E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

«Δεμένη στο κρεβάτι φώναζε για νερό»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 13:35

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη φρίκη που έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται στο φως. Ο ανιψιός της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη, αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ, αποκαλύπτει πως βρήκε το ζευγάρι που ήταν για μέρες δεμένο μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε δεχτεί την επίθεση μέσα στο σπίτι του τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή. Τους βρήκε ο ανιψιός τους όταν ανησύχησε γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής. Το άτυχο ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του πριν από μερικά χρόνια.

Ο ανιψιός του ζευγαριού, Βαγγέλης Μηλιώνης ήταν εκείνος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι και ήρθε τετ α τετ με τις εικόνες που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους. Όπως περιγράφει στο newsit.gr η γυναίκα ήταν δεμένη πάνω στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας κείτονταν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου τους.

«Το άψυχο σώμα του άνδρα είχε μυρίσει, ενώ η γυναίκα βρίσκονταν ανήμπορη να κάνει κάτι πάνω στο κρεβάτι της. Επειδή πήγαιναν συχνά στο νοσοκομείο δεν ανησυχήσαμε. Όταν όμως είδαμε να περνούν οι μέρες και δεν έδιναν σημεία ζωής, τότε επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο.

Μας είπαν ότι δεν είχαν πάει και αμέσως πήγα στο παράθυρο του δωματίου τους κι άκουσα τη θεία μου να φωνάζει: «νερό, νερό». Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη κι έτσι μπήκα μέσα. Την έλυσα, της έδωσα να πιει νερό και ενημέρωσα την αστυνομία. Το δωμάτιο του σπιτιού ήταν παντού ανάστατο», είπε.

Τι είπε η γυναίκα στους διασώστες

Αμέσως μόλις τους βρήκαν οι συγγενείς τους, κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ηγυναίκα που ήταν σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο.

«Η σύζυγος ήταν ζωντανή, ενώ ο άνδρας της νεκρός. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη στο μάτι και αφυδατωμένη» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας του Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Από ό,τι μου είπαν, η γυναίκα είπε στους αστυνομικού και στους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι ήταν δεμένη από την Παρασκευή. Ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της ληστείας. Σημαντικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου θα παίξει η κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά ακόμη είναι σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξία Μπακογιάννη: Περπατώ με τα παιδιά μου και βλέπω Κουφοντίνα ή Γιωτόπουλο, τι να κάνω;

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
«Αν δεν αντιδράσω δεν μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Αν αντιδράσω είμαι απολύτως εν αδίκω»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Ο Δικέφαλος με μια λιτή ανακοίνωση έβαλε τους τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Επιχειρηματίας στο Κολωνάκι μήνυσε πρωταθλήτρια πυγμαχίας για υπεξαίρεση 3.000 ευρώ από το ταμείο του εστιατορίου

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Η αθλήτρια με σημαντική διαδρομή στον χώρο της πυγμαχίας, μέλος της εθνικής ομάδας της εργαζόταν ως ταμίας σε εστιατόριο

Φραντζί Πιερό: «Η μητέρα μου έπρεπε να επιλέξει αν θα έτρωγε η ίδια ή αν θα τάιζε εμάς»

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Ο επιθετικός από την Αϊτή, που εξακολουθεί να ανήκει στο ρόστερ της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη στην ισπανική Marca, για το τι σημαίνει για τη χώρα του η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ

Μόσχα: Καρέ – καρέ σε βίντεο το πώς χτυπήθηκε το διυλιστήριο και εκτοξεύθηκε το καπάκι δεξαμενής

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Δείτε σε βίντεο πώς έγινε το πλήγμα στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας, που προκαλεί ερωτήματα για το εάν ευθύνεται αντιαεροπορικός πύραυλος των Ρώσων που επιχειρούσε να χτυπήσει ουκρανικό drone

Συναγερμός στη Γερμανία για ακραία καιρικά φαινόμενα με καύσωνα έως 38°C και ισχυρές βροχοπτώσεις

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για υψηλές θερμοκρασίες, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ημέρες - Προβλήματα στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις λόγω κεραυνών και βλαβών στο δίκτυο.

Ξανά σε λειτουργία το Μετρό Θεσσαλονίκης από αύριο Σάββατο

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά τη βασική γραμμή, η οποία συνδέει τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό με τη Νέα Ελβετία

Παναθηναϊκός: Σερβικά μέσα αναφέρονται στο «all in» για την απόκτηση του Ομπράντοβιτς

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Ο «Ζοτς» θα μπορούσε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός στην Ευρώπη αν ο Γιαννακόπουλος υλοποιήσει την πρότασή του

Σιαμαία κοριτσάκια από τις Φιλιππίνες διαχωρίστηκαν επιτυχώς μετά από εξάωρη απαιτητική επέμβαση στο Ριάντ, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Τα δίδυμα βρίσκονται πλέον σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύονται υπό στενή παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων

Οχήματα: Ποιοι κερδίζουν απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης

Auto + Moto 19.06.2026
Τι ισχύει για τρίτεκνους - Οι δικαιούχοι, τα ποσοστά έκπτωσης και η διαδικασία

Λαμία: «Καμπάνα» στο αυτόφωρο για τον 30χρονο που φωτογράφιζε ανήλικες στην παραλία

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Το δικαστήριο δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγορούμενο