E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες που σοκάρουν

Δημοσίευση 28/12/2020 | 18:00

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης

Στη Θεσσαλονίκη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αργά το βράδυ της Κυριακής (27.12.2020) πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα ηλικίας 22 και 25 ετών μετά από καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού της, αλλά και για τη βιντεοσκόπηση της πράξης.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα. Όταν οι δύο νεαροί συναντήθηκαν με την 15χρονη και μία ακόμα συνομήλικη φίλη της. Και οι τέσσερις πήγαν σε διαμέρισμα που διαμένει ο 22χρονος σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Εκεί η 15χρονη – όπως ανέφερε και η ίδια στους αστυνομικούς – ήρθε με τη συναίνεσή της σε σeξουαλική επαφή με τον 22χρονο, ο οποίος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο τη συνεύρεση. Η 15χρονη μετά τη σeξουαλική επαφή ζήτησε από τον 22χρονο να διαγράψει το βίντεο, αλλά αυτός αρνήθηκε και πήγε στην τουαλέτα.

Στη συνέχεια – όπως σημείωσε η ανήλικη – στο δωμάτιο μπήκε ο 25χρονος που της ζήτησε να έρθουν σε σeξουαλική επαφή. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα βάλει άλλα άτομα να τη χτυπήσουν. Τότε η 15χρονη πήρε αμέσως τη φίλη της και έφυγαν από το σπίτι. «Όταν βγήκε ο… (σ.σ. αναφέρει το όνομα του 22χρονου) από το δωμάτιο πήγε απευθείας στο μπάνιο. Στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο ο… (σ.σ. αναφέρει το όνομα του 25χρονου).

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες που σοκάρουν

«Κάθισαν εκεί για 10′ λεπτά και δεν ξέρω τι κάνανε. Μετά βγήκε η φίλη μου και ο… (σ.σ. 25χρονος )την έβριζε. Δεν ξέρω το λόγο που την έβριζε. Της είπε «θα δεις τί θα πάθεις π…», αναφέρει στην κατάθεσή της, που συμπεριλαμβάνεται μέσα στη δικογραφία, η φίλη της 15χρονης.

Στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής (27.12.2020) όλοι τους έφυγαν από το διαμέρισμα. Τότε η 15χρονη κάλεσε την αστυνομία και μετέφερε στον 22χρονο ότι ο φίλος του προσπάθησε να τη βιάσει.

Αφού οι δύο κοπέλες κατέθεσαν όλα τα παραπάνω στις αστυνομικές αρχές, αμέσως συνελήφθησαν ο 22χρονος και ο 25χρονος με τις κατηγορίες κατά περίσταση για απόπειρα βιασμού, παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών σε βάρος του 22χρονου, του 25χρoνου, αλλά και των δύο ανήλικων κοριτσιών, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

Θεσσαλονίκη: Η εκδοχή του 22χρονου

Από την πλευρά τους οι συγγενείς του 22χρονου μιλώντας στο newsit.gr δίνουν τη δική τους εκδοχή: «Ο αδερφός μου με την κοπέλα είχαν μια φιλική σχέση. Πήγαν στο σπίτι του. Μαζί τους πήγε κι ένας φίλος του αδερφού μου και μια φίλη της 15χρονης», λέει ο αδερφός του 22χρονου και συμπληρώνει: «Ο αδερφός μου με την 15χρονη βρέθηκαν ερωtικά στο ένα δωμάτιο με τη θέλησή της. Μάλιστα ζήτησε να την τραβήξει και βίντεο. Μετά έφυγαν από το σπίτι και η 15χρονη έκανε την καταγγελία. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό. Ο αδερφός μου έχει πάθει σοκ».

Σήμερα, Δευτέρα (28.12.2020) ο 22χρονος και ο 25χρονος οδηγήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στα δικαστήρια. Εκεί, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 5 Ιανουαρίου 2021 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η νομική υπεράσπιση των κατηγορουμένων, ο εισαγγελέας άλλαξε κατηγορητήριο για την απόπειρα βιασμού αφού το μετέτρεψε σε απόπειρα παράνομης βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γρίπη των πτηνών εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο πιο απρόσμενο μέρος της Ευρώπης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η παγκόσμια εξάπλωση της γρίπης των πτηνών έχει ήδη προκαλέσει ευρεία ανησυχία μεταξύ κυβερνήσεων και παραγωγών πουλερικών

Le Monde: «Παράθυρο» επιστροφής θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο ανοίγει νέα γαλλική νομοθεσία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τη νέα γαλλική νομοθεσία επιτρέπεται η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο, υποστηρίζει σε άρθρο της στη Monde η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή

Πάτρα: «Φώναζα `πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά`» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου

«Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Ασχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

E-Daily 3.Left Χτες
Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)

Παραλήρημα της Αγκυρας για την γενοκτονία των Ποντίων: Η Ελλάδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, εσείς σφάξατε Τούρκους στην Τριπολιτσά

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την ιστορία για πολιτικό όφελος και να αναγνωρίσουν τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον Τούρκων και άλλων εθνοτικών ομάδων» σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση

X: Περιορίζει τους χρήστες χωρίς μπλε τικ σε 50 δημοσιεύσεις την ημέρα

Κόσμος Χτες
Οι οι επικριτές αυτού του περιορισμού προειδοποιούν ότι μια τέτοια αλλαγή ενδέχεται να οδηγήσει σε μαζικότερη αποχώρηση χρηστών

Καρκίνος: Κοινό φάρμακο για το άσθμα ίσως βοηθά στην αντιμετώπιση επιθετικών μορφών του

Tech + Science Χτες
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Cancer

Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων ‑ Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Ελλάδα Χτες
Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών με την ίδια εργασιακή θέση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έκανε μήνυση σε Κουσουλό και Γεωργιάδη – Για ποιο λόγο

E-Daily 3.Left Χτες
Πληρεξούσιος δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κατά της Αννας Καρακίτσου, του Πέτρου Κουσουλού, του Χαράλαμπου Κούτρα και του Αδωνι Γεωργιάδη

Μήνυση Καρυστιανού και Αυγερινού σε Καραχάλιο, μετά τις αναφορές περί «εντολής ίδρυσης κόμματος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Καταγγέλλουν το Νίκο Καραχάλιο για «ψευδείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς»