E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημη influencer πέθανε στα 36 της ενώ ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί της

Έτρωγε πρωινό στις 22 Δεκεμβρίου όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της

Δημοσίευση 15/1/2021 | 19:36

Διάσημη influencer πέθανε στα 36 της ενώ ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί της
@instagram.com/the.hidden.way

Η είδηση του θανάτου της 36χρονης Έμιλι Μίτσελ, μιας διάσημης lifestyle influencer που έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί της, προκάλεσε σοκ.

Η Μίτσελ έτρωγε πρωινό στις 22 Δεκεμβρίου όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της. Οι προσπάθειες να σωθεί η 36χρονη και το έμβρυο δεν απέδωσαν.

Τώρα η αιτία θανάτου βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπως μεταδίδει η NY Post. Η blogger από το Ρόντ Άιλαντ των ΗΠΑ, που διαχειριζόταν τον λογαριασμό the Hidden Way στο Instagram, πέθανε από πνευμονική εμβολή, όπως αναφέρει η σελίδα για την οικογένεια στο GoFundMe.

Μια φίλη έκανε γνωστή την τελευταία πληροφορία εκ μέρους του συζύγου της Τζόζεφ. «Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε ότι η επίσημη αιτία θανάτου ήταν η πνευμονική εμβολή. Παρόλο που αποτελεί πρόκληση για εμάς το να καταλάβουμε πώς αυτό μπορεί να συνέβη, γνωρίζουμε ότι όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν τα πάντα και συνεπώς είμαστε βέβαιοι πως είχε φτάσει η ώρα της. Ο Κύριος την καλούσε σπίτι», ανέφερε.

Η Μίτσελ έκανε γνωστή την πρόσφατη εγκυμοσύνη της στους 174.000 ακολούθους της στις 19 Νοεμβρίου. Δεν είναι σαφές πότε περίμεναν να γεννηθεί το παιδί, στο οποίο το ζευγάρι είχε ήδη δώσει το όνομα Τζόι. Στις 8 Δεκεμβρίου έγραψε στους followers της θα έκανε την πέμπτη της καισαρική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση