E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nτουμπάι: Αναβλήθηκε το Greek party λόγω ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων

Τι έγραψε η Ελληνίδα dj που θα έπαιζε στο πάρτυ

Δημοσίευση 13/1/2021 | 16:20

Nτουμπάι: Αναβλήθηκε το Greek party λόγω ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων

H ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στο Ντουμπάι, οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να το ακυρώσουν.

Στα σχέδια θα μείνει τελικά μόνο το ελληνικό party, το οποίο είχε προγραμματιστεί στο Ντουμπάι για τις 15 Ιανουαρίου, καθώς ανακοινώθηκε η ακύρωσή του.

Αυτό ήταν να γίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το Millenium Hotel στο οποίο θα έπαιζε μουσική η Άντζελα Παντελή, η οποία είχε αναφερθεί στο event αυτό μιλώντας στην εφημερίδα «On Time».

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, επειδή τις τελευταίες μέρες υπήρξε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή, ανακοινώθηκε η μετάθεσή του κατά δύο εβδομάδες. Αντί λοιπόν για τις 15 Ιανουαρίου, πήγε για τις 29 του ίδιου μήνα.

Η ανακοίνωση
Το ποστάρισμα με το οποίο η Άντζελα Παντέλη ανακοίνωνε την μετάθεση, ανέφερε: «Αγαπητοί φίλοι, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού (3.243) αποφασίσαμε να αναβάλουμε το ελληνικό μας πάρτι για τις 29 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε ελπίζουμε ο αριθμός να πέσει και να έχουμε κάνει όλοι το εμβόλιο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία 06.03.2026
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science 06.03.2026
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα 06.03.2026
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος 06.03.2026
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος 06.03.2026
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα 06.03.2026
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος 06.03.2026
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος 06.03.2026
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος 06.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»