E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

«Δεμένη στο κρεβάτι φώναζε για νερό»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 13:35

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη φρίκη που έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται στο φως. Ο ανιψιός της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη, αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ, αποκαλύπτει πως βρήκε το ζευγάρι που ήταν για μέρες δεμένο μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε δεχτεί την επίθεση μέσα στο σπίτι του τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή. Τους βρήκε ο ανιψιός τους όταν ανησύχησε γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής. Το άτυχο ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του πριν από μερικά χρόνια.

Ο ανιψιός του ζευγαριού, Βαγγέλης Μηλιώνης ήταν εκείνος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι και ήρθε τετ α τετ με τις εικόνες που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους. Όπως περιγράφει στο newsit.gr η γυναίκα ήταν δεμένη πάνω στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας κείτονταν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου τους.

«Το άψυχο σώμα του άνδρα είχε μυρίσει, ενώ η γυναίκα βρίσκονταν ανήμπορη να κάνει κάτι πάνω στο κρεβάτι της. Επειδή πήγαιναν συχνά στο νοσοκομείο δεν ανησυχήσαμε. Όταν όμως είδαμε να περνούν οι μέρες και δεν έδιναν σημεία ζωής, τότε επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο.

Μας είπαν ότι δεν είχαν πάει και αμέσως πήγα στο παράθυρο του δωματίου τους κι άκουσα τη θεία μου να φωνάζει: «νερό, νερό». Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη κι έτσι μπήκα μέσα. Την έλυσα, της έδωσα να πιει νερό και ενημέρωσα την αστυνομία. Το δωμάτιο του σπιτιού ήταν παντού ανάστατο», είπε.

Τι είπε η γυναίκα στους διασώστες

Αμέσως μόλις τους βρήκαν οι συγγενείς τους, κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ηγυναίκα που ήταν σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο.

«Η σύζυγος ήταν ζωντανή, ενώ ο άνδρας της νεκρός. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη στο μάτι και αφυδατωμένη» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας του Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Από ό,τι μου είπαν, η γυναίκα είπε στους αστυνομικού και στους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι ήταν δεμένη από την Παρασκευή. Ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της ληστείας. Σημαντικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου θα παίξει η κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά ακόμη είναι σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

Ελλάδα Χτες
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

Ελλάδα Χτες
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.