E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

«Δεμένη στο κρεβάτι φώναζε για νερό»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 13:35

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη φρίκη που έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται στο φως. Ο ανιψιός της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη, αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ, αποκαλύπτει πως βρήκε το ζευγάρι που ήταν για μέρες δεμένο μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε δεχτεί την επίθεση μέσα στο σπίτι του τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή. Τους βρήκε ο ανιψιός τους όταν ανησύχησε γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής. Το άτυχο ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του πριν από μερικά χρόνια.

Ο ανιψιός του ζευγαριού, Βαγγέλης Μηλιώνης ήταν εκείνος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι και ήρθε τετ α τετ με τις εικόνες που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους. Όπως περιγράφει στο newsit.gr η γυναίκα ήταν δεμένη πάνω στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας κείτονταν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου τους.

«Το άψυχο σώμα του άνδρα είχε μυρίσει, ενώ η γυναίκα βρίσκονταν ανήμπορη να κάνει κάτι πάνω στο κρεβάτι της. Επειδή πήγαιναν συχνά στο νοσοκομείο δεν ανησυχήσαμε. Όταν όμως είδαμε να περνούν οι μέρες και δεν έδιναν σημεία ζωής, τότε επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο.

Μας είπαν ότι δεν είχαν πάει και αμέσως πήγα στο παράθυρο του δωματίου τους κι άκουσα τη θεία μου να φωνάζει: «νερό, νερό». Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη κι έτσι μπήκα μέσα. Την έλυσα, της έδωσα να πιει νερό και ενημέρωσα την αστυνομία. Το δωμάτιο του σπιτιού ήταν παντού ανάστατο», είπε.

Τι είπε η γυναίκα στους διασώστες

Αμέσως μόλις τους βρήκαν οι συγγενείς τους, κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ηγυναίκα που ήταν σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο.

«Η σύζυγος ήταν ζωντανή, ενώ ο άνδρας της νεκρός. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη στο μάτι και αφυδατωμένη» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας του Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Από ό,τι μου είπαν, η γυναίκα είπε στους αστυνομικού και στους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι ήταν δεμένη από την Παρασκευή. Ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της ληστείας. Σημαντικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου θα παίξει η κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά ακόμη είναι σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρέη στην Εφορία: Όλες οι προθεσμίες και οι πληρωμές του Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Πώς θα επιβιώσετε από το φορολογικό «σαφάρι» του Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Ποιος βρέθηκε πίσω από την υπόθεση της 7χρονης που περιπλανιόταν μόνη στο κέντρο

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε ασυνόδευτο από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές εκτάσεις λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σε ισχύ οι απαγορεύσεις στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στα Δασοκτήματα Πανοράματος και Ωραιοκάστρου, καθώς και στις δασικές εκτάσεις της Θέρμης

Στο νοσοκομείο ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ξιφασκία Αλντο Μοντάνο: «Παλεύα για τη ζωή μου» μετά από αναφυλακτικό σοκ

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σοβαρή αλλεργική αντίδραση έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο της Ρώμης για τον Ιταλό Ολυμπιονίκη - «Είχα ενημερώσει εκ των προτέρων για την αλλεργία μου», τόνισε

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Σκύλος πέθανε αφού έφαγε λαγοκέφαλο!

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media, η ιδιοκτήτρια του ζώου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να επαγρυπνούν

Ηράκλειο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο ‑ Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο (Βίντεο)

Ελλάδα 05.07.2026
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Τοξικό νέφος πάνω από τη Θεσσαλονίκη, οδηγίες προστασίας στους πολίτες

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Η μυρωδιά καμένου πλαστικού έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές - Συστάσεις για κλειστά παράθυρα και περιορισμό των μετακινήσεων λόγω των καπνών

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 6 περιφέρειες – «Πορτοκαλί» συναγερμός και για Αττική

Ελλάδα 05.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτική Προστασία, Περιφέρειες και Δήμοι – Τι πρέπει να αποφύγουν οι πολίτες και ποιες οδηγίες ισχύουν

Επίδομα ενοικίου ΟΠΕΚΑ: Tα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πάρετε

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Αναλυτικός οδηγός για την υποβολή αίτησης στο Επίδομα Στέγασης μέσω της πλατφόρμας του ΟΠΕΚΑ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους λόγους απόρριψης.

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Το αυτοκίνητο του 76χρονου που προκάλεσε την πυρκαγιά ‑ ομολόγησε ότι έγινε άθελά του

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Συνελήφθη αυτόφωρο ο άνδρας - Η Πυροσβεστική διαπίστωσε εμφανείς ενδείξεις μέθης - Το καμένο όχημά του βρέθηκε στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο μετά από ολονύχτια μάχη ‑ Κάηκαν επιχειρήσεις, 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο

Ελλάδα 05.07.2026
Συνεχίζεται η κατάσβεση στα δύο εργοστάσια, ένα υφασμάτων και το δεύτερο της ανακύκλωσης - Τοξικό νέφος έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη -  Συνεχίζουν να επιχειρούν 160 πυροσβέστες, εναέρια μέσα και η ομάδα «Δευκαλίων» του στρατού