E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία επιχειρηματία στην Καβάλα: «Τον χτύπησε ο γιος μου!»

Αποκαλυπτική η δικογραφία της υπόθεσης

Δημοσίευση 22/12/2020 | 10:43

Δολοφονία επιχειρηματία στην Καβάλα: «Τον χτύπησε ο γιος μου!»

«Είχαν από παλιά προσωπικές διάφορες. Απέναντι από το σπίτι που ανακαίνισε το θυμα ο γιος μου τον χτύπησε. Μου είπε ότι τον φόρτωσε στο αμάξι για να τον πάει στο νοσοκομείο. Ήταν μαλωμένοι από παλιά. Εκείνη τη μέρα τσακώθηκαν».

Σοκ προκαλεί η μητερα του συλληφθέντα ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε με γεωργικό εργαλείο τον επιχειρηματία Γιωργο Γρηγοριαδη και τον πέταξε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Οφρύνιο της Καβάλας. Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει σήμερα στοιχεία από την κατάθεση της γυναίκας η οποία συνελήφθη ως συνεργός του γιου της, ο οποιος φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρω έξω από το σπίτι του τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποιος αγνοούταν εδώ και μιάμιση εβδομάδα.

«Κλειδί» στην υπόθεση φέρεται να ήταν ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποιος μένει κοντά στο σπίτι που ανακαίνιζε το θυμα. Ο ίδιος φαίνεται πως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και είπε στους ανδρες της Ασφάλειας πως είδε τον άγριο τσακωμό των δυο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφοριες ο φερομενος ως δράστης φόρτωσε τον επιχειρηματία στο αμάξι και τον πέταξε σε μια προσπάθεια να ξεφορτωθεί τη σορό του.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης ήταν αρνητικός και δεν ομολογούσε το εγκλημα του στους αστυνομικούς.

Το χρονικο της υπόθεσης

Ο άτυχος Γρηγοριάδης δέχτηκε το φονικό χτύπημα από αμβλύ όργανο πισώπλατα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να ομολόγησε την ανθρωποκτονία, ενώ η μητέρα του κατηγορείται ότι γνώριζε τι συνέβη και τον κάλυψε. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους αργά το βράδυ της Κυριακής αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και τα στοιχεία που βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του θύματος. Ανατριχιαστικά είναι τα έως τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε την πρώτη εξέταση της σορού που φέρεται σύμφωνα με εκτιμησεις να ανήκει στον 42χρονο επιχειρηματία, Γιωργο Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας, πριν από λίγο.

«Είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα.», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο Ιατροδικαστης. Σύμφωνα με πληροφοριες το θυμα χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ έως τώρα φαίνεται πως πρόκειται για καθαρή ανθρωποκτονία. Οι ίδιες πηγες από την περιοχή αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε με αμβλύ αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απεργία πιλότων και πληρωμάτων καμπίνας της Lufthansa ‑ Ακυρώνονται σχεδόν όλες οι αναχωρήσεις από γερμανικά αεροδρόμια

Κόσμος 12.02.2026
Επηρεάζονται περίπου 69.000 επιβάτες - Η εταιρεία εκτιμά ότι το πτητικό της πρόγραμμα θα αποκατασταθεί αύριο

«Πέθανα για 40 λεπτά και αυτό είναι που μου έμαθε η εμπειρία μου για τη ζωή»

Κόσμος 12.02.2026
Η καρδιά του σταμάτησε λόγω κληρονομικής πάθησης

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ουκρανός αθλητής που φόρεσε κράνος με θύματα του πολέμου

Αθλητικά Νέα 12.02.2026
Η πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής δήλωσε πως ο Βλαντισλάβ Χερασκέβιτς «δεν ήθελε να εξετάσει καμία μορφή συμβιβασμού»

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την διάδοχο του: Τα ερωτήματα που προκαλεί η επιλογή του

Κόσμος 12.02.2026
Γιατί ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, ο οποίος είναι ακόμα νέος και φαίνεται σχετικά υγιής, ορίζει ήδη ένα 13χρονο παιδί ως διάδοχό του;

Εντυπωσιακές εικόνες άγριας φύσης στο Δέλτα του Έβρου με άλογα να διασχίζουν τον ποταμό

Ελλάδα 12.02.2026
Δυναμική συνύπαρξη νερού και άγριας πανίδας σε ένα από τα σημαντικότερα φυσικά τοπία της Ελλάδας

Με το Break on through των Doors και χειροκροτήματα ο μετροπόντικας Αθηνά στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4

Ελλάδα 12.02.2026
Η «Αθηνά» ξεκίνησε από την Κατεχάκη έχει κατασκευάσει ήδη σήραγγα 5,1 χιλιομέτρων

Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας, πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική 12.02.2026
Από το 1981 εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής στην περιφέρεια του νομού Κορινθίας - Κόρη του είναι η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα

Nεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό ‑ Εκτός λειτουργίας η «κόκκινη» Γραμμή στο Σύνταγμα

Ελλάδα 12.02.2026
Ο σταθμός Σύνταγμα για τη Γραμμή 2 είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει ανταπόκριση με τη Γραμμή 3

Σοκ στη Γαλλία: Τρία βρέφη νεκρά από κατανάλωση ύποπτου γάλακτος

Κόσμος 12.02.2026
Από τα μέσα Δεκεμβρίου έχουν αποσυρθεί δεκάδες παρτίδες βρεφικού γάλακτος παγκοσμίως