E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικολόγος της Ρόδου: Ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 10:10

Γυναικολόγος της Ρόδου: Ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Δίωξη σε βάρος του γυναικολόγου στη Ρόδο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση άσκησε το πρωί της Πέμπτης η εισαγγελέας.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, μία ακόμη γυναίκα που πέρασε από την γυναικολογική καρέκλα του εν λόγω γιατρού υποστηρίζει ότι έπεσε κι αυτή θύμα του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα από την Θεσσαλονίκη, η οποία ισχυρίζεται ότι ο γυναικολόγος ασέλγησε πάνω της, όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια στη Ρόδο και προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον του.

Ο γυναικολόγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τουλάχιστον 17 μηνύσεις και κατηγορείται από τα θύματά του για σeξουαλική παρενόχληση, ασέλγεια, μέχρι και για βιασμό.

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι» έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού. «Ενας καλός γιατρός», όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, αλλά με «περίεργα γούστα» και «ακόρεστες ορμές», σύμφωνα με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται.

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, o γυναικολόγος στο απολογητικό του υπόμνημα επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην ερωμένη του, την οποία κατηγορεί για μεθόδευση της υπόθεσης με σκοπό την εξόντωσή του. Υποστηρίζει ότι το έκανε, προκειμένου να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε σχέσεις μαζί της τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίζεται ο γιατρός δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να ασκηθούν διώξεις εναντίον του.

Εν τω μεταξύ, μετά την δημοσιοποίηση, από το «Πρώτο ΘΕΜΑ, τμημάτων από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος, η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε και η οποία φέρεται από τους ισχυρισμούς του να διατηρούσε σχέση μαζί του, χθες υπέβαλε, δια της συνηγόρου της, Εύης Αρνιθενού, αίτημα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του ιατρού, προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν ο ένας στον άλλο στον πληθυντικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Κόσμος Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος Χτες
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού