E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα ομολόγησε ότι έπνιξε τον 10χρονο αυτιστικό γιο της

Όσα είπε η πρώην σύζυγος του διάσημου φωτογράφου Ντιν Φρίμαν στο δικαστήριο

Δημοσίευση 25/1/2021 | 14:55

Μητέρα ομολόγησε ότι έπνιξε τον 10χρονο αυτιστικό γιο της

Σοκάρει η υπόθεση θανάτου ενός 10χρονου αγοριού στη Βρετανία. Η μητέρα του ομολόγησε ότι σκότωσε το αυτιστικό παιδί της όταν κατέρρευσε ψυχικά στη διάρκεια του πρώτου lockdown που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η βοήθεια που είχε για τη φροντίδα του σταμάτησε και η ίδια πάσχιζε να τα καταφέρει μόνη της, όπως ισχυρίστηκε.

Η 40χρονη Όλγα Φρίμαν έβαλε ένα σφουγγάρι στο στόμα του μικρού Ντίλαν και τον άφησε να πεθάνει δίπλα στα παιχνίδια του στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός της στο δυτικό Λονδίνο.

Ο Ντίλαν έπασχε από το σύνδρομο Cohen, μια σπάνια γενετική αναπτυξιακή διαταραχή.

Η γυναίκα, η οποία είναι η πρώην σύζυγος του διάσημου φωτογράφου Ντιν Φρίμαν, είπε ενώπιον του δικαστηρίου πως είχε δώσει πραγματική μάχη για να φροντίσει τον Ντίλαν, ο οποίος ήταν επίσης αυτιστικός, τους 6 μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το αγόρι πήγαινε σε ειδικό σχολείο πέντε ημέρες την εβδομάδα, αλλά κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown πέρυσι δεν μπορούσε να πάει σχολείο και τη φροντίδα του ανέλαβε αποκλειστικά εκείνη, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.

Ένας άνθρωπος που φρόντιζε στο παρελθόν τον Ντίλαν είπε πως έπρεπε να αφήσει τη δουλειά του, που περιλάμβανε να βγάζει βόλτα το παιδί στο πάρκο ώστε η μητέρα να έχει λίγο χρόνο ελεύθερο, διότι τη βρήκε πολύ απαιτητική. Ο Ντίλαν «κοπανούσε χέρια και πόδια και πετούσε κάτω τα πάντα τριγύρω του», σημείωσε.

«Βρήκα τη δουλειά πολύ αγχωτική οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να ήταν για εκείνη», δήλωσε ο Rakesh Shukla στη MailOnline τον περασμένο Αύγουστο.

Η Φρίμαν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βίντεο σήμερα από την ψυχιατρική μονάδα όπου βρίσκεται και ομολόγησε την ανθρωποκτονία. Ο δικηγόρος της σημείωσε πως πάσχει από «καταθλιπτική ασθένεια με ψυχωτικά συμπτώματα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιβάτης σε αμόκ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τα έκανε «γυαλιά‑καρφιά» επειδή δεν έφυγε η πτήση

Ελλάδα 04.03.2026
Ανδρας προκάλεσε σοβαρές και πολλαπλές ζημιές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πετώντας μπουκάλια επειδή δεν έφυγε η πτήση του για Κύπρο

Σοκ και δέος: Ο τορπιλισμός της ιρανικής φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο ανοιχτά της Σρι Λάνκα ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Κόσμος 04.03.2026
Το πλοίο επέστρεφε στο Ιράν μετά τη συμμετοχή του στις πολυεθνικές ναυτικές ασκήσεις MILAN 2026 στο Βισακαπατνάμ της Ινδίας.

Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του

Ελλάδα 04.03.2026
Ο 73χρονος Βρετανός είχε εγκατασταθεί μόνιμα σε χωριό της Σητείας στην Κρήτη πριν από πολλά χρόνια

Voucher 750 ευρώ: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Ποιοι το δικαιούνται και πώς θα το πάρετε

Οικονομία 04.03.2026
Ανοιξε ο δρόμος για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ. Δείτε ποιοι το δικαιούνται, πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πώς θα πληρωθείτε.

Στο τραπέζι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα: Τα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Μετανάστευσης και τι ισχύει στην Ευρώπη

Πολιτική 04.03.2026
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιορισμούς της χρήσης της σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

Συγκίνηση, κλάματα και χειροκροτήματα για την επιστροφή των εφήβων αθλητών του Αρη στη Θεσσαλονίκη

Αθλητικά Νέα 04.03.2026
Η Κ18 των κιτρινόμαυρων επέστρεψε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον εγκλωβισμό στο Αμπου Ντάμπι

Κουτσούμπας: «Τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση στη Σούδα»

Πολιτική 04.03.2026
«Το ξέρουμε», ανέφερε με βεβαιότητα ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Γιάννενα: Νεκρός φοιτητής μετά από πτώση στην Πανεπιστημιούπολη

Ελλάδα 04.03.2026
Εντοπίστηκε έξω από το κτίριο του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Δρόμος «ρούφηξε» μηχάνημα καθαρισμού στα Γιάννενα

Ελλάδα 04.03.2026
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός

Διάδοχος Χαμενεΐ: Ποιος είναι ο γιος του, Μοτζτάμπα, που θεωρείται «πιο σκληροπυρηνικός από τον πατέρα του»

Κόσμος 04.03.2026
Το προφίλ του επικρατέστερου διαδόχου του Ιράν, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν την εκλογή

Σρι Λάνκα: Αμερικανικό το υποβρύχιο που βύθισε με τορπίλη την ιρανική φρεγάτα

Κόσμος 04.03.2026
Οι αρχές της Σρι Λάνκα έχουν περισυλλέξει 78 τραυματίες, αρκετοί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση