι δεκάδες καταγγελίες που εκκρεμούν εναντίον του, ενώ δήλωσε και «απολύτως αθώος για όλα».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Λιγνάδης εκμυστηρεύτηκε στον Αλέξη Κούγια πως η 40χρονη, η κατάθεση της οποίας αποτέλεσε καταλύτη στη σύλληψη του ηθοποιού και βάση για μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου εναντίον του, είναι «αναξιόπιστη». Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου αύριο (σ.σ. σήμερα) με τον πελάτη του, υπογράμμισε σε όλους τους τόνους πως δε θα υπερασπιστεί τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην περίπτωση που δεν πειστεί πως είναι αθώος. «Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπισθώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρωτόγνωρες εικόνες από την κακοκαιρία Τερέζα στις Κανάριες Νήσους: Θυελλώδεις άνεμοι και γιγαντιαία κύματα, χιόνισε στην Τενερίφη

Κόσμος Χτες
Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 140 χλμ/ώρα, δρόμοι πλημμύρισαν, ακυρώθηκαν πτήσεις, ενώ οι Αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις φοβούμενες για τη σωματική ακεραιότητα ντόπιων και τουριστών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος έχει έντονη δραστηριότητα στα social media - Έρευνα της αστυνομίας για κύκλωμα διακίνησης αναβολικών

Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 21χρονο ποδοσφαιριστή

Κόσμος Χτες
Δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους

Βόμβα Πούτιν: Κόβω τις πληροφορίες στο Ιράν αν αφήσετε την Ουκρανία

Κόσμος Χτες
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να πρότεινε στις ΗΠΑ να σταματήσει τη ροή κρίσιμων πληροφοριών προς το Ιράν, με αντάλλαγμα το πάγωμα της αμερικανικής βοήθειας πληροφοριών στην Ουκρανία

Μπακς: «Είτε θα ανανεώσει ο Γιάννης, είτε θα τον ανταλλάξουμε»

Αθλητικά Νέα Χτες
Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Έντενς

Αμερικανική απόβαση στα Στενά του Ορμούζ; Μπορεί να αποδειχθεί αποστολή αυτοκτονίας

Κόσμος Χτες
Αν οι ΗΠΑ επιχειρήσουν απόβαση στα εδάφη στα Στενά του Ορμούζ θα μπορούσε να αποδειχθεί το χειρότερο λάθος του πολέμου. Οι αναλογίες με αυτές της μάχης της Καλλίπολης στο Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο δείχνουν λουτρό αίματος

Μπάρον Τραμπ: Είναι ίδιος ο πατέρας του με μία μόνο διαφορά

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρότερος γιος του Αμερικανού προέδρου έχει κληρονομήσει το ενδιαφέρον του πατέρα του τόσο για τα χρήματα όσο και τη δημιουργία ονόματος

Νεκροί δύο κρατούμενοι από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού

Ελλάδα Χτες
Και τρίτος κρατούμενος ηλικίας 29 ετών είναι σε σοβαρή κατάσταση λόγω χρήσης κοκτέιλ ναρκωτικώ

Πύραυλος έπεσε κοντά στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα

Κόσμος Χτες
Ανεστάλησαν οι λειτουργίες

Η τιμωρία του Φουρνιέ για όσα έγιναν στον αγώνα Πανιώνιος ‑ Ολυμπιακός

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Γάλλος είχε λεκτική διαμάχη με οπαδό του Πανιωνίου που καθόταν στα court seats - Πρόστιμο στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Τραμπ προς ΝΑΤΟ: Δειλοί θα το θυμόμαστε

Κόσμος Χτες
Ο Τραμπ κατηγορεί το ΝΑΤΟ για «έλλειψη υποστήριξης» στον πόλεμο κατά του Ιράν