E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η τρομερή προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ να πάει στο Παίδων αγοράκι που κινδύνευε

«Κάνε αριστερά, φύγε»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/12/2020 | 11:23

Η τρομερή προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ να πάει στο Παίδων αγοράκι που κινδύνευε

Σωτήρια αποδείχθηκε η βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε μία οικογένεια, προκειμένου να φτάσει έγκαιρα στο Παίδων και να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στο παιδί της.

Παίζοντας ο μικρός έβαλε μία μπίλια στην μύτη του και η μητέρα κατάλαβε πως έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα στην αναπνοή του. Αμέσως τηλεφώνησε την παιδίατρο, η οποία τους ζήτησε να πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο, καθώς το παιδί ήδη είχε αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα στην αναπνοή του.

Η κίνηση όμως που συνάντησαν στον δρόμο ήταν πολύ μεγάλη και έτσι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την Άμεση Δράση, η οποία σε ένα λεπτό τους είχε βρει είχε ξεκινήσει η προσπάθεια να ανοίξουν δρόμο για να φτάσουν έγκαιρα στο Παίδων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η… αποστολή αυτή δεν ήταν και τόσο εύκολη, καθώς οι δρόμοι εκείνη τη στιγμή ήταν πηγμένοι.

Τόσο όμως η μηχανή της αστυνομίας που ήταν μπροστά και άνοιγε τον δρόμο, όσο και το περιπολικό που βρισκόταν πίσω και φώναζε στους οδηγούς να κάνουν άκρη, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε 7 λεπτά το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σούπερ μάρκετ: Ποια 23 προϊόντα θα έχουν μειωμένη τιμή από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η Κοινωνική Συμφωνία κυβέρνησης, βιομηχανίας τροφίμων και σούπερ μάρκετ προβλέπει μειώσεις τουλάχιστον 5% σε βασικά προϊόντα για διάστημα έως τεσσάρων μηνών.

Εξαφάνιση Κινέζας μεταφράστριας: Τι είπε ο σύζυγός της που «πάγωσε» τη Μαρία Αναστασοπούλου on air

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Βασίλης Καραβασίλης μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα δύο σενάρια που εξετάζει για την τύχη της Γιου Τινγκ, η οποία αγνοείται εδώ και 50 ημέρες.

Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση MRB: Ποιος πρωτεύει και ποιο κόμμα χάνει τρεις μονάδες

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η ΝΔ παραμένει πρώτη δύναμη, η ΕΛΑΣ του Τσίπρα μπαίνει δυναμικά στη μέτρηση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει αισθητή πτώση, σύμφωνα με τις τάσεις Ιουλίου της MRB.

Η στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση που τυλίχθηκε στις φλόγες στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έντεκα τραυματίες από την πυρκαγιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο, με τρεις εξ αυτών να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Καρέ‑καρέ η επίθεση ουκρανικού drone σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο – Η στιγμή που πλήττει τον στόχο του

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του πληρώματος ενός από τα πλοία»

Αναγκαστική προσγείωση F‑16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου ‑Καλά στην υγεία του ο πιλότος

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

Ελλάδα 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

Ελλάδα 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

Κόσμος 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν