E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

«Δεμένη στο κρεβάτι φώναζε για νερό»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 13:35

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει μαρτυρία για το ηλικιωμένο ζευγάρι

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη φρίκη που έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται στο φως. Ο ανιψιός της γυναίκας που βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη, αφυδατωμένη και σε κατάσταση σοκ, αποκαλύπτει πως βρήκε το ζευγάρι που ήταν για μέρες δεμένο μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου του.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είχε δεχτεί την επίθεση μέσα στο σπίτι του τουλάχιστον από την περασμένη Παρασκευή. Τους βρήκε ο ανιψιός τους όταν ανησύχησε γιατί δεν έδιναν σημεία ζωής. Το άτυχο ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του πριν από μερικά χρόνια.

Ο ανιψιός του ζευγαριού, Βαγγέλης Μηλιώνης ήταν εκείνος που μπήκε πρώτος μέσα στο σπίτι και ήρθε τετ α τετ με τις εικόνες που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους. Όπως περιγράφει στο newsit.gr η γυναίκα ήταν δεμένη πάνω στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας κείτονταν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του δωματίου τους.

«Το άψυχο σώμα του άνδρα είχε μυρίσει, ενώ η γυναίκα βρίσκονταν ανήμπορη να κάνει κάτι πάνω στο κρεβάτι της. Επειδή πήγαιναν συχνά στο νοσοκομείο δεν ανησυχήσαμε. Όταν όμως είδαμε να περνούν οι μέρες και δεν έδιναν σημεία ζωής, τότε επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο.

Μας είπαν ότι δεν είχαν πάει και αμέσως πήγα στο παράθυρο του δωματίου τους κι άκουσα τη θεία μου να φωνάζει: «νερό, νερό». Η πόρτα του σπιτιού δεν ήταν κλειδωμένη κι έτσι μπήκα μέσα. Την έλυσα, της έδωσα να πιει νερό και ενημέρωσα την αστυνομία. Το δωμάτιο του σπιτιού ήταν παντού ανάστατο», είπε.

Τι είπε η γυναίκα στους διασώστες

Αμέσως μόλις τους βρήκαν οι συγγενείς τους, κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ηγυναίκα που ήταν σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο.

«Η σύζυγος ήταν ζωντανή, ενώ ο άνδρας της νεκρός. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη στο μάτι και αφυδατωμένη» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας του Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Από ό,τι μου είπαν, η γυναίκα είπε στους αστυνομικού και στους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι ήταν δεμένη από την Παρασκευή. Ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της ληστείας. Σημαντικό ρόλο στη λύση του μυστηρίου θα παίξει η κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά ακόμη είναι σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ – Ιράν: Η συμφωνία θα επιτρέπει στην Τεχεράνη να πουλά ξανά πετρέλαιο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Η νέα συμφωνία αποκλιμάκωσης ΗΠΑ - Ιράν προβλέπει άμεση χαλάρωση περιορισμών στις εξαγωγές πετρελαίου της Τεχεράνης

Ο εγκέφαλός μας δεν έχει σχεδιαστεί για τόσο πολλές κακές ειδήσεις

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Εκθέσεις και έρευνες παρουσιάζουν το αποτύπωμα των αρνητικών ειδήσεων στον ανθρώπινο εγκέφαλο

Εμμανουήλ Καραλής: Πρωτιά στην Οστράβα με άλμα στα 5,82μ, βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε και τρεις άκυρες στα 6μ

Μουντιάλ 2026: 13.000 οπαδοί της Αργεντινής αποκλείστηκαν λόγω απλήρωτης διατροφής

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δεν τους επιτράπηκε η έξοδος από τη χώρα

Μουντιάλ 2026: Το χειρότερο ξεκίνημα της Νότιας Αμερικής εδώ και 52 χρόνια

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Προβληματισμός για την εικόνα των ομάδων της

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Τήνος και Αλόννησος

Ελλάδα 16.06.2026
Με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρου Παπασταύρου, η Τήνος και η Αλόννησος τίθενται για τους επόμενους τρεις μήνες σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας.

Επίδομα αδείας: Τι αλλάζει μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού ‑ Πότε θα καταβληθεί

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Πότε πληρώνεται το επίδομα αδείας και πώς υπολογίζεται

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία για την έκπτωση 3%

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Βήμα-βήμα η διαδικασία υποβολής της φορολογικής δήλωσης

Ο Σταύρος Φλώρος συγκλονίζει: Έκανα χειρουργείο που είχε σοβαρή επιπλοκή, είχα εσωτερική αιμορραγία

E-Daily 3.Left 16.06.2026
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής», είπε ακόμα, αναφέροντας ότι χρειάστηκε να κάνει και δεύτερο χειρουργείο

Καύσωνας στην Ελλάδα; Τι λέει ο μετεωρολόγος Κολυδάς

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Τι προβλέπει ο μετεωρολόγος για τον καιρό τις επόμενες ημέρες

Τι να κάνετε αν σας δαγκώσει λαγοκέφαλος: Οι τέσσερις οδηγίες από τον Ερυθρό Σταυρό, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Αν και το δάγκωμα του λαγοκέφαλου δεν είναι τοξικό, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραύμα - Επικίνδυνη είναι και η κατανάλωση του ψαριού, καθώς περιέχει ισχυρή νευροτοξίνη