E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Instagramer φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της μητέρας της με μαχαίρι

Aλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας στο δικαστήριο

Δημοσίευση 16/12/2020 | 10:57

Instagramer φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της μητέρας της με μαχαίρι

Μια νέαρη φοιτήτρια ιατρικής από τη Μολδαβία βρίσκεται υπό κράτηση με την υποψία ότι σκότωσε με ειδεχθή τρόπο τη μητέρα της, αφαιρώντας την καρδιά της με μαχαίρι ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή!

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η 21χρονη Άνα Λέικοβιτς μαχαίρωσε την μητέρα της και κατόπιν, ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, άρχισε να αφαιρεί όργανα από την άτυχη γυναίκα, βασανίζοντάς την ως τον θάνατό της.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα, που πέρα από τις σπουδές της φιλοδοξούσε να γίνει σταρ του Instagram, έκανε ψύχραιμη ντους και βγήκε να συναντήσει τον φίλο της.

Η νεαρή γυναίκα από το Κομράτ είναι η κύρια ύποπτη του φρικτού εγκλήματος, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας. Άτομο από την τοπική αστυνομία που δεν κατονομάζεται περιέγραψε τις λεπτομέρειες της αδιανότητης πράξης της νεαρής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η 21χρονη «ξερίζωσε την καρδιά από το στήθος της ετοιμοθάνατης γυναίκας».

Η σπουδάστρια Ιατρικής, που διατηρούσε λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες followers, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μια μέρα μετά τη σύλληψή της. Ένα βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail τη δείχνει να ξαπλώνει στον πάγκο μέσα στη δικαστική αίθουσα και να καθαρίζει τα νύχια της, προτού σηκωθεί όρθια πάνω στον πάγκο όταν ο δικαστής μπήκε στην αίθουσα. Ερωτηθείσα από έναν δημοσιογράφο αν σκότωσε και διαμέλισε την μητέρα της, εκείνη απλά γέλασε και είπε «Αντίο».

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές ότι, όταν το θύμα επέστρεψε από τη Γερμανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, εντόπισε σημάδια ότι η κόρη της είχε μπλέξει με ναρκωτικά και κανόνισε να της παρασχεθεί βοήθεια, κάτι που εξόργισε τη νεαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο της Άννα, η σπουδάστρια δεν είχε τέτοιο πρόβλημα ούτε είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης. «Ήταν μια πολύ καλή οικογένεια. Η Πρασκόβια λάτρευε την κόρη της και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μαζί της μπορούσε. Πέρασαν δύο ώρες προτού μου πει η αστυνομία ότι η Άννα είναι η κύρια ύποπτη. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

To θύμα, η 40χρονη Πρασκόβια

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κοπέλα είναι η κύρια και μοναδική ύποπτη μέχρι στιγμής και ότι διεξάγεται έρευνα για να φωτιστούν τα κίνητρά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν

Κόσμος 09.01.2026
Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Ελλάδα 09.01.2026
Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ροδόπη: Αγνοείται αγρότης – Παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Λίσσο ποταμό

Ελλάδα 09.01.2026
Αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου από το χωριό Μίρανα - Τον ψάχνουν και δύτες από την 2η ΕΜΑΚ

Ο καιρός αγριεύει και οι μετεωρολόγοι… διαφωνούν για το αν θα χιονίσει

Καιρός 09.01.2026
«Κάποιοι χαλάνε τη μετεωρολογική πιάτσα»

Επεισόδιο με Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη στη Βουλή: «Με ενοχλείτε» ‑ «Ασε μας καλέ κουκλίτσα μου»

Πολιτική 09.01.2026
Ο υπουργός Αμυνας ζήτησε συγγνώμη από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας

Ιράν: Kόπηκε η πρόσβαση στο Ίντερνετ και οι τηλεπικοινωνίες ‑ Στους δρόμους οι διαδηλωτές

Κόσμος 09.01.2026
Αναφορές για πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων - Στις φλόγες και αστυνομικά οχήματα

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης, ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Ελλάδα 09.01.2026
Από τη Λάμψη και τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου μέχρι το Απλό Θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Αρδα και Έβρο

Ελλάδα Χτες
Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες