E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

«Δεμένη στο κρεβάτι φώναζε για νερό»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 13:35

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη φρίκη που έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται στο φως. Ο ανιψιός της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη, αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ, αποκαλύπτει πως βρήκε το ζευγάρι που ήταν για μέρες δεμένο μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε δεχτεί την επίθεση μέσα στο σπίτι του τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή. Τους βρήκε ο ανιψιός τους όταν ανησύχησε γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής. Το άτυχο ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του πριν από μερικά χρόνια.

Ο ανιψιός του ζευγαριού, Βαγγέλης Μηλιώνης ήταν εκείνος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι και ήρθε τετ α τετ με τις εικόνες που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους. Όπως περιγράφει στο newsit.gr η γυναίκα ήταν δεμένη πάνω στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας κείτονταν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου τους.

«Το άψυχο σώμα του άνδρα είχε μυρίσει, ενώ η γυναίκα βρίσκονταν ανήμπορη να κάνει κάτι πάνω στο κρεβάτι της. Επειδή πήγαιναν συχνά στο νοσοκομείο δεν ανησυχήσαμε. Όταν όμως είδαμε να περνούν οι μέρες και δεν έδιναν σημεία ζωής, τότε επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο.

Μας είπαν ότι δεν είχαν πάει και αμέσως πήγα στο παράθυρο του δωματίου τους κι άκουσα τη θεία μου να φωνάζει: «νερό, νερό». Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη κι έτσι μπήκα μέσα. Την έλυσα, της έδωσα να πιει νερό και ενημέρωσα την αστυνομία. Το δωμάτιο του σπιτιού ήταν παντού ανάστατο», είπε.

Τι είπε η γυναίκα στους διασώστες

Αμέσως μόλις τους βρήκαν οι συγγενείς τους, κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ηγυναίκα που ήταν σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο.

«Η σύζυγος ήταν ζωντανή, ενώ ο άνδρας της νεκρός. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη στο μάτι και αφυδατωμένη» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας του Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Από ό,τι μου είπαν, η γυναίκα είπε στους αστυνομικού και στους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι ήταν δεμένη από την Παρασκευή. Ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της ληστείας. Σημαντικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου θα παίξει η κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά ακόμη είναι σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβγάς Έλον Μασκ με τον CEO της Ryanair: «Είσαι εντελώς ηλίθιος»

Κόσμος 17.01.2026
Aναρωτήθηκε μήπως να αγοράσει την εταιρεία

Πέθανε στα 94 του ο πατριάρχης της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος

Ελλάδα 17.01.2026
«Το μεγάλο του έργο άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη βιομηχανία της Ελλάδας»

Λάρισα: Έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρίχρονο κοριτσάκι– Νοσηλεύεται στο νοσοκομείo

Ελλάδα 17.01.2026
To κοριτσάκι που διέμενε σε χωριό του δήμου Τυρνάβου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Οικονομία 17.01.2026
Λόγω χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 18 και 25 Ιανουαρίου

Κωνσταντινούπολη: Ανήλικος μαχαίρωσε θανάσιμα 17χρονο – Σοκάρει η ομολογία του

Κόσμος 17.01.2026
Αγρια δολοφονία μπροστά σε κάμερα ασφαλείας

Αγρίνιο: Ομολόγησε ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου – Στο μικροσκόπιο ερωτικό κίνητρο

Ελλάδα 17.01.2026
Σοκ στη Μακρύνεια από τον θάνατο του Κώστα Αλεξανδρή

«Κόκκινος Συναγερμός» για την επιτραπέζια ελιά – Απειλείται από τη συμφωνία με τη Mercosur

Οικονομία 17.01.2026
Η συμφωνία ΕΕ – Mercosur απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό

«Να μάθουμε τι συνέβη» – Πέντε οικογένειες μηνύουν το TikTok για τους θανάτους των παιδιών τους

Κόσμος 17.01.2026
Βρετανοί γονείς οδηγούν το TikTok σε αμερικανικό δικαστήριο σε μια υπόθεση-ορόσημο για την ευθύνη των social media

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη