E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Ποιος είναι ο γνωστός 37χρονος ηθοποιός που θα ακολουθήσει τον «μέντορά» του στη ΓΑΔΑ

Δημοσίευση 23/2/2021 | 08:36

Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Μία κτηνοβάτισσα Τζέσικα Ράμπιτ, μία φτηνοπόπ Μπάρμπι και ένας Αστυνόμος Σαίνης παιδεραστής…!

Όταν ο νεαρός σκηνοθέτης – ηθοποιός, επέλεγε αυτούς τους ποτισμένους με γερές δόσεις διαστροφής παιδικούς χαρακτήρες για το πρώτο, ακατάλληλο για ανηλίκους, θεατρικό ανέβασμα με την υπογραφή του, ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς πως σχεδόν μια δεκαετία αργότερα θα αναδεικνυόταν σε πρωταγωνιστή του μεγαλύτερου και πιο σοκαριστικού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει ποτέ στα εγχώρια θεατρικά δρώμενα. Αν και η φαντασία αποτελεί αναμφισβήτητα την πεμπτουσία της τέχνης, όταν αυτή συναντιέται με την νοσηρότητα των σκέψεων, της ψυχής και των συναισθημάτων είναι σχεδόν βέβαιο πως αγγίζει τα όρια της παραβατικής συμπεριφοράς και ενίοτε τα ξεπερνά.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση του Ν.Σ., του νεαρού, φιλόδοξου απόφοιτου της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι το δεύτερο άτομο από τον θεατρικό χώρο, μετά την πρόσφατη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την δικαιοσύνη για αξιόποινες πράξεις που σχετίζονται με σeξουαλική κακοποίηση.

Φαίνεται πως «ο πόνος, η εγκατάλειψη, η απόρριψη, η μοναξιά και το κτηνώδες σεξ» , όπως ο ίδιος χαρακηριστικά περιέγραφε, δεν σκίαζαν μόνον τη σκηνική ατμόσφαιρα εκείνης της νεανικής παράστασής του, αλλά συνέχισαν να αποτελούν βασικά συστατικά του κρυφού βίου που διήγαγε, την ίδια εποχή που συνεργαζόταν με καταξιωμένους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας πενταετίας υποδυόμενος άλλοτε τον κακό κι άλλοτε πάλι τον «διαφορετικό».

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr με δημοσίευμά του την προηγούμενη εβδομάδα, ο 37χρονος Ν.Σ, που δεν ταυτίζεται με τον πρώτο μάρτυρα της υπόθεσης των σοκαριστικών καταγγελιών συνδέεται όμως στενά με αυτόν, είναι το πρόσωπο – κλειδί σε τρεις διαφορετικής υποθέσεις σeξουαλικής κακοποίησης.

Ένα μάλιστα από τα θύματά του, ο Δημήτρης Άνθης, που τον κατέδειξε, χωρίς να τον κατονομάσει, ως υπεύθυνο του βιασμού που υπέστη πριν από 15 χρόνια, σε ηλικία 22 ετών, έχοντας προηγουμένως καταθέσει μήνυση εναντίον του, περιμένει με αγωνία να τον δει να ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ, με χειροπέδες στα χέρια, προκειμένου να τού απαγγελθούν κατηγορίες. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εδώ και μέρες διαταχθεί προανακριτική εξέταση και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα το ένταλμά σύλληψής του. Μέσω του δικηγόρου του, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες παραμένουν ζωντανές μιας και η υπόθεση δεν έχει ξεπεράσει το ανώτατο χρονικό όριο της παραγραφής.

Ο Δημήτρης Άνθης

Ο ίδιος άνθρωπος που συμμετείχε, το 2004, ως νεαρός τότε καλλιτέχνης, στην διοργάνωση των εντυπωσιακών τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ευλογήθηκε να βιώσει τη μυσταγωγική εμπειρία του αρχαίου δράματος και να συμμετάσχει σε σημαντικές παραστάσεις του κλασικού και του σύχγρονου ρεπερτορίου, φέρεται να μεταμορφωνόταν σε βιαστή αλλά και να λειτουργούσε ως γοητευτικό δόλωμα του πρώην δασκάλου του Δημήτρη Λιγνάδη με στόχο το «ψάρεμα» των νεαρών αγοριών – θυμάτων τους.

Εκτός από τον καταγγελλόμενο βιασμό του Δημήτρη Άνθη φέρεται να ήταν, παράλληλα, και το τρίτο πρόσωπο στην συγκλονιστική ιστορία βιασμού, από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, του Νίκου Σ., ο οποίος παρότι έχει διηγηθεί δημόσια την συγκλονιστικά τραυματική εμπειρία του, δεν έχει καταθέσει κάποια μήνυση, πιθανότατα επειδή το συγκεκριμένο αδίκημα διαπράχθηκε αρκετά χρόνια πριν και έχει πλέον διαγραφεί.

Στο πρόσωπο του φερέλπιδος μελαχρινού ηθοποιού όμως, που έχει ζήσει για ένα χρονικό διάστημα και στη Κύπρο, αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σeξουαλικά, με ιδιαίτερη επιμονή, και ένας ακόμη άνδρας, ο Χρήστος Πέρρος. Τις πρώτες δύο φορές – την μία εκ των οποίων σε ηλικία μόλις 14 ετών = τον είχε πλησιάσει με απώτερους σeξουαλικούς σκοπούς ο Δημήτρης Λιγνάδης και τις δύο επόμενες ο νεαρός «βοηθός» του ο οποίος επέμενε προκειμένου να τον πείσει να συνευρεθούν εpωτικά και οι τρεις μαζί χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί ο στόχος του. Η μαρτυρία του, ωστόσο, αποδείχτηκε εκαιρετικά σημαντική για να δεθεί η υπόθεση.

Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες ο Ν.Σ να μοιάζει εξαφανισμένος από προσώπου γης, παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένει να ενημερωθεί αναλυτικά για τις κατηγορίες που θα τού αποδοθούν έτσι ώστε να προγραμματίσει, όσο είναι εφικτό, τις επόμενες κινήσεις του.

Τελικά αυτό το σκοτεινό παραμύθι που εμπνεύστηκε στο ξεκίνημά του μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά στην αληθινή ζωή, με πρωταγωνιστή έναν νέο άνθρωπο που άφησε ανεξέλεγκτα τα άγρια ένστικτά του και δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες και τα όρια των συνανθρώπων του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τελεσίγραφο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Χάρι και η τελευταία επιθυμία πριν ξεψυχήσει

Κόσμος 09.04.2026
Ο Χάρι ήθελε να συζητήσει με τη Βασίλισσα μια «ενδιάμεση» λύση

Βρετανία: Η σοκαριστική ανακάλυψη 250 σκύλων που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες

Κόσμος 09.04.2026
Οι διασώστες κλήθηκαν από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν υπέφεραν άλλο την κατάσταση

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δίπλα στο φέρετρο του πατέρα του για πάνω από 24 ώρες

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Δεν έχει φύγει ούτε για μια στιγμή και σφίγγει το χέρι σε όλους όσους έχουν περάσει από εκεί και υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 10.000

Ο Diddy στο Εφετείο: Πώς προσπαθεί να μειώσει την ποινή του

Κόσμος 09.04.2026
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο ράπερ αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 15 Απριλίου 2028

Με χαμηλές ταχύτητες η πασχαλινή έξοδος: Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς

Ελλάδα 09.04.2026
49.414 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 37.687 προς Λαμία

Κορυφαίος γιατρός καταρρέει, όταν κρίνεται ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσπάθησε να σπρώξει τη σύζυγό του από γκρεμό

Κόσμος 09.04.2026
Ο Κόνιγκ είχε καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας της συζύγου του, προκειμένου να αποφύγει το διαζύγιο

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Όχι» της Αστυνομίας σε ΠΑΟΚ κι ΟΦΗ για κατάργηση των «νεκρών» ζωνών

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η Αστυνομία απέρριψε το αίτημα ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για τις «νεκρές» ζώνες κι ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό με περιορισμένη παρουσία κόσμου.

«Μεγάλης κλίμακας συσκότιση»‑ Η Βόρεια Κορέα δοκίμασε ηλεκτρομαγνητικά όπλα και βόμβες άνθρακα

Κόσμος 09.04.2026
Πολύ ανησυχητικό το δημοσίευμα του Bloomberg για τις δραστηριότητες της Βόρειας Κορέας

Υπουργός Αμυνας Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ εκλιπαρεί για κατάπαυση πυρός

Κόσμος 09.04.2026
200 νεκροί κατά τις χθεσινές επιθέσεις

Fuel Pass: «Έσπασε» το φράγμα του ενός εκατομμυρίου αιτήσεων ‑ Συνεχίζονται οι αιτήσεις

Ελλάδα 09.04.2026
Από Μεγάλη Παρασκευή η πλατφόρμα θα δέχεται αιτήσεις χωρίς τη ρύθμιση για το ΑΦΜ

Πρόεδρος Ιράν: Παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Λίβανο

Κόσμος 09.04.2026
Μήνυμα του προέδρου του Ιράν - «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το Λίβανο»

Ισραήλ: Σκότωσε τον ανηψιό του ηγέτη της Χεζμπολάχ του Λιβάνου ‑ Ποιος ήταν ο Αλί Γιουσούφ Χάρσι

Κόσμος 09.04.2026
Το Ισραήλ ανακοίνωσε οτι σκότωσε τον ανιψιό και προσωπικό σύμβουλο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Αλί Γιουσούφ Χάρσι, σε νυχτερινές επιδρομές στον Λίβανο