E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Instagramer φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της μητέρας της με μαχαίρι

Aλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας στο δικαστήριο

Δημοσίευση 16/12/2020 | 10:57

Instagramer φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της μητέρας της με μαχαίρι

Μια νέαρη φοιτήτρια ιατρικής από τη Μολδαβία βρίσκεται υπό κράτηση με την υποψία ότι σκότωσε με ειδεχθή τρόπο τη μητέρα της, αφαιρώντας την καρδιά της με μαχαίρι ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή!

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η 21χρονη Άνα Λέικοβιτς μαχαίρωσε την μητέρα της και κατόπιν, ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, άρχισε να αφαιρεί όργανα από την άτυχη γυναίκα, βασανίζοντάς την ως τον θάνατό της.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα, που πέρα από τις σπουδές της φιλοδοξούσε να γίνει σταρ του Instagram, έκανε ψύχραιμη ντους και βγήκε να συναντήσει τον φίλο της.

Η νεαρή γυναίκα από το Κομράτ είναι η κύρια ύποπτη του φρικτού εγκλήματος, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας. Άτομο από την τοπική αστυνομία που δεν κατονομάζεται περιέγραψε τις λεπτομέρειες της αδιανότητης πράξης της νεαρής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η 21χρονη «ξερίζωσε την καρδιά από το στήθος της ετοιμοθάνατης γυναίκας».

Η σπουδάστρια Ιατρικής, που διατηρούσε λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες followers, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μια μέρα μετά τη σύλληψή της. Ένα βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail τη δείχνει να ξαπλώνει στον πάγκο μέσα στη δικαστική αίθουσα και να καθαρίζει τα νύχια της, προτού σηκωθεί όρθια πάνω στον πάγκο όταν ο δικαστής μπήκε στην αίθουσα. Ερωτηθείσα από έναν δημοσιογράφο αν σκότωσε και διαμέλισε την μητέρα της, εκείνη απλά γέλασε και είπε «Αντίο».

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές ότι, όταν το θύμα επέστρεψε από τη Γερμανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, εντόπισε σημάδια ότι η κόρη της είχε μπλέξει με ναρκωτικά και κανόνισε να της παρασχεθεί βοήθεια, κάτι που εξόργισε τη νεαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο της Άννα, η σπουδάστρια δεν είχε τέτοιο πρόβλημα ούτε είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης. «Ήταν μια πολύ καλή οικογένεια. Η Πρασκόβια λάτρευε την κόρη της και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μαζί της μπορούσε. Πέρασαν δύο ώρες προτού μου πει η αστυνομία ότι η Άννα είναι η κύρια ύποπτη. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

To θύμα, η 40χρονη Πρασκόβια

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κοπέλα είναι η κύρια και μοναδική ύποπτη μέχρι στιγμής και ότι διεξάγεται έρευνα για να φωτιστούν τα κίνητρά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.